Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almasına durum var çok şükür ama israf diye istemiyorum.durumun ve hevesin varsa içinde kalmasın al canım
bende dayanamayıp alıyorum ama bana 2. bi kız lazım
yoksa bi kere giyiyorlar süslü elbiseleri
ben ilk kez pttden kargo bekliyorumtuğbacım ben ptt kargoyla hi sorun yaşamamıştım şimdiye kadar
yutdışı alışverişide çok yaparım onlar ptt yle geliyor
ama şubattan beri bekliyorum ne gelen var ne giden
bence sistemleri felan çöktü bunların
siteyi de değiştirmişler alakası olabilirmi acaba
sodasan diye marka duydunuzmu
paramini.com da var
bikaç sitede araştırdım memnun kalanlar çok var
fiyatlarıda organik ürün için çok çok uygun
ne yapsam bi deterjan almamıştım internetten onuda mı alsam ahhahaha :))
kıyamam kereme.. insallah cabucak geçer.. büyüynce belki hatrlamayacak aslinda iyi olmuş ama..selam kızlar bu ara pek uğrayamıyorum güzel telaşlarımız başladı..
geçmiş olsun aliye
ilerde sünnet düğünü yaparız ya kısmetse ama doğumgünündede kutlarız tabi :)
tamam o zaman kızlar ama yağmurlu diyor ya
napçaz
hayırlı yolculuklar cnm
maşallah maşallah bebişe
cnm zararlı şeyler istiyo die yazınca face e bende sigara sanmıştım kahve nedirki iç iç afiyet olsun:)
bugün doktordaydık keremin pipideki sargı çıkarıldı of nasıl kanadı bakamadım çıkrdıktan sonra sargı beziyle kapattı kanamasın die kerem doktorun eline üstüne başına işeyiverdi:)
doktorda diyor ben böyle işin içine işerim dedi kerem diye:)
çok zor çiş yapıyo acıdığı için salamıyor
bir kaç gün daha zor geçecek sanırım
çok geçmiş olsun..salı günü kürtaj oldu melekcim ağrılarım kanamam geçti çok şükür.
annem 4 gün kaldı dün gitti.
güle güle giysin melis hanım..bu lcw ne hızlıymış geldi bugün ciciler
ayy seçerken acaba dedim ama hepsi tahminimden güzel çıktı
bi postada kendime alayım bari malum beden büyük :)
anca lc den bulurum ben kendime bişiler eheheh
geçmiş olsun ..Kız Melek,maşallah,bir sürü iş yapmışsın,bide üstüne kahveye misafir.Maşallah diyyim 1 kere daha,ben hiç yapamıyorum bu kadar eşy.İş yapsam da,üstüne misafir çağıramam valla,uzanır dinlenirim.
Denizcim Migrostan falan net alışverişi yapılıyor ama,sen zaten halletmişsinidr şimdiye kadar.Gerçi marketten mi nerden alacaktın bilmiyorum da?
Ben hiç hormonlara baktırmadım,ama herhalde jinekolojiyedir,hiç bilmiyorum:26:
LCW nin sitesinde hiç indirim yoktu ki,mağazayla aynıydı.Ben bir tane pijama tk almıştım da,onun fiyatı aynıydı sitesinde de.Ama yine de çabuk getirmişler helal olsun,insanın aldıkça alası gelir.
Trendyl da alıştık tabi,1 ayda gelmesine.Benim aldıklarımı da gönderemedim,d.günü telaşında fırsatım olmadı,kargoyla uğraşmaya.Aslında 1 günde de ulaşıyormuş ama,geçti artık:-(
Biz de bugün Bowling oynamaya gittik,ilk kez oynadım,zevkliydi .Sağ kolum kas yapmıştır
Giderken Miray kucağımdaydı,merdivenden ineyim derken yere düştüm,Allahtan Miray değmedi yere,ama benim kolum çok acıdı.sonradan baktım ki,şişmiş:-(