2009 Nisan Anneleri

iyi akşamlar....
kereme ve ecrine geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız.
devrim canım d.günü resimlerinize bayıldım allah uzun ömürler versin.
elif canım testi yap rahatla ama bu aralar herkeste bi gariplik var bende dahil.
bende akşam için hünkar beğendi yapmıştım eşim geç gelicem deyince kendi hakkımı yedim az önce:))
birazdan hürrem başlar .dün akşam ali ayısı tecavüz etti ama osman şahit olmadı babası çıktıktan sonra girdi eve.

Oh melekCim gezin valla burada bir yağmur karanlık ve soğuk ki hava :-((
Elifffff faceden de yazdım ama ellerine sağlık çok güzel olmuş çerçeveler banka numarasını atmadın hala
Valla Müge benim durum daha kötü 7 kilo almışım nolacak bilmem :-((
Sünnet için biz gitmiştik ama çocuk cerrahı yapmayın 6 yaşından sonra dedi yapmadık bizde
inş.bizde de bir sorun çıkmaz...
ay sevgi öglede günlük güneşlikti şimdi rüzgar fırtınaaaaaaaaaaaa felakett sogukta cıktı tam hastalık hava işte buna denirrrr

geçmişe pek bakamadım
kerem hastaymış geçmiş olsun Sultancım
bende memeden kestim sayılır şükür daha vermiyorum 1 hafta oldu ama oğluşum arada meme meme diyor ama ısrar etmiyor çok şükür
Kayranın dün ağzının koktuğunu hissettim enfeksiyon olsa huzursuz olur heralde ağız kokusu neden olurki ??
1 hafta olduysa tamammm

kızlar cocuklar süt içince kokarmış agzı hastalık yoksa

yok belli değil sultan sipariş pasta yaptırmamıştık daha önce yeğenime yaptırıyolar ama dediğim gibi ben hiç beğenmiyorum
kısmet değilmiş ama elbet birgün görüşeceğiz bu böyle yarım kalmayacak :)))
bakarsın yazın bursaya geliriz.

ecrinin biraz ateşi var bugün gitmiyoruz ilerlerse yatar bu doğumgünü işi :(
iyi olsunda gerisi mühim değil ama çok üzüleceğim çokk :(
umarım ateşiilerlemez tugbada gönlüne göre bi dogum günü yaparsınnnnn

Sultan Kerem e geçmiş olsun.İyiyimiş çok şükür.

Müge sen ne zaman 5 kilo aldın ya,kaç ay zaten hiç kilo almamıştın?Birden mi aldın ?

Altın Çilek hapını ben de dün aklımdan geçirmiştim,alsam mı diye.YKM de 25 e inmiş.Bu ara benim de iştahım açık.Reglim de gecikti,bir kere pembe bişii geldi,rahatlamıştım ama bir daha olmadım.Hamile bile olabilirim yani..

Sevgicim paranın acelesi yok ,ben dün unutmuşum göndermeyi.Beğenmenize de çok sevindim.
elif sen kilolu degılsınki ne yapacaksın altın çilek hapını bide hapını alma caını al bende bölgesel yaglarım için almak istıyorum ama cayını hapına güvenemem

Ay bu Ali Kaptanın tecavüz olayı oldu mu ya,Yüksel Aytuğ da okumuştum ,da bu akdar da olmaz demiştim.İyice abarttılar ,bide Osman da buna şahit olacakmış yazıyordu,o da gördü mü yoksa?

