2009 Nisan Anneleri

selamlar...
mügecim kız bebişe hamilelik zordur.ben 7 8 aylık halimdeki resimelre bakıyorum benimle alakası yok :)
ama sonradan toparlıyor insan benim yüzümde lekeler olmuştu hepsi geçti
bide kötü yani basen kalça can simitleri coşuyor.erkek bebişe hamile olanlarda karın çıkıyor sivrice o kadar :)
olsun onlar alsın annelerinin güzelliğini anneleri eski hallerine dönüyor nasıl olsa

alp demir selene abayı yakmış anacım :) unutamıyor kuzuu hihih

yüzüğüm geldi ptt kargo hüsranından sonra jet gibi geldi kargo bana çok güzel işçiliği muazzam.

ecrin hanım halen öğle uykusundan kalkmadı alışverişe gidicem yarın annem babam gelecek şöyle bir sofra donatayım :)

bende ela ve egeyi çok yakıştırdım model gibilerdi ikiside maşallah
ege de çok yakışıklı oldu

tugba o saate mobilyacımı delırmış onlar gerı yollasaydın valla yuh yani :)

sagoun kızlar gıttık denızde coık güzel agırladı
döndük evimize

ege elayı baranı hırpaladı bıraz
elayı pek degılde baranı ısırdı kıyamam yavuma nasıl agladı
kahvaltı yapıcaz gec kaldık yorulduk tabee alışık degılız yolculuga

size iyi sohbetlr
aaa ege mi ısırdı genelde baran ısırır ama :))
zaten bu çocukların nasıl aklı eriyo anlamıyorum kime güçleri yeterse onlara dayılanıyolar:)

sağolun kızlar bugün bi cildiiyeye gidip göstericm her yerimde çıkmış
belkide dediğiniz gibi yediğim bişey dokunmuş olabilir çilek yemiştim dayanamaıp belki o yapmıştır

şu ustalarıda anlamam hep zmnsız gelirler zaten neyseki apart.dakiler anlayışlı senin tuğbacım
güle güle kullanın

sinem zoom müthiş bişey cnm bi fısla her yer mis oluyo

sevgicim inş. bol sütlü memelerimiz olur :))))

sehercim bizim tatlı çok basit kremşantili diyince müthiş güzel tadı
belki yaparsın
2 tane petibör bis. kakaolu
kremşanti
süt
üstünede kakaolu sos

bisküvileri ufalıyosun kremşantiyi sütle çırpıp üstüne döküyosun
en üstede çikolata sosu at dolaba 2 saat beklesin
çıkar kes ye müthiş güzel tavsiye ederim
geçmiş olsun mügecan;)
nasıl şimdi en alta kırdığın büsküvileri üste şantiyi en üstede sosu ama şantiyle büsküvileri karıştırmıackmıyız

tuğbacım güle güle kullan datlum yüzüğünü

bende yemekleri koydum kerem şantim uyuyordedim ki sesi geldi

ben öğleden sonra geçtim yine gebzeye sabah eski yerdeydim
çok sinir ettiler beni şu servis konusunda ayarlayamadılar bi türlü kızımın doğum günü zamanı beni böle strese soktular. doğum günü düşünecek zamanım yok :(

ben öğleden sonra geçtim yine gebzeye sabah eski yerdeydim
çok sinir ettiler beni şu servis konusunda ayarlayamadılar bi türlü kızımın doğum günü zamanı beni böle strese soktular. doğum günü düşünecek zamanım yok :(

streslenme canım benim hallolur inş.allahtan eski yere gidebiliyorsun inş.hftsonuna kadar çözerler
sen yasoşun d.gününü düşün annesi....

Devrim bizim fotocu CD vermiyordu,ama ben babaannesi yurtdışında ,onlara bilgisayardan göndericem deyince ,o zaman 20 tanesini seçin dedi de öyle CD alabildim,ama sadece 20 tane extra fotoğraf var içinde.Geçenseneki stüdyo fotocusu da CD vermemişti:-(Gerçi ben çok fotoğraf aldım zaten geriye kalanlar hep aynı pozlardı.

İnsan o telaştan birşey akıl edemiyor,fotoğrafı da çekecek birinin olamsı lazım.ama geçen sene ben 2 tane makinadan elimde hiç foto yok nerdeyse.2 kuzenime güvendim,ama hiç çekememişlerdi,ondan bu sene böyle yaptım.Bu sene de birisine video çek bari,nasılsa foto olacak dedim.O saf da Miray mumları üfledikten sonrasını çekmiş.:47:

selincim allah kolaylık versin
sultaanım sağol bebeeem :)
elif kimseye güven olmuyor öyle zamanlarda bizim düğünde eşimin kuzenisalon fotocusu hariç çekim yapacaktı prof. çekim yapıyor
ama gitmiş çoğusu kendi akrabalarını çekmiş benim akrabalar yok bol bol halalarıın resimleri sülalenin çocuklarının resimleri :)

bugünlerde çok kararsızım
ben 2 yıl önce alese girmiştim kazandım ama herhangi bir üniye kayıt yaptırmadım ecrinle yapamam diye
ales belgesi 3 yıl geçerliymiş yani 3 yıl içerisinde ne zaman istersen kayıt yaptırılıyormuş.
benim bu son senem
siyaset bilimi y.l yapmak istiyorum ama çok ezbere dayalı bir bölüm
eşim hem yüksek lisans yap diyor ama çalışmamı istemiyr.
ne yapsam karar veremiyorum

Öyle valla elif benim de sözde teyzelerim çekeceklerdi hiç doğru dürüst yok
görümcelerin çektikleri var ben de videoyu sabit bir yere mi monteletsem eşime kesin onu da çeken olmaz, foto da küçük görümcem çeker bol bol....

Ales Yüksek lisans için mi Tuğba?Eşim de bu sene girecekmiş.Bana çok zor geliyor valla bu saatten sonra ders çalışmak.Hem de dediğin gibi ezber ve ağır bir bölümde?Ben yapacak olsam çok zevkine bir bölüm seçerdim.Tabi sen o bölümü de zevkle okuyacaksın da,zor bölüm seçmişsin.

bugünlerde çok kararsızım
ben 2 yıl önce alese girmiştim kazandım ama herhangi bir üniye kayıt yaptırmadım ecrinle yapamam diye
ales belgesi 3 yıl geçerliymiş yani 3 yıl içerisinde ne zaman istersen kayıt yaptırılıyormuş.
benim bu son senem
siyaset bilimi y.l yapmak istiyorum ama çok ezbere dayalı bir bölüm
eşim hem yüksek lisans yap diyor ama çalışmamı istemiyr.
ne yapsam karar veremiyorum

Valla canım eğer çalışmayacaksan bence hiiiç kendini yıpratma boşyere benimde eşim bir ara mali müşavirlik sınavlarına gir dedi valla dedim nasılsa çocukdan sonra çalışmayacam niye kasayım ki kendimi o enerjimi çocuğuma veririm iyiki de yapmamışım...

evet elif bana da çok zor geliyor.ecrin 12lere kadar uyumayan devamlı benimle haşır neşir bi çocuk sınav zamanları bırakacak kimsem bile yok.
ama çok heves ettiğim bir bölüm
ben zaten kamu yön. ve siyasi bil. mezunuyum
bölümümü severek okudum
ama ecrinle imkansız gibi geliyor.
bide o stresle ders zamanı çocuğu üzerim falan sinirli olurum kendimi biliyorum çünkü

Valla canım eğer çalışmayacaksan bence hiiiç kendini yıpratma boşyere benimde eşim bir ara mali müşavirlik sınavlarına gir dedi valla dedim nasılsa çocukdan sonra çalışmayacam niye kasayım ki kendimi o enerjimi çocuğuma veririm iyiki de yapmamışım...

benimde bu düşüncem ağır basıyor sevgicim.o enerjiyi ecrine harcamak...zaten çalışacak olsam kamuda her türlü şark görevi var hayatta izin vermez

ben zaten kendi sitelerimden belli bir gelir elde ediyorum eşim harcamama karışmıyor.benimki sadece heves.

bekarken iki siyasi partinin kadnkolları başkanlığını yaptım ecrin büyüsün yine o tür görevlere geri dönerim sanırım

ElifCim bizim çerçeveler nooldu fiyatı tam belli olduysa yollayayım sana
ctesi alayım dermişim Bursaya geliyorum ya :-))
şaka bir yana dengesiz filan demiştin ya banka bilgilerinide göndermedin daha bana canım

Sevgi var ya şimdi aklıma getirdin ben daha Melek in yolladığı parayı bile almadım:26:

Cts sanırım yetişmez,baştan bilseydik ona göre acele derdim,ama şu andan sonra yetiştireceği konusunda umudum yok:-)
yine de söyledim ben şimdi mailde,cvp yazarsa söylerim,ok?Parasını da dediğin gibi yaparız,bi alalım da ona göre söylerim ben.

tuğba bencede çalışmayı düşünmüyosan kendine iş alma zaten üni.mezunusun kendini yıpratma kızlarında dediği gibi..
bak ben mesela aklım şimdi başıma geldi
ama düşünüyorum okulun bitmesine nerdeyse 3 sene var 3 sene sonra kerem 5 yaşında olacak
sonra çalışma hayatı derken kereme kardeş olayı çok uzucak
yada şimdi yapaım diyorum onu da yemiyo doğrusu yapamam bende muallaktayım yane

sultann şirvan da şaşırdı valla...baran bursa da perişan ettin çocukları burda da aynı senin başına geldi diyoo..ege yi görseniz çok güzel oynuyo sarılıyo sonra hiç çaktırmadan ısırıyo çekiştiriyo.. :)) yani yanında da olsan fark edemezsin çok hızlı ehehehe...ege gidince de elayla oynadılar o zamanda bişey yapmadı baran..elayı beğendi galiba :D
elif maşallah yaa unuttun mu parayı :)))

tuğba yuzuğunu gule gule kullan bencede sınır olayı olucaksa ecrın uzulucekse dusunme daha ıyı
muge tarıf ıcın sağol canım
sultan sanada allah kolaylık versınde derslerını hıc aksatmadan ver canım

Back
X