2009 Nisan Anneleri

selamlarr..
bu akşam düğüne gidiyoruzz ecrin hanım ilk düğününe gidiyor bakalım nasıl olacak
kızlar limango kids de elbiseler var şını beğendim
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/8/5379.jpg
aldım bu elbiseyi
bir de bunu beğendim ama kardeşim beğenmedi
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/8/5416.jpg
bunda da aklım kaldı alsam mı acabaa
merhaba tuğba bende ikinciyi beğenmiştim bugün bakarken çok havalı. ama doğum gününe yetişemeyeceğinden almadım. ama birinci aldığınında kumaş deseni güzelmiş.

SelinCim sıkma hem annen yanında hemde maşallah k.valide becerikli yaparlar birşey
benim durumum daha kötü ya annemin kolu ağrıyor kvalidem de hiç beceremez...

sende hamilesin.
çok bişi beklemesin gelenler nasılsa yabancı değil.
ben gerçi gaza galip iki komşuda çağırdım ufak çocukları var yasoşa arkadaş çok olsun diye :)))
biri pek istanbulda durmaz çok samimiyetimiz yok ama evine bakılırsa pek becerikli biri değil gibi zaten :)
11 aylık kızı var yine hamileymiş 15 haftalık. Allah yardımcısı olsun...

selamlarr..
bu akşam düğüne gidiyoruzz ecrin hanım ilk düğününe gidiyor bakalım nasıl olacak
kızlar limango kids de elbiseler var şını beğendim
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/8/5379.jpg
aldım bu elbiseyi
bir de bunu beğendim ama kardeşim beğenmedi
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/8/5416.jpg
bunda da aklım kaldı alsam mı acabaa
tugba ikiside güzell aklın kalacaksa al bencee
iyi günlerde gıysın cimcimeeeeeeee

Selin bizde çocuk problemi olmayacak sanırım gelirlerse abimler 5 tane erkek çocuk :-))

:52::52::52::52:ahahahah daha ne olsunnnnnnn

mükeee ayyyyy kız hemen yap kendıne bi cacık bulunmuyacak sey olsa demem zaten:)))))))))

yada gel ben yapayım
geldik egeyi kycagımda taşıdım öldüm her tezgaha dalıyor arabasını görtürmedim dolmuşlarda gıdıcez dıyeee

kapı önünde komşular ege onlarla bende cıkıyorummmmmmmm byeeeeeee
bu akşam feıha varrrrr oradaki emire bayılıyoummmmmmm
bu akşamda itibaren kendi ssiyle oynucakkkkkkk
o dişler o dudaklar of of offffffffffffffffffffffffffffffff:52::52::52::52::52:

Melek canım kendine gel......diyecem de ................ama valla doğru bi taraftan da........ : )) yakışıklı çocuk yani...........

biz de bir saat önce geldik..........bezelyeli tavuk yaptım..........dışarda o kadar yorulmuşum ki ayaklarım ağrıdı...............bi taraftan da Enes Kaan ı zaptetmek ayrı yoruyo her seferinde...............

herkese iyi akşamlar...................

selam
kızlar bugün ben de dışarıdayyydım bakamadım geçmişe ama size acil bişey sormam lazım
girince yazarsanız çok sevinirim
selenden 1 ay büyük kızı olan bi arkadaşım var. sütten kesiyo o da. 8-9 gündür çok şişmiş gögüsleri inmiyo bi türlü. dr.a gidicek artık sanırım ama siz ne yaptınız. hemen gitti mi sütler. hiçbirinizden bişey duymadım diye hatırlıyorum. önerebileceğiniz bişey varmı
benim şimdi hemen çıkmam lazım eve gidince bakıcam artık

Tuğba ben 2.sini daha çok beğendim.2sini de al bence aklın kalacaksa,hem 2si de farklı renk ve tarz,boşa gitmez yani.

aliye bende bir rahatsızlık olmadı sütten keserken.,ama okumuşsundur belki,maydanoz konuluyormuş,ama ne derece fayda ediyor bilmiyorum.

Müge enerjim kalmadı diyorsun da,maşallahın var,hem yürüyüş hem bir sürü iş güzç,hem Demir,e bu akdar olur hamile halinle.Tebrik ediyorum seni,istikrarından dolayı.

Melek canım kendine gel......diyecem de ................ama valla doğru bi taraftan da........ : )) yakışıklı çocuk yani...........

biz de bir saat önce geldik..........bezelyeli tavuk yaptım..........dışarda o kadar yorulmuşum ki ayaklarım ağrıdı...............bi taraftan da Enes Kaan ı zaptetmek ayrı yoruyo her seferinde...............

herkese iyi akşamlar...................
eheheheheh allah sahibine bagışlasın cnmda cok güzel ya yaşıda ufakmışşş

hep aynı cnm ya dışarı cıkmak kuzucuklarla zor oluyor onları zapdetmek zorrr

selam
kızlar bugün ben de dışarıdayyydım bakamadım geçmişe ama size acil bişey sormam lazım
girince yazarsanız çok sevinirim
selenden 1 ay büyük kızı olan bi arkadaşım var. sütten kesiyo o da. 8-9 gündür çok şişmiş gögüsleri inmiyo bi türlü. dr.a gidicek artık sanırım ama siz ne yaptınız. hemen gitti mi sütler. hiçbirinizden bişey duymadım diye hatırlıyorum. önerebileceğiniz bişey varmı
benim şimdi hemen çıkmam lazım eve gidince bakıcam artık

maydonoz ve sarımsak sarımsak iyi gelıyor ama aşırı yakıyor yok böyle bi acı desem yerıdır be cıkardım attım sarımsak cok can yakıyor doktora gıtsın bence

Bugün müydü sizin seminer?Bizim haftaya başlıyor 11-14 ünde
Nerde ki sizink,?

bizimde 11 15 nisan arası yeeri belli değil.bugünkü şu öğrenci yönlendiriciğiyle ilgiliydi.her okuldan 6 branş çağırmışlar.belkide sadece osmangazideki okullardı bilemiyorum .haftaya belki aynı okulda oluruz elif görüşürüz böylece.

Peki sizin okuldaki bütün ing öğr mi katılıyor haftaya olan seminere?Bizim baştA 2 kişiye dediler sonradana rkadaş aradı hepimizymiş diye

iyi gecelerrrrr

belim tutmuyyoooo
ütü yaptım 2 saat yerleştirdim anca bu saat oldu

bizimki içerde parti yapıyo oturdum ya başladı hemen :8:

sağol elifcim ama yapmak zorundayım napayım ev işide bitmiyo sağolsun
Allahtan annem var bi tek yemek yapmıyorum gerçi
onuda eşim gelince yaparım Allaha şükür sağlığım yerimde olduğu sürece oturmayı pek sevmem
inş. kızım olursa bana çekmesini çok isterim annemd öyledir
ananemde öyleydi :))

eşim almanyadan dmeire birsürü şey almış
sanada baktm ama bulamadm diyo aman dedm boşver nasıl olsa olmicak boşuna alma :)))

melek şaka yaptm cnm yemediğim şey değil nasıl olsa cnm çekince yaparım hemen :)

sultiş yok tuğbiş yok hayırdır

aliyecim bnm sütüm o kdr da çok yoktu o yüzden bişey hissetmedim
maşallah böyle olanlara gıpta ediyorum valla ya çok emziriyolar çoğalıyo
yada gerçekten maşallahları var
inş. bnm bebişimde emer

hadi herkese iyi geceler ben yatayım
yarın melinanın doğum günüsü iyiki doğmuş kuzuuu

biz düğünden geldiiiiiiiik
hiç korktuğum gibi olmadı salonu elimizle koymuş gibi bulduk kocişim ve navigasyon sağolsun :)
en önemlisi ecrin hiç sorun yapmadı.
uzun zamandır görmediğim akrabaları gördük
ecrin hanım kimseye yüz vermedi kuzenimin 5 aylık bebişini sevdim diye deli oldu
ama ecrinden 1 yıl sonra doğan ve adını ecrin koydukları adaşını sevdi sarıldı :)
müzik başlayınca masaya çıkmak istedi çıkardım bir oynamak bir popiş sallamak anlatamam
kamereman gelip onu çekmeye başladı herkes ona bakıyor halamlar diyor nazar değecek indir çocuğu
dedim boşunamı hepiniz hacısınız okuyuverin ehehe okutturdum.

elbiselerin 2 sinide alıcam zaten az bi gaza ihtiyacım vardı :) hepinize çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için :71:

slm kızlar 2 gündür bilgisayar yüzü göremedim desem yeridir bi ara baktım yazamadan çıktım
bugün tuğbayla gelin hamamındaydık :)eğlenceliydi
yarın akşamada kına var

ya ben evin anahtarlarını dün çarşıda kaybettim sanırım içinde kasa anahtarları da var ne yapıcam bimiyorum
sizler nasılsınız herkesde herşey yolundadır umarım

Back
X