elif görmedi ama evden babası cıktı cemıle yerden üstü yırtık bi şekilde yatıyorduuuuu o şekilde gördü

güzelim diziyi fatmagüle cevırdıler şu sahneler olmasında isnsan gibi izleyelım yokkkk yaaaaaaa
sacmalıkki alinin üzerinde kan vardı sanki kızla birlikte oldu o kan neyin nesıydi burcu sıcramış kanlar vardı üzerindeeeee

kızlar ege bu sabah 9.30 civarıydı sanırım uyandı
şimdi 8 civarı ayagımda salladım uyudu çok uykusu vadı gündüz uyumaduıııı

geldi yanıma anne meme dediiiii bende cıkardım baktım ne yapacak dıye yvrum gözlerını kapattı emmeye başladıııı emdi emdi baktı yok kalktı ayaga arkasını döndü bi masum masum durdu küstüm dediiiii

ay ben başla aglamaya zaten dokunsaan aglarım cinsindenim öff eşşek kadar oldular ama insanın içi sızlıyorrrr

aydındaki buluşlmada bi aglama vaslım daga olmuştu tam aglamak degılde hop yaşlar akıvermişti şirvan babasını anlatırkenn

allahım başımızdan eksik etmesın hiçbirisini..

Kıyamam Ege ya,unutmamış demek ki hala.ben de sordum birkaç kere,istiyor musun diye,yara olmuş dedi.Bir yandan da korktum isteyecek diye.

Kıyamam Ege ya,unutmamış demek ki hala.ben de sordum birkaç kere,istiyor musun diye,yara olmuş dedi.Bir yandan da korktum isteyecek diye.

egede ilk başlarda istemıyordu uf uf sdıyordu elif canına tak etıı herhalde utanarak gözlerını kapattı emdi ama ümütsiz vakaydı sonuccc:(:(:(:(

elifcim bende gerilirim telefonda konusurken yaa
ben oldum olası telefon sevemedim zaten.küs olduğum kırgın olduğum biriyle konusacaksam felaket geriliyorum.

ay aklıma geldi cep telefonu kullanmıyorum deyince garip tepkiler alıyorum ben yaa şaka gibi :)
numaranı vermek istemiyorsun sanırım diyorlar çoğunlukla ehehe
cep telefonum var hattım var ama sehpanın üstünde ki minik sandığın içinde yatıyor 2 yıldır :D
vazgeçilmez parçamız oldu cep ya da internet.
ben internetsiz yapamam ama cep kullanamıyorum.hele mesaj yazmak aman allahımmm çin işkencesi.

kıyamam egeye yaaa :((

slm bayanlar hasta bebişlere geçmiş olsun ..

elif ve tuğba siz doğsurunu yapıyorusnz boşverin bende asla dyemem ailen eve gelmesin falan böylelerinede şaşıyorum valla ne olursa olsun anne ve baba hakkı ödenirmi??benim eşimin ailesiyle en ufak sorunum olmadı allahta yaşatmasın inşallah uyku girmez gözüme allah korusun ..

devrimcim resimlere bende bayıldım süper olmuş herşey maşallahh..

müge kız 5 kilomu aldın resimlere baktım ben hamile olduğunu bilmesem anlamıycaz yani maşallahın var

banada cuma günü kuzenler gelıyor biri eşiyle biride bekar sevdiğim kuzenlerim iyi oldu özlemıstım pazarteside misafir allah razı olsun gelenım gidenim hiç eksik olmuyor bende alışmısım bu tempoya yanlız kalamıyorum he he:))

slmlar
valla bu kilo işini bende anlamadım bigün tartılıyorum 4 kilo fazlam çıkıyo bigün 5 kilo
su topluyorum herhalde

valla almışım herhalde bilmem ama bu aralar biraz fazla kaçırdım ipin ucunu artık yemiyorum
ağzım durmadı 2 haftadır :)))

ecrininde ateşi yükselmez inş. hemencecik geçer
demirde öyleo lmuştu 3 gün calp.l + ibuf.n verdim geçti

tuğbacım kızlar babaya düşkün demişsin de demirde babasına düşkün
eee ben napıcam şimdi :))) 2si birbirini yer herhalde babası için
gerçi demir şu aralar annem annem diyip duruyo :))

anneemmm o alpin ağzını yerim ben yaaa

yaaaa oldumu size cemilenin suçu ne? :9::9::9:

devrimcim bnm yeğenlerimin biri 6 yaşındayken sünnet oldu
ve o zmna kdr yapışık olarak durdu hiçte bişey olmadı cnm eğer sıkıntı vermiyosa yaptırma

elif hadi bakalım hayırlısı

yaaa bana kız ismi bulun bu kocam olacak adama hiçbi isim beğendiremiyorum şunlar hariç
duru (bunu kendi buldu)
nehir
derin
beren

aaa şimdi aklıma geldi yazarken çiçekimin kızının adıda duruydu dimi :) heran adaş olabilirler :)

sevgi sen ne koyucaksın kızın adını?

