2009 Nisan Anneleri

günaydınn...
sinem,müge kendim yaptım kızlar tariide çok basit hazır almaya hiç gerek yok..
6 ince dilim keki ufala..
200 gr kremayı ocakta ısıt ama kaynamasın altını kıs yaklaşık 300 gr çikolatayı içine at erisin karıştır altını kapat içine kekleri at buzdolabında sertleşsin sonra çıkar..elinde top yap istediğine bula..lezzetide çok güzel oluyo..kekin yanında ceviz de koyabilirsin..
ben çıkıyorum meleği almaya..
müge güle güle giy aceleden bakamadım ama..

muge ve tuğba aldıklarınızı hule hule kullanın
hadı bakalım aydın bulusması cok guzel gecsın
pazar gıtmem lazım ama cok soğuk burası :(

günaydın kızlar ne çok konuşmuşunuz yaw

az önce wencam den sultan ve keremitoyu gördüm ehehe ecrin şok oldu kameradan teyzesi hariç kimseyi görmüşlüğü yoktu :) ama öpücük falan yolladık kereme hiç kaçırmayız ehehe
aaa o öpücükler bana sanıyorduum :))

ay ben yarın Müge Anlıyı kaçırmayayım bari:-)
Yazık ya annene kıyamam:-)

tuğbaa,Sultanın saçı makyajı nasıl olmuş hehehhee
bidaha hayatta almam kadın yalap şalap yaptı keremde yanımdaydı çok ağladı bişey diyemedim ondan
kendim düzleştiriciyle daha iyi yapıyorum saçımı
eve gelince kaşlarıma baktım kendimde aldım almadıkları vardı makyaj 1 dakkada biti ne oldu anlayamadım ben:)

hatunu ne zaman bakımsız gördük ki anacım resimlerindeki gibi güzeldi :)
:77::77::54:
hee ay bide sözde melekin yazdıklarını okudum he ehehe valla algılayamıyorum bazen demin haberleri izlerken eşim haberlere yorum yapıyo ne onun dediklerini ne haberi kafam almadı

harddisk doldu anacım format lazım bana acill

tv de reklam aralarını kısaltmışlar pek güzel olmuş

kocamın aldığı yüzük buymuş kızlar ben çok beğendim.o beğendi ya dünyanın en güzel şeyi benim için :)

925 AYAR GÜMÜŞ TAŞLI YÜZÜK MUHTEŞEM YÜZYIL TAKI GittiGidiyor.com'da #37069732

ben bu ara gümüş otantik takılara taktım kafayı.
güle güle kullan cnm
bak benim burda bi arkadaş böyle yüzükler satıyor şu an çok uyguna facede öneri gönderdim

ben herşeyi akşamdan yapsam da,sabah insanalr gelene kadar işim bitmiyor yine de.Akşamdan börek sarıyorum mesela,ama pişirmesi sabah oluyor.Üzerlerine yumurta sarısı sürmesi falan.Şehriye salatasını yaptığımda,bütün mazlemeleri doğruyorum koyuyorum,ama şehriyeleri pişirip harmanlaması son ana kalıyor vs böyle işler yüzünden son ana kadar işim oluyor.
Kolay yolu var mı bunların,hiç birşey kalmayacak gibi.Yoksa sizin de bunlar oluyor mu?
evet öyle oluyor ne kadar yapsanda sabaha iş kalıyor

Ben mi çok rahatım bilmiyorum,evdeki Mrayın dağınıklığı hiç beni rahatsız etmiyor.Tabi misafir geleceği zaman değil,normal zamanda.Şu anda bir foto çeksem var ya,nasıl dağınık halının üstü.Ve hiçbiriyle oynamıyor şu anda,ama toplamaya kalksam da asla izin vermez,hatta topladığımı yeniden yere saçar itinayla:-))
Misafir geleceği zaman oyuncakların çoğunu yatak odasına kapatıyorum akşamdan,çocuklu misafirse geldiklerinden sonra çıkarıyorum hepsini hehehee
vay vay vay bizde diyoruz mirayın neden fazla oyuncağı yok
kurnaz dağılmasın diye saklıyomuş aaaaa

miray da da kapı ya da kapak kapama takıntısı var,bulaşık makinasının kapağı açık olsun,oturduğu yerden kalkar gider kapatır kapağı:-)
keremde öyle açık kapak çekmece vs. gördümü dayanamaz

slmlar kızlarr

aliyecim tam olarak 24 gibi doğum bi sorun olmazsa inş.
gel tabii beklerim cnm eylülde çoktaan doğmuş olur kuzummm :))

sağol melekcim ben almiyim oraya kdr arabayı hayatta kullanamam
ziraa bodruma gidene kdr cnm çıkıyo size iyi eğlenceler
eşim olsaydı gelirdim onu ikna edip

bende trendy.l dan bi tulum aldım kendime

http://www.trendyol.com/Product.aspx?ProductId=172549

bakalım olursa demirin doğum gününde giyicem
elbisem olmicak sanırım yaaa
anneme diyorum da ee sen hamilesin kızım çıkıcak tabi diyo ben utanırım öyle yaa
ne biliyim bakıcaz artık
tuğba yüzüğün muhteşem cnm bende çok severim öyle yüzüklei güle güle kullan

bakalım bnm eşim ne getiricek alamanyalardan :)))
güle güle kullan cnm

boğa burçlarımı öyle olurmuş sinem tamam ecrinin neden böyle olduğu anlaşıldı.kızım da boğa :) benim düzenlememi beğenmiyo demek o zaman bari dağıtayımdiyor hihih yerim ben minik boğamı

aynen bende çarşamba günü takıcam bi temizlik motoru perşembe anam gelecek ya ehehe

yaa domestosun fısfıslısı çıkmış bayıldım yaa çöp kovası mutfak tezgahı lavabosu yere damlayan herhangi bişey sık sil misssss :)) kocam bana domestos tuğba diyor :)
:))bende aldım onlardan ama diğer koyu kıcamlıları daha etkii geldi bana
o komşunada çok güldüm:)

kızlar buluşmuştur şimdi oh ne güzel:)

gidiyim kahvaltı ediyim 9da kalktım ama hemen kahvaltı yapmıyorum çok acıkana kadar çünkü kahvaltı edince sigara içmek istemesemde engel olamıyorum kendime:(ne kadar geç içmeye başlarsam die erteliyorum kahvaltıyı da

sultancım kabul ettim faceden sağol canım
ben işçiliğine çok önem veriyorum bu gg da aldığımız adamın işçiliği harika
bide alman çeşmesi modeli yüzük görmüştüm hala aklımdadır
bakim varmı nette

sultancım koyu kıvamlı domestos tuvalet banyoda vazgeçilmez ama mutfak tezgahına falan durulaması çok zor oluyorbu fısfıs tam istediğim gibi su gibi tüketiyorum ehhehe

Merhabalar

kızlar buluşmuştur şimdiye...ohhh kaynatıyolardır valla.................: ))

Melek aynı benim oğlan da öyle bi şey varsa elinde hadi bırak onu çıkacaz dediğimde gidip ta yerine koyuyo.......ama Allah tan her zaman değil........takıntı değil de ben de senin gibi yaparım havalarında bence............

Havalar bir hafta daha soğuk ve yağmurlu olacakmış................bi düzelse de öyle kalsa artık.........

herkese kolay gelsin.... ütüm var biraz......onu yapıyım bari......

heyyy ben geldim ne var ne yok özledim ya
şirkette problem vardı gebzeye taşındı falan filan ancak düzeldi çok şükür
kötü haber umarım yoktur

tuğbacım ya naptın en son kese boş demiştin ya ben çok geride kaldım :(
mügenin bebişin kız olduğu kesinleşti mi?

tuğbacım ya naptın en son kese boş demiştin ya ben çok geride kaldım :(
mügenin bebişin kız olduğu kesinleşti mi?

Hoşgeldin canım özledim valla ben seni...
Tuğbanın boşmuş ne yazık kürtaj oldu cnm :-((
mügenin de hala aynı kız dedi dr öyle kaldı o da ben gibi ayrıntılı bekliyor ben de perşembe gidiyorum,
Aydın buluşması var melek de gitti cnm

Hoşgeldin canım özledim valla ben seni...
Tuğbanın boşmuş ne yazık kürtaj oldu cnm :-((
mügenin de hala aynı kız dedi dr öyle kaldı o da ben gibi ayrıntılı bekliyor ben de perşembe gidiyorum,
Aydın buluşması var melek de gitti cnm

hayırlısı olsun tuğba için de müge için de senin için de
ayrıntılı daha bir güzel oluyor yüz hatlarını bile yaklaşık olarak görebileceksin ne güzel :)
Aydın buluşmasından haberim var face de gördüm yazılanları
bu arada bizim doğum günü kıyafetimizin linkini buldum. üzerine de çingene pembesi ince yün bolera aldım çok renkli olduk :)
Blue babies butterfly woven printed dress - Day - Girls dresses - Kids -

hoşgeldin selincim
evet geçen hafta salı günü kürtaj oldum
kürtaja girmeden önce son bi kontrol edildi kesenin şeklide bozulmuştu zaten
vakti zamanı gelmemiş dedik ne yapalım.

bir anda adapte olup heveslenmiştim ama takmamaya çalışarak böylesi uygunmuş diyerek geçiştirdim.
çünkü daha öncede bahsettim panik atak riskim var demişti doktor.
onu takmasam başka şeylere taktıracak dengesizler çok da işte rabbim güç veriyor.

bu arada doğum günümüzü de bu cmt kutluyoruz.
bir gündüz arkadaşlarla bi gece. siz de gelin. gündüz çocuklar da olacak. pepeli şeker hamurundan pasta ısmarladım. akşam için de buggsy bunnyli pasta ısmarladım umarım güzel yaparlar. başka bi hazırlığım yok. pasta börek anneler halleder. tamamdır :)

hoşgeldin selincim
evet geçen hafta salı günü kürtaj oldum
kürtaja girmeden önce son bi kontrol edildi kesenin şeklide bozulmuştu zaten
vakti zamanı gelmemiş dedik ne yapalım.

bir anda adapte olup heveslenmiştim ama takmamaya çalışarak böylesi uygunmuş diyerek geçiştirdim.
çünkü daha öncede bahsettim panik atak riskim var demişti doktor.
onu takmasam başka şeylere taktıracak dengesizler çok da işte rabbim güç veriyor.
hayırlısı olsun gerçekten zamanı değilmiş demekki
Rabbim en iyi zamanda tüm ailenize huzur getirecek hayırlı bir evlat versin inşallah...
takıcam dedikten sonra dert çok da sen kendini ferahlatmaya çalış.... millet kendi kendini yesin

güle güle giysin kara gözlü yasoş çok yakışacaktır eminim.
ben nedense hep beyaz elbise bakınıyorum ya
hem süslü olsun istiyorum hemde böyle gelinlik gbi şeyleride sevmiyorum
toz pembede alabilirim ama ah şu hava şartlarııı

b&g de beğendiğim elbiseyi almamaktaki tek düşüncem hava nasıl olacak...kolsuz bir elbise süslü kısım üstü bolero giydirsem bi anlamı kalmaz...

beklemedeyiz...

aminn selincim sağolasın.
pastalar kaç kişilik kaç lira kızlar onuda deyiverin aklımda bulunsun
d.günü kutlayanlar resim koymayı geciktirmeyinn
inşallah aliyenin resimlerde kurtulur merak ediyorum selen kuzusunu

güle güle giysin kara gözlü yasoş çok yakışacaktır eminim.
ben nedense hep beyaz elbise bakınıyorum ya
hem süslü olsun istiyorum hemde böyle gelinlik gbi şeyleride sevmiyorum
toz pembede alabilirim ama ah şu hava şartlarııı

b&g de beğendiğim elbiseyi almamaktaki tek düşüncem hava nasıl olacak...kolsuz bir elbise süslü kısım üstü bolero giydirsem bi anlamı kalmaz...

beklemedeyiz...
bende spor bakıyordum ama gidip gidip gelinlik tarzı şeyleri alıyordum elime en sonunda bunu aldım bırakmadım.
c&a da bir elbise beğendim. beyaz üstünde minik minik pembe güller vardı çok kibardı. onda da aklım kalmadı değil :)

sultancım kabul ettim faceden sağol canım
ben işçiliğine çok önem veriyorum bu gg da aldığımız adamın işçiliği harika
bide alman çeşmesi modeli yüzük görmüştüm hala aklımdadır
bakim varmı nette

sultancım koyu kıvamlı domestos tuvalet banyoda vazgeçilmez ama mutfak tezgahına falan durulaması çok zor oluyorbu fısfıs tam istediğim gibi su gibi tüketiyorum ehhehe
aşka getirdin benide gittim tüm mutfağın tezgahını evyesini parlattım domestos kokundum geldim :)

hımm evet çok güzel bir yüzük el emeği olduğuda belli ince işli
ama ben böle yüzükler takamıyorum ya parmaklarım çok ince güzel durmuyor

selin hoşgeldin cnm yaseminde elbisesini ii günlerde giysin

Back
X