2009 Nisan Anneleri

bu arada doğum günümüzü de bu cmt kutluyoruz.
bir gündüz arkadaşlarla bi gece. siz de gelin. gündüz çocuklar da olacak. pepeli şeker hamurundan pasta ısmarladım. akşam için de buggsy bunnyli pasta ısmarladım umarım güzel yaparlar. başka bi hazırlığım yok. pasta börek anneler halleder. tamamdır :)

Eee yasoş pepe çılgını normal cnm bir aksilik olmazsa biz ctesi bursaya gidiyoruz hem d.gününe hemde bebiş görmeye şimdiden iyi eğlenceler size....
oy elbisesi de çok güzelmiş eminim çoook yakışacak güzelliğe, en son biz kutlayacağız
Canım bu arada yeni yerin hayırlı olsun zor oluyor mu gidip gelmek...

pastanın sitesi açılmıyor :( dilimine göre fiyat veriliyor demek şu kadar kişilik deyince boyuda ona göre oluyor dimi standart değil o zaman normal pastalar gibi

sultan ellerine sağlık miss gibi domestos ohh :)
benim parmaklar dolma gibi bana da ince küçük yüzükler yakşmaz
rahmetli kayınvalidemden kalma bir yüzük var hürreminki gibi ama daha ince hiç yakışmıyor elime
birde saat kolye ucu var ona zincir aldım takıyorum kocamın pek hoşuna gidiyor annesinin şeylerini beğenip kullanmam :)

Eee yasoş pepe çılgını normal cnm bir aksilik olmazsa biz ctesi bursaya gidiyoruz hem d.gününe hemde bebiş görmeye şimdiden iyi eğlenceler size....
oy elbisesi de çok güzelmiş eminim çoook yakışacak güzelliğe, en son biz kutlayacağız
Canım bu arada yeni yerin hayırlı olsun zor oluyor mu gidip gelmek...
sağolun renkli bi doğum günü olacak gibi çingene temalı :)
daha serviside tam ayarlayamadılar. sabah çok erken çıkıyorum dün çok huysuzlanmış yasemin ben de bu sabah eski yere gittim oraya giderken daha geç çıkabiliyorum. öğlen servisi ile geldim gebzeye. öle artık bi şekilde idare edeceğiz. servisin güzargahını değiştiriyorlar bu akşam umarım daha rahat olur

buluşma nasıl geçti ki,ona bakayım diye girdim,ses yok.

Sultan valla siz gelince hepsini çıkardım.Az oyuncağı mı var ki.Zaten bunlarla bile oynamıyor.İlerde kendileri istedikleri dönem geldiğinde, benim evde oyuncağım var nasılsa deyip vazgeçmeyecek aldırmaktan nasılsa.

Selin hoşgeldin sen de ,Yaseminin elbisesi de çok güzelmiş,pasta açılmadı bende de:-(

tuğba havadan dolayı o elbiseyi almayacaksan bence al.Mirayın d.gününde bile ben kolsuz elbiseyi giydirdim,altına külotlu çorap istemediği için kısa çorap giydirdim hatta.Ev sıcak oluyor zaten,biraz ısıyı arttırırsınız olmadı.Şimdi mevsimlik birşey alsan onu hiç giydiremeyeceksin bir daha.Çünkü havalar ısınacak d.günnüden sonra.

elifcim mirayın elbisesi tam aradığım gibi beğendiğim elbisede öyle sıfır kol yakası kapalı.
bizim evde yapacak olsam hemen alırım ama adapazarında yapacağız.
annemlerin evi çok büyük hele salon hiç ısınmıyor çünkü amerikan mutfak salon zaten kocaman her taraf açık yani.
eskiden kömürlü kazan kaloriferleri elle tutulmayacak gibi yapardı penyeyle gezerdik ama doğal gaza geçtiler ev buz gibi
ben kışın o yüzden çok nadir giderim adapazarına

geçen d.günü kıbrıstaydık keten kolsuz elbise giymişti onunla bile terlemişti :)

geldim..
melek 3 buçukta gitti..şirvan yeni gitti..
güzeldi yedik içtik..bol bol muhabbet ettik..hele baranla burak aynı anda uyudu kız nefes aldı ii oldu..
ege tam efe..melek korktu hep bizimkilere bişey yapacak diye :)) ama çook tatlı..
ela ikisininde arkasından ağladı gittiler bizde gidelim diye :))
barana da bayıldım fotolardan farklı geldi..son bi saat nasıl kaynaştılar çok güzel oynuyolardı gittiler..
burak ında maşallahı var allah nazarlardan korusun tombik olmuş tam..
en çok melek için yorucu oldu sanırım gitmeden önce uykum geldi diyodu..sabah da erken kalktılar...2 saate evde olur sanırım..

selam kızlar
ohh ne güzel buluşma olmuş bitmiş bile
güzel zaman geçirmenize sevindim
selin gelmiş hoşgeldin canım
tuğbacım benim parmaklarda dolma gibi
ama büyük yüzüklerde ince parmaklarda güzel durmuyor pek
tarzın buysa hiiiç üzülme ama daha kibar bişeyler için ince parmak lazım tabi

benim bi arkadaşım amway satmaya başlamış
bende elim mahkum alıcam tabi
ben seçer söylerim dedim ama ne alsam bilemedim
sizin kullanıpta beğendiğiniz ürünler varmı
bari aldığıma değsin

tarzım böyle zaten sinemcim çok seviyorum büyük yüzükleri
ince parmaklarda hoşuma gider gerçi :)

amway in yağ sökücüsünü kullanıyorum ben muhteşem bişey.
leke çıkarıcısı da az kaldı kayınvalidemin arkadaşından sipariş ediyordum ama onlarla görüşmeyeceğim artık
o yüzden bittiğinde arkadaşından alırım kargolarım derse.

fırın temizleyicisi ve bulaşık mak tableti şu an gözüme kestirdiklerim yağ sökücüyü de eklerim o zaman

ptt kargo muuu bana uzak olsun hala gelmedi bluzum :( nerde olduğunu kendileride bilmiyo
arıyorum istoç şubesini açan yok :(
yarın şubeye gidicez yine

he aklımdayken sorayım bende bulaşık mak.tabletlerinden kullanıyorum
onu kullandığında ekstradan tuz ve parlatıcı koyuyomusunuz
finish in 3ü bir aradalar da konmuyordu ama bu nasıl bilmiyorum,
amway tuğbada satıyor bende ondan alıyorum
genel amaçlı temizlik için bir ürün varmış oda tavsiye ediliyor birde diş macunu

takipli olunca sorun çıkmıyor bizim şubede ama takipsizlerde sorun oluyo
bluzu gönderdiklerinden eminmisin tuğba şaşırdım türkiye içinde git deposunu bas yeter artık diye :)
sultancım hiç kullanmadım ilk kullanışım olacak
çevremdede satan olmadı pek bilmiyorum ama ben normal tablet kullanırkende tuz ve parlatıcı kullanıyorum
ama orası bursa burası istanbul fark vardır tabi kireç açısından
kullanmama rağmen çizikte var yanardöner renk oluyor bazen ondan da var
bide amway deneyelim bakalım

sitesinde ptt istoç şubesinde diyor.şubeye gittik burda görünüyor ama dağıtıcıda olabilir şubede bulamıyoruz diyorlar.dağıtıcı gelemiyormu 21 marttan beri :(

göndericiyle mailleşiyoruz onlarda arıyorlarmış dağıtıcıda deniyormuş.
istoçla bizim ev taş çatlasın 4 5 km
gönderici yenibosnada.gidip göndericiden alsam daha iyiydi yani

show haberde alaçatı ot festivalini gösteriyor
şifalı otlardan yemekler...aman yarabbi süperler
ben tam bir sebze delisiyim ege mutfağı tam benlik

slmlar kızlarr

aliyecim tam olarak 24 gibi doğum bi sorun olmazsa inş.
gel tabii beklerim cnm eylülde çoktaan doğmuş olur kuzummm :))

sağol melekcim ben almiyim oraya kdr arabayı hayatta kullanamam
ziraa bodruma gidene kdr cnm çıkıyo size iyi eğlenceler
eşim olsaydı gelirdim onu ikna edip

bende trendy.l dan bi tulum aldım kendime

http://www.trendyol.com/Product.aspx?ProductId=172549

bakalım olursa demirin doğum gününde giyicem
elbisem olmicak sanırım yaaa
anneme diyorum da ee sen hamilesin kızım çıkıcak tabi diyo ben utanırım öyle yaa
ne biliyim bakıcaz artık
tuğba yüzüğün muhteşem cnm bende çok severim öyle yüzüklei güle güle kullan

bakalım bnm eşim ne getiricek alamanyalardan :)))
güle güle gıy cnm

geldim..
melek 3 buçukta gitti..şirvan yeni gitti..
güzeldi yedik içtik..bol bol muhabbet ettik..hele baranla burak aynı anda uyudu kız nefes aldı ii oldu..
ege tam efe..melek korktu hep bizimkilere bişey yapacak diye :)) ama çook tatlı..
ela ikisininde arkasından ağladı gittiler bizde gidelim diye :))
barana da bayıldım fotolardan farklı geldi..son bi saat nasıl kaynaştılar çok güzel oynuyolardı gittiler..
burak ında maşallahı var allah nazarlardan korusun tombik olmuş tam..
en çok melek için yorucu oldu sanırım gitmeden önce uykum geldi diyodu..sabah da erken kalktılar...2 saate evde olur sanırım..

hersey için teşekkürler denızcımmmmmmmm

selin hoşgeldin yasemınde cıcılerını güle güle gıysın dogum günü kızı

eve geldik şükür ay otobusde uyuyacaktım a kaldı yaprak dökümü izleyerek geldim eheheheh

tam 7de evdeydim kızartma yapıyorum denızcım arayamadım direk buraya daldım
aman allahım burak tam bir tosun paşaaa

iyiki gitmişim diyorummmmm

elif annem degılmiş sadece o şekilde düşünen şirvanın babanesı halalarıda aynı düşüncedeymiş.. nasıl güldümmm

annem gelirken arabada sanki önceden tanışıyor gıbıydınız ne güzel diye yorum yaptı eheehehheh

baran tam agbıydı ya kıyamam kuzuma uyuyup kaldııı
egede arabaya bıner bınmez uyudu

şimdi cıkmam lazım byee

müge kulaklarını cınlattık yakın olsaydı arabaya atlayıp sana gelıcektıkkkkkkkk

Back
X