anneemmmm kıyamam egeyee küsmüşmüşşşşş
yazık yavrukuşummmmm demirde kaç gündür anne meme verrr diyo böyle boynunu büküp:(

biz bugün kuaföre gittik demirin saçlarını kestirdim çocuğun yüzü gözü açıldı :)
ama pek bi çirkin oldu :)

Sıhhatler olsun Demir'e.Saçları baya gür olacak,nasıl güzel uzamışlardı.
Ben de Mirayınkileri kestirmeyi düşünüyorum,üst katlar uzun,ama alttan çıkanlar diptekiler erkek saçı gibi kısa nerdeyse.Acaba iyice kısa mı kestirsem yoksa biraz katlı mı bilmiyorum.Çok şekilsiz uzuyorlar böyle.

ben oyumu duru dan yana kullanıyorum :)
mutlaka her çocuk babaya düşkündür de sen bi de kızı gör diyorum işte ehehe
demirin saçlar süperdi yaa neden kestirdiin

ecrinin şimdi ateşi yok ama bugün 3.ye sulu kaka yaptı.biraz önce gitti koltuğun arkasına eşofmanını çıkardı oturdu kitap bakmaya başladı üşürsen gel giyelim dedim kii eşofman kaka içinde
nasıl sulu yapmış tabi halıyada bulaşmış

banyoya soktum hemen halıyı sildim biraz kurusun toplucam zaten haftaya yıkamaya verecektim
kahve telvesi ishale birebirdir ya kendimize sütlü türk kahvesi yaptım telvesinin hepsini yedi sıpa :)
aslında limonlu telve derler ishal için ama benim kızımın ağız tadı var herşeyi yemez ehehe
daha önce çok denedim gerçekten çok iyi geliyor aklınızda bulunsun

Sıhhatler olsun Demir'e.Saçları baya gür olacak,nasıl güzel uzamışlardı.
Ben de Mirayınkileri kestirmeyi düşünüyorum,üst katlar uzun,ama alttan çıkanlar diptekiler erkek saçı gibi kısa nerdeyse.Acaba iyice kısa mı kestirsem yoksa biraz katlı mı bilmiyorum.Çok şekilsiz uzuyorlar böyle.
eşim beni dün kuaföre bırakırken önce ecrinide aldım yanıma kuaförüm çok seviyor ecrini görsün diye.
kızım saçlarını kestirelim mi dedim...kestirmeyelim istemiyoomm dedi :)
bende gönderdim babannesine.
kahkül istiyorum ecrinin saçları hep yüzünde toplatmıyor evde.çok da gür bakalım yazım nasıl olacak
yıkanrken sırtına dökülüyor bayılıyorum kıyamam kestirmeye

Kahkül de çok sık kesilmek isteyecek,biraz uzasa gözüne girer.Mirayın saçlar da kesilirse sarılar gider,kumral olur saçları.O da istemez, hatta ağlar diye ,şimdiye kadar hep erteledim.Ama bir fikir buldum,oje çok seviyor,kimde görse bayılıyor,tırnaklarını seviyor,kaygan oluyor ya.Ben de kuaförde ona oje sürerken oyalamayı düşünüyorum nassı fikir ama:-))

bende limonlu kahveyi iyi gelir diye biliyorum cnm
hemen atarım bi kaşık tamamdır

amannııınnn ben yandım çocuklardan yana hiç şansım yok desenize :)

ayy cnm bnm yazık kuzuya üşüttü demekki
iyi gelir kahve şimdi inş. .hemen geçer

duru bnmde kulağıma hoş geliyo bakalım babamız ne dicek pek bi karasız hala şokta kızı olacağına inanmıyo :) hiçbişey alma sonra belki erkkek olur fln diyo yuh diyorum nerden olsun 20 haftalık
hadi 13-15 haftalık olsam tamamda artık değişmez ya dimiiiiiiiiiiiiiiii :)

bende kızıma gittim hastane çıkışı aldım pembiş pembiş artık erkek çıkarsa
bi ark.var temmuzda doğum yapacak ona veririm napim :)

aaa aliye yazmayı unuttum cnm
çok sevindim buyur gel cnm bekliyorum bak banada uğra mutlaka

araba konusunda haklısın insan heveslenince hemen sahip olmak istiyo
banada eşim değiştirelim diyince hemen alıcakmışım gibi ilanlara bakıyodum bi hevesle
sonra demezmi bunun otomatik vitesi yok diye bütün hayallerim yıkılmıştı
2012 modelini bekle bence cnm otomatik vites daha kolay olur ist. trafiğinde sürkli
dur kalklarda insanın ayakları tutuluyo

güzel fikir eliff :) ecrinde teyzesinin kırmızı ojelerine hasta ben french yapıyorum o ilgisini çekmiyo :)
ama ben hiçbir türlü oyalayamam.
geçen sabiha hanımın sayfasında yine sordum bu yabancılara karşı tutumunu
gelişiminin bir parçası diyor.mühim değil diyor ama ecrinin bu yabancılara karşı bu tutumu canımı sıkıyor

duru çok güzel isim yanına bir isim daha yakışır tek de güzel olur.
adıyla yaşasın küçük kuzu.inşallah değişmez kızdır o kızzz :)

bende kestirmicektimde
yanları çok uzamıştı bide çok terliyo malm buralar ısınmaya başladı
özelliklede gece saçları ıslak oluyo bazen
zaten çok kısa kestirmedim yanlardan ve önlerden aldırdım arkada kuyruğu var :)
dedesine gösterip baaakk kuuuruuummaa diyo :) sıpaaaaa

iyi fikir elif demirde bugün öyle oyalandı bütün ojeleri döktüm önüne bnm kuaföre götürdüm
ben erkek kuaföründe rahat edememde kadın kırt kırt kesti :)

Yabancılara karşı nasıl Ecrin?Yaklaşmıyor mu?Miray da öyle,dışarda biri sevmek istese asla gitmez kucağına,öptürmez bile.Bence bu iyi birşey,tanıdığı yabancıyı ayırsın .Geçen pet shopta hayvanlara bakarken orda çalışan kız kucağına almak istedi,gel yukardaki hayvanları göstereyim deyip,gitmedi hiç.

öfff valla tuğba bana kalsa 2 isim koyarımda bnm kocam bu isim konusunda kıl biraz :)
hiçbişey beğendiremiyorum bide 2 isimli olmicakmış
neyse kızdırmayalım adamı nüfus dairesine gidip o yazdırıcak bide başka bişeyo lmasın

demirde de tutturdu tarkan koyucam diye deli etti beni kaç ay
sonra bu gitti nüfus cüz. çıkarmaya arabada otururken aklıma geldi
ay dedim bide yazdırırmış
kalkamıyorumda demir meme istiyo
kalksam yetişemem getirdi tam uzatırken tarkan yazdırdım hayatım demezmi
başımdan aşağıya kaynar sular döküldü
demir yazsını görene kdr feleğim şaştı müge rengin gitti diyerek bi gülüyodu pissssss

demir gidiyo ama severse kişiyi
ama giderken benide götürüyo annemde gelsin diyo :)

sosyal bi çocuk nerden olduysa :)))

size doyum olmaz bnm gözlerim kapanıyo herkese iyi gecelerrr

Back
X