Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülşennn sorun demişsin atladım :)))
şeker hamurlu pastayı yenileceği gün yapayım di mi buzdolabında da dursa şekilleri bozulacak gibi..???
sinem sigortan hayırlı olsun hadi atlatmışsın o işi de sevindim..
aliye çok geçmiş olsun baş dönmesi çok kötü yaa hiç bişey yapamıyosun öyle oturtuyo..
ohhhhhhhh güle güle pislen tugbişşşşşşşslm kızlar yorgunluktan kollarım tutmuyor artık ya buraya bile bakamıyorum bugün badana bitti halıları yıkmaya verdım banyo dolapları portmanto içleri bitti çok şükür yarında mutfak dolaplarına giricem haftayada yatak odası gelıyor yatak başına duvar kağıdı yaptırıyorum yarında o gelıcekk offf daha çok iş varr ya birsürü şey attım baya düzenlendi ama umuyorum herkez ıyıdır herkeze bol uykulu geceler
egede bi yarım saat gec uyuyor canım ya bende ukumu almamış olarak kalkıyorum sabahlarıSaatler ileri alındıktan sonra çocukların uyku saatlerini naptınız yaa,Miray 22:30 da uyuyordu.ama şimdi uyuyamıyor,11 i geçiyor uyutana kadar.
aaaa be yogurt oldugunu bilmıyordum bende öyle yaparım olmzsa elifffffffffMelek ben arpa şehriyenin yeşilliklerini akşamdan yıkadım doğradım,kapaklı bir kaba koydum.Ertesi gün de şehriyelerini pişirdim.Yağ girince yeşillikler yumuşar,hoş olmaz.
Müge senin arpa şehriyen nasıl,yoğurt da mı konuluyor,benimkinde yok.Sanırım Melek de benim yaptığım gibi yapacaktı.
hayırlısı olsun canımmmsevgicim teşekkürler tekrar isteğe bağlı sigorta yaptırdım
e-devletten baktım tescillenmişim :))
geçen annemi yakalamışken melisi satıp evrak işleriyle uğraştım
ne çok işim varmış akşama kadar zor bitirdim
o kuyruk senin bu kuyruk benim bekle dur..
tamam cnm o gün yapayım ben bi de üzerindeki pudra şekerlerini suyla temizlerken bazı yerler ıslak kalıyo ve buzdolabında da olsa kurumuyoçok az ıslatmak gerekiyo galiba fırçayla?