2009 Nisan Anneleri

merhaba ...
şirvan hoşgeldin canım .değişiklik iyi gelmiştir eminim.
meriç memeyi bırakıyomuş allah kolaylık versin zor olur ilk günleri amaonada alışcak annesi.
bu aralar selin girmiyo hayırdır iidir inşallah.
bizimde babanemiz geldi gitti kayrayı uyutucam şimdi bende.

Esencim kolay gelsin sana meme bırakma işinde.....arkadaşlar da yazmış ...sabret.....bırakıyolar hüzünlü de olsa...........

yarın d.günü olan tüm bebekleri şimdiden kutluyorum.....Alp Demir , Selen ve Baran İyi ki doğdunuz ...nice yıllara................

yağmur deniyodu dün ama burda hava çok sıcaktı.............parktı gezmeydi derken bizde biraz önce geldik...............

herkese iyi akşamlar.............

selamlar...
sultan selin artık uğramıyor buralara
sinem de ne zamandır girmedi facede de görmüyorum acaba bir sorun mu var
melisde sinemde iyidir inşallah

bende ecrinin küçülmüşlerini ayırdım d.gününde gelen hediyelerimizi astık :) hepsine tekrar baktı hanım efendi ayy ne güşeell diye diye :)

halıları kaldırdım birazdan almaya gelirler

ecrin d.günü videolarını izlemek istiyor devamlı arkadaşlarının isimlerini sayıyor
anneee neden kestin pastamı nedeeenn diye kızıyor bana :)

iyi akşamlar artık kimseler ugramıyor elif sultannn herkes terk etti buraları

slm kızlar

bizde bugün gezdik ana oğul :)
bisikletine bindirdim bende yürüyüş yaparım dedim ama öldüm ya
yürü yürü bitmedi valla dinlenmek için kuaföre gittim oturdum
kaşlarımı aldırdım hihihi demirde kucağımda oturdu hiç sesi çıkmadı maşallah
dönüşte resmen çöktüm gittikçe ağırlaşıyorum sanırım ne zmn otursam bu sefer içerdeki başlıyo:27:
Allah kolaylık versin tüm hamişlere

Baran ın Selen in Alp Demir in doğum günüleri kutlu olsun
Allah uzun sağlıklı huzur dolu senelerini göstersