2009 Nisan Anneleri

Emel şişiyor mu snein memişler?Bende birşey olmadı,hiç sızlamadı bile.Demek zaten süt yokmuş artık.Bence de sağma hiç,sağdıkça yine gelecek ve hiç bitmeyecek.Kk da okumuştum daha önce,göğüslere maydanoz koyunca şişmesini önlüyormuş,benim yapmama gerek kalmadı,denemedim yani
Ama sen antibiyotik kullanıyorsan zaten antibiyotik sütü kesiyor diye biliyorum ben canım.

Sevgi,şimdi baktım da,ben yanlış göndermişim ,Mesajda gönderdiğini açmadan yollayınca küçük olmuş,bir daha büyük gönderdim,bu sefer olur herhalde.

mügecim yok henüz ilaca başlamadım yarın başlıycam henüz temiz süt:) ay zaten okuttuk bakıcımın tanıdığı varmış reçel sürdük şimdi pis hasta diyoz o da diyo ki iyileşince emcem sar da diyo:):)

elifcim evet ne yazık ki şişti sertleşti. sağdım biraz yarında az sağayım sonra maydonozu denerim.. ama nasıl kouylacak ki bi yöntem falan?. demek sen de bıraktın ha? off zaten korktum bu yara olayından yoksa daha emdircektim azalana kadar... neyse saolun kıslar iyi geceler şimdi uyuttuk zorla...

Son düzenleme:
günaydınnnnn

emel sagarsan devamlı gelır sagma bırak klsın öyle ilaçda kullanacakmışın gider onlar cekilir
canın yanıyorsa şişmesinden dolayı sarımsakta koysan olur tam uc kısımlarına

of cok kötüü her ikinizde o sürecte biraz bile olsa zorlanıyorsunuz 1 hafta sonra bişey kalmazzzzzzzzzz:)

günaydın
kıslar emzirmeyi bıraktıranlar özellikle birkince ne yaptınız? ben ilaç kullanacağım için dün akşamdan beri bıraktırma çalışmalarına başladım da ama birikiyo öğleyin sağıp kaşıkla içirdim ama o zaman da geri gitmeyecek ne yapmalıyım siz naptınız?
emel hiç sağma benimde 2. 3. gün şişti ağrım oldu ama sonra kendi kendine çekildi gitti. çok ağrırsa birazcık sağ ama diğer türlü kendi haline bırak.
bende uff oldu demiştim baştan iyileşince vericem demiştim. artık uf oldu bitti diyorum. çünkü ara ara hala istiyor bizim de 2 hafta oldu tam bırakalı...
dünde annemler geldi kayınvalideler falan öle ailecek bi kutlama yaptık. denk geldi herkes iyi oldu. böle denk geleceğini bilseydim cumartesi akşamına bir daha yapmazdım da neyse artık. fazla kutlama göz çıkarmaz :)))

Biraz alakasız olacak ama özür dileyerek soruyorum,yeni konu nasıl açıyoruz arkadaşlar?

slm kızlar nasılsnz ben çok kötüyüm 4 gün önce düşük yaptım sabah uyandığımda kanmm vardı şok oldumm hemn dr gittik zaten kese sağlıksz demişti kanmm olursa gel dedi dediği gibi 3 gün sonra kanmm olduu ve 2 gün sonra pedime düşmüşş et parçasıı gerçekten 5 haftalık bebek resminn aynısı çok kötü oldumm bunda da vardr bir hayır ama bu benm 2. düşüğüm kızlar erkek çoçugu tutunamıyo ki acaba offf ya rabbm kimseye vermesinn :14:
çok geçmiş olsun....

ecem,can ve yasemin in doğum günü kutlu olsun..

Günaydın arkadaşlar

Hava pek açık bugün burda............ oğlum öğlen uykusunu uyusun işlerimi toparlayıp çıkacam.............

herkese güzel bir gün olsunnnn

Müge aralarda hafif tatlı atıştırmalıklar ye canım...........şekerin düşmez böylece...........geçmiş olsun

günaydınlarrr herkseee

çoook yoruldum bugün
yürüyüşe gittik çok sıcak güneş bütün enerjimi çekti
demirde saat 10 da arabasında uyudu :)

sağol devrimcim yiyorum artık gerçi midem bulanıyo hala tatlı şeyler yiiynce abartmadan arada atıştırmak en iyisi

bugün doğum günü olan bebişlerimizin doğum günüsü kutlu olsunnnn

bizde yarın gidicez melinanın doğum gününe
tabi eğer hastaneden çağırmazlarsa yoksa gidemicem çok zor olur
çıkışta uğrayıp hediyesini bırakmak zorunda kalıcam

çünkü sabahtan çağırıcaklar şeker yüklemesi yapılcaksa 1 saat beklicem demiri götürsem
kuduruyo durmuyo annemn zaten beli ağrıyo
götürmesem bu sefer eve gelip bi daha gitmek külfet 20-25 dk var aramızda
eşim olsa gider gelirizde ben araba kullanınca çok başım ağrımaya başladı
bide stresli gidip geldim 2 gündür

neyseki o kırmızılıklarım söndü acaba ilacı sürmesemmi geçiyo nasıl olsa
antibiyotikli bi krem nede olsa kimyasal madde

günaydınlarrr herkseee

çoook yoruldum bugün
yürüyüşe gittik çok sıcak güneş bütün enerjimi çekti
demirde saat 10 da arabasında uyudu :)

sağol devrimcim yiyorum artık gerçi midem bulanıyo hala tatlı şeyler yiiynce abartmadan arada atıştırmak en iyisi

bugün doğum günü olan bebişlerimizin doğum günüsü kutlu olsunnnn

bizde yarın gidicez melinanın doğum gününe
tabi eğer hastaneden çağırmazlarsa yoksa gidemicem çok zor olur
çıkışta uğrayıp hediyesini bırakmak zorunda kalıcam

çünkü sabahtan çağırıcaklar şeker yüklemesi yapılcaksa 1 saat beklicem demiri götürsem
kuduruyo durmuyo annemn zaten beli ağrıyo
götürmesem bu sefer eve gelip bi daha gitmek külfet 20-25 dk var aramızda
eşim olsa gider gelirizde ben araba kullanınca çok başım ağrımaya başladı
bide stresli gidip geldim 2 gündür

neyseki o kırmızılıklarım söndü acaba ilacı sürmesemmi geçiyo nasıl olsa
antibiyotikli bi krem nede olsa kimyasal madde

kolay gelsin zor işin gerçekten :(
kremi hiç kullanmadıysa kendiliğinden geçtiyse sürme bence. bugün tekrar sorarsın olmadı doktoruna

ayy mümkünse o dr.u bi daha görmek istemiyorum tiksinti geldi

kendi dr.um gelsede onunla konuşsam artık

Bence yediğinle alakalıymıştır anca sönüyordur bence de sürme canım
ay benim mi kolay geçiyor hiiç de kolay değil canım herkes sen ilkinde böyle değildin çalışamazsın diyorlar merdiven hiç çıkamıyorum nefesim gelmiyor, dinlenemiyorum da dün alışveriş yaptık
21:30 du geldik anca alp i yedir sonra mutfağı topladım bulaşık mak.çalıştırdım akşam da çam.yıkamam lazım ctesi bursaya gidicez ya günübirlik pazar da eşimin kuzeni gelecekmiş kvalideye oraya gideriz önümüzdeki hft zor bir süreç beni bekliyor....
Kendi drunu bekle cnm düşük çok değilse önemli değil gıdayla alakalı patates beyaz pilav filan ye onlar da çıkarıyor birde ekmek benim ilkinde yüksekti de rejim vermişti ya....
benim de tansiyon düşük o yüzden halsizlik filan var ödem var diye tuzsuz yemeye de çalışıyorum

sevgi tatlı telaşlar bunlar kolay gelsinnn

hava süper burdada bende işlerimi topladım yemekte taze fasulye dolma var dolamamı dün doldurmuştum taze fasulyede pişti yanınada akşama bi cacık offfffffffffffffff

bizde saat 1 gibi urlaya gıdıcez eltımle pazara var buraya nazaran büyük dolaşıcazzzzzzzzz

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

meleeekkk ayıp oluyo amaaaa hamileyiz şurda dimi cacık fln noluyo yaaaa:9:
afiyet olsun cnm bnm yerimede yeee

ay sevgi aynen bende öyleyim
bazen kendimi çook yorgun gibi hissediyorum bazende çok enerjik oluyorum
valla bnm yemediğim bişey yoktu patateste pilavda tatlı da yiyodum neden düşük çıktı anlamadım
demekki daha şeker lazım yada çok tuzlu etli gibi şeyler yedim onlar şekerimi yok mu etti naptıysa
anlamadm zaten kan şekeri düşük çıkınca neden sivilcelenme olsun bana saçma geldi

valla senin içinde zor cnm hem iş hem ev işi Allah kolaylık versin

bizimde sözde yarın doğumgünü kutlanacak bende hiç hazrılık yok
bi pasta sipariş ettim bi yasoşa elbise aldım o kadar
kendim ne giycem onu bile bilmiyorum. yaseminle benzer olsun diye bi bluz gibi bişi almıştım belki onu giyerim. tabi onun elbisesi kadar renkli değil...
kim ne pişircek onu da bilmiyorum. akşam bi hesap yapıp eksik varsa yarında ben bişiler hazırlayayım bari. süs falan da almadım geçen senekiler duruyodu artık yine onları takarım :))

SelinCim sıkma hem annen yanında hemde maşallah k.valide becerikli yaparlar birşey
benim durumum daha kötü ya annemin kolu ağrıyor kvalidem de hiç beceremez...

Back
X