2009 Nisan Anneleri

aliye 1 kere bize de öyle olmuştu.Çektiğim resimler görünemmişti.Meğer makina bir makinanın kendine,bir de hafıza kartına kaydediyormuş fotoları.Sonra ben oynarken farkettim hafıza kartı olduğunu.Hafıza kartıyla oynadım,yani içeri ittim biraz,ya da hafif dışa çıkardım.sonra göründü fotolar..
Şu anda çektiklerin ve daha öncekiler görünemyip sadece d.günü çekilenler görünmüyorsa kesin öyle olmuştur.
İnşallah öyle olmuştur.

Kayra ve Selen in doğumgünleri kutlu olsun,nice yaşlar görün hep birlikte inşallah!

Sultan demek sen benim zevkimi iyice çözmüşsün:-)

Deniz ve Melek,heyecan var mı heyecannnnn:-))
İlk buluşmanız bakalım nasıl geçecek,çocuklar birbirini görünce napacak?İnşallah huysuzlanmazlar da güzel güzel oynarlar.Ay çok merak ettim valla.
Şirvan alışık zaten,onda yoktur heyecan:-)Baran da inş düzelmiştir,keyfi yerindedir.

Deniz mercimek çorbası nasıl ,sanki bütün çocuklar içer gibi.Yani Miray birtek ona itiraz etmiyor da,biz gelince onu yaparsın,aklında olsun:-)))

Bol foto çekininnnnnnnnnn

selam kızlar
bugün çok yoruldum ya da bana öyle geldi :)))

demiri uyutup 2 tane tuvaletimin fayanslarını sildim
sonrada kapıları cifledim çamaşırları astım fln derken demir bey uyandı tabi bunları 1.5 saate sığdırınca baya bi hızlı ve yorucu geçti :))
neyse böyle böyle yavaş yavaş yapıyorum hemde bana spor oluyo :))

kayranında doğum günü kutlu olsun

tuğbacım gerçekten kayınpederin sopalıkmış o ne öyle
bnm bildiğm bunları kayınvalideler yapar ala alaa o ne cins adammış öyle
neyseki kocan anlayışlı boşver cnm Allaha havale et

aliyecim inş. fotolar kurtulur cnm yaa

denizcim süzme çorba yapabilirsin yada yoğurt çorbası yerler herhalde

melekcim güle güle pislen

bende trendy.l dan bi tane tulum aldım inş. olur
çok şişmişim 1 ay önce aldığım elbiesnin içinde duba gibi durdum :))
halbuki aldığımda çok hoştuuu demirin doğum gününe almıştım
hoş 3 kilo aldım ama şişmişim demekki

sevgi inan bende demirin bişeylerini verirken içim gidiyo ilk önce vereyim diyorum
sonra yok vermicem diyorum sonrada verirken içim gidiyo
neyse cnm en azından seninki farklı bi cins ona pembeler alıcaksınnn

müge sen mi sormuştun pasta neliydi diye...
şimdi aklıma geldi :) altı çkolatalı üstü beyazdı..isteyen istediğini yesin diye..
heyecan yok elifcim..sakinim aslında belki ben evimdeyim ya o yüzden sanırım ama melek çok yol yapacak onda kesin vardır :))
ela bu ara çok oynuyo çocuklarla..ege ve baran değişik gelecektir zaman alacaktır tanışmaları...inşallah anlaşırlar :)

elifcim sanırım dediğin gibi bişey. çünkü ben dün akşam bilg atmak için çıkardım kartı bilg a taktım. sonra yine mak. ye taktım bugün denedim yine çekmeyi sorunsuz çekti ve gösterdi. demekki dün tam oturmadı ama ben böyle yapıyo diye kurcaladım mak. kartı çıkarıp tekrar takmış olmam lazım onu hatırlamıyorum tam. pilini falan çıkarıp taktık ama kartı çıkarıp takmadık işte.bizim resimler gözükmüyo değil de file error yazıyo hem mak. de hem bilg. da
neyse inşallah hallolur. hemen bi çocuk sevindiricem:))
denizcim pasta gerçekten harika gözüküyor. eline sağlık uğraşmışsın belli. ben face giremiyom bugün burdan. yorum yazamadım o yüzden

aa aydında buluşmamı var ben kendi derdimden okuduğumuda anlamıyorum hee :)
melek de izmirden gelio he süpermiş

ben hala doğum günü için bi plan yapmadım ne pasta ne elbise ama daha çok var 24ünde bizimki
elbisesini havalar ısınırsa ona göre alırım diye alamıyorum
pastayı adapazarında halledicem
ikramlar gelinciğimden :)
kalabalık olmayacak zaten.en sonlarda olmak iyi ama bol bol fikir ediniyorum

Mügeee senin doğum tam ağustosun kaçında
biz eylül de yine gelicez kısmetse bodruma
bebek görmeye gelirim sana:))

valla sabah berı anca zamanım oldu butun evı sıl supur banyo mutfak dolaplar falan derken perdeler ve vıtrınlerde bıttı bu hafta mısafır gelıcek dıp bucak btııt ıyı oldu
tuğba kayınpederıne ne denır bılmem ama cok pervasız bı adammıs ya bune terbıyesızlıktır
sevgı kıyafetlerınızı gule gule kullanın
alıye selenın doğum gunude kutlu olsun resımlere uzuldum ama ınsallah bı caresı vardır
tuğba sanada kolay gelsın bu hafta sonu rahat edersın artık
melek baya heycanlı ınsallah rahat rahat gıder gelır yarın

selam kızlar günümüz var bu akşam
bu gruppal dan 2.5tlya kaş,makyaj ve fön satın almıştım süresi bitmeden gidip yaptırayım dedim
bedavaya geldi valla

elbiselere bende bittim valla hepsi birbirnden güzel
bu arada sultısım telde gorustuk ama burdada söylıyım belliydi zaten güzel geçeceği elifff sen ne dıyosun kız çalışmazmı kuaförde röfle yaptırırken bile ders çalışıyordu sultan :)))

adaşım ne oldu ne yaptı meşhur kaynatan yine ?
utandırıyorsun beni :::P :)))

Yok kızlar demiyorum zaten ondan yırttım yani görümcem zevklidir güzel birşey almıştır kesin...
dün Alp' in bazı küçülenlerini gösterdim görümceme giydirmek istersen getiririm dedim montu vardı onu da verdim ama niyeyse içim burkuluyor birşeylerini verirken içimden bir parça gidiyor gibi :-((
bende öyle onu giydirdiğim zamanları aklıma geliyor ama diyorum 2.olunca ne güzel yeni yeni şeyler çıkar onlardan alırım çok iyililerini sakladım onu haricinde 3torba eşya verdim
ihtiyacı olanlara gitti ve çok sevinmişler duyunca bende çok mutlu oldum

günaydın

benim kayınpederin 10 cadı kaynana gücünde olduğunu biliyorsunuz.bana neler neler yaptı ama hiç küsmedim surat asmadım

fakat bu sefer aştı.

bulgaristanda bi akrabası var kayınpederin amcasının kızının bilmem nesinin kızı
kocamla yaşıt
o kız her sene geliyor kalmaya kayınpederimde kalıyor kayınpeder öve öve bitiremiyor onu
her sene t... geldi bize gelin muhabbeti olur eşimde gitmek istemez tartışırlardı

haftasonu yine geldi o kız biz yine gitmedik tabi.
kızın gideceği akşam gecenin 12sinde yemin ederim saat tam 12 de aramış kızı eşimle konusturmaya çalışıyor

eşim diyor ki neden konusayım baba 1 2 kere görmüşlüğüm var toplasan 2 cümle kurmamışızdır.
yok illa konusacakmış telde.
eşimde kızdı azarladı telefonu kapattı
sanırım bu kızı gelin olarak istemiş zamanında ama eşim kendi akrabalarını açık söylemek gerekirse kendiside göçmen olmasına rağmen göçmenleri sevmediği için kabul etmemiş
ama şimdi inatla kızla eşimi bir araya getirmeye çalışıyor

bu kadar saygısızlık olmaz
evli barklı adamın evini 12 de arayı çöpçatanlık yapıyor

bir de geçen çarşamba oturmaya gitmiştik konu kıskançlıktan açıldı
ben çok kıskancım dedim cıvık cıvık konusan bi müşretisi vardı onunla iş ilişkisini bile kestirdim diye anlattım

resmen inadıma yaptı kıskanıp kocamı bırakacağımı mı düşündü bilmem ki

ecrini görmeye hakı yok artık beni görmeye zaten meraklı değil.
gitsin hayalindeki gelininden olan hayali torunlarını sevsin bunak
aaaaaaaaa şunun yaptığına bak bunak adam rezil nelerle uğraşıyor yaşına başına bakmadan terbiyesiz..

soya çekim yani..adam kendini düzeltememiş ama olan çevresindekilere olmuş..
ben kalkayımda temizlik yapayım biraz malum melek gelecek bi toz falan görür ahahah :))))
aynen geç bile kalmışın bir tek toz olmasın :))

selen in ve ardanın doğum günleri kutlu olsun nice senelere inş.sağlıkla...:54:

Tuğba kayınbaban için herşey söylenmiş zaten,çok sinir bir durum!:36: Ne olacağını düşünüyor da yapıyor ki böyle!

Bu arada Melek nerelerde yahu,sanki misafir ona geliyor,ortalıkta yok.O da mı ikramlık hazırlıyor ne:-)

valla ne olacağını düşünüyor kestiremiyorum da benim ekmeğime yağ sürüyor orası kesin
adapazarına taşınma hayalimi gerekleştirecek :)

az önce wencam den sultan ve keremitoyu gördüm ehehe ecrin şok oldu kameradan teyzesi hariç kimseyi görmüşlüğü yoktu :) ama öpücük falan yolladık kereme hiç kaçırmayız ehehe

Ben de aynı şeyi düşünüyordum.....hep bu yaşta mı kalsa diye....ama inatçılık hariç olsun.....her şeyi ben yapıcam diye tutturup çıldırtıyo bazen beni...............

Enes Kaan da sürekli binmek istiyo trene.......şimdilik kıyamayıp arka arkaya bindiriyoruz .........ilerde zaten onlardan bi keyf almayacak diye..............işte şu kadar bineceksin sonra bitecek diyorum.......inerken sıkıntı çıkarmıyo çünkü sonra da jokerin içine kaçıyo : )

buluşma var Aydın da ne güzel......bol eğlenceler size........

Deniz toz olmasın Melek görür demişin ya pek güldüm.........

Off ya ben de daha kıyafeti tamamlamadım.......istediğim beyaz ceketi buldum b&g de ama katologda....kalın olanı mağazada var ama incesi hala gelmemiş...............bu gidişle başka şeyler alacam........

şimdi geldi kolumdan öptü kuzummm........böyle her anı başka güzel işte anneliğin..............bırakıyım diye yaptı heralde...........: ))

İyi akşamlar herkese............

herbirinize tek tek teşekkür ediyoruz saolun hep birlikte nice senelere inşallah..
tuğba kayınpederine yuh diyorum başka bişey diyemiyorum..aklınca ortalığı kızıştırıp olanlardan da zevk alacak bence..
güzel selenin doğum günü kutlu olsun..
sevgi kızın kıyafetlerini güle güle giysin sağlıkla..
melekk şirvanla en son o zaman konuştuk ama salı görüşücez dedik..zaten baran antibiyotiği yarılamıştır iyidir diye düşünüyorum..istediğin bişey var mı yaa...yabancı değilsiniz nasılsa söyle :)
poğaça
irmik tatlısı
browni
bulgurlu bi salata
lor kurabiyesi
bi tane daha ne yapsam??...çocuklara çorba yapıcam ne çorbası olsun?
ooo deizcim daha ne olsun yaaa :) cok sy yapma

valla siz gelseniz bana hepsini yapamam söyleyım ehehehehhe:52::52:

şaka şaka valla cok cesıt var canım ya
evet işte bu böyle bir adam kızlar
eşim annemi kanser eden o dur diyor düşünün
evet deniz yapmak istediği aynen o
ben kıskancım dedimya kızdırmak için yol buldu

biz önünde sonuda adapazarına taşınacağız sanırım
eşim gidip önce bi iş içn yer bakalım falan dedi
hemen olmaz yavaş yavaş yapacağız dedi

bütün bunları babama anlatmak istiyorum haddini ancak o bildirir ama tutuyorum kendimi hep kocamın hatırına
anlatma canım ben ailemem iç bişeyi anlatmam ne eşimle kavgamı ne eşimin ailesınde olan kötü bişeyi
ben iki gün sonra iyi olurum aşlem kin besler dahada üyür olaylar hersey güllük gülistanlık misali benımki:)))))))
soya çekim yani..adam kendini düzeltememiş ama olan çevresindekilere olmuş..
ben kalkayımda temizlik yapayım biraz malum melek gelecek bi toz falan görür ahahah :))))
eheheheh yok delimisin ya ben bakmam öyle şeylere :52::52:

Deniz ve Melek,heyecan var mı heyecannnnn:-))
İlk buluşmanız bakalım nasıl geçecek,çocuklar birbirini görünce napacak?İnşallah huysuzlanmazlar da güzel güzel oynarlar.Ay çok merak ettim valla.
Şirvan alışık zaten,onda yoktur heyecan:-)Baran da inş düzelmiştir,keyfi yerindedir.
elifcim gayet heyecan var
cocuklar yönünden egeyi gayte kollamam lazım umarım şehit vermeden dönerizzzzz
annem ne diyor biliyormusunuz kıyamam tvlere cıkmayalım müge alıya ortalık bozuk nereye gidiyoruz kıyamam tabi yaşını başını almış ne bilsin kk falan yok ya anne dıyorum arkadaş:52::52::52:

Deniz mercimek çorbası nasıl ,sanki bütün çocuklar içer gibi.Yani Miray birtek ona itiraz etmiyor da,biz gelince onu yaparsın,aklında olsun:-)))

Bol foto çekininnnnnnnnnn
ahahahhahahaahaha

selam kızlar
bugün çok yoruldum ya da bana öyle geldi :)))

demiri uyutup 2 tane tuvaletimin fayanslarını sildim
sonrada kapıları cifledim çamaşırları astım fln derken demir bey uyandı tabi bunları 1.5 saate sığdırınca baya bi hızlı ve yorucu geçti :))
neyse böyle böyle yavaş yavaş yapıyorum hemde bana spor oluyo :))

kayranında doğum günü kutlu olsun

tuğbacım gerçekten kayınpederin sopalıkmış o ne öyle
bnm bildiğm bunları kayınvalideler yapar ala alaa o ne cins adammış öyle
neyseki kocan anlayışlı boşver cnm Allaha havale et

aliyecim inş. fotolar kurtulur cnm yaa

denizcim süzme çorba yapabilirsin yada yoğurt çorbası yerler herhalde

melekcim güle güle pislen

bende trendy.l dan bi tane tulum aldım inş. olur
çok şişmişim 1 ay önce aldığım elbiesnin içinde duba gibi durdum :))
halbuki aldığımda çok hoştuuu demirin doğum gününe almıştım
hoş 3 kilo aldım ama şişmişim demekki
sagol cnm sende güle güle pislen mügeeeee sende gelseydin aydınaaaaaaaaaaaaaa hadi yarın bi süpriz yap sende gel

Tuğba kayınbaban için herşey söylenmiş zaten,çok sinir bir durum!:36: Ne olacağını düşünüyor da yapıyor ki böyle!

Bu arada Melek nerelerde yahu,sanki misafir ona geliyor,ortalıkta yok.O da mı ikramlık hazırlıyor ne:-)
:52::52::52:

az önce wencam den sultan ve keremitoyu gördüm ehehe ecrin şok oldu kameradan teyzesi hariç kimseyi görmüşlüğü yoktu :) ama öpücük falan yolladık kereme hiç kaçırmayız ehehe

:)))))))))))))

Ben de aynı şeyi düşünüyordum.....hep bu yaşta mı kalsa diye....ama inatçılık hariç olsun.....her şeyi ben yapıcam diye tutturup çıldırtıyo bazen beni...............

Enes Kaan da sürekli binmek istiyo trene.......şimdilik kıyamayıp arka arkaya bindiriyoruz .........ilerde zaten onlardan bi keyf almayacak diye..............işte şu kadar bineceksin sonra bitecek diyorum.......inerken sıkıntı çıkarmıyo çünkü sonra da jokerin içine kaçıyo : )

buluşma var Aydın da ne güzel......bol eğlenceler size........

Deniz toz olmasın Melek görür demişin ya pek güldüm.........

Off ya ben de daha kıyafeti tamamlamadım.......istediğim beyaz ceketi buldum b&g de ama katologda....kalın olanı mağazada var ama incesi hala gelmemiş...............bu gidişle başka şeyler alacam........

şimdi geldi kolumdan öptü kuzummm........böyle her anı başka güzel işte anneliğin..............bırakıyım diye yaptı heralde...........: ))

İyi akşamlar herkese............

bunlarda beni tescilli temız sandılar canım ya bende pis bi kadınım ahahahhaha bırakın tozlar kalsın ev dandini olsun:)))))))

ah a annelik ege annem diye öper nasıl bi bağ bu ya

şirvanı aradım yemek yıyormuş...
yarın allah kısmet ederse gelıyor dedim sabah 10,30 -11 arası denızdeyım sende erken gel dedim
uzun uzun oturalım bende saat 4 gibi kalkarım büyük ihtıömalle geç vakitlere kalmayalım yollarda

ay ben yarın Müge Anlıyı kaçırmayayım bari:-)
Yazık ya annene kıyamam:-)

tuğbaa,Sultanın saçı makyajı nasıl olmuş hehehhee

Back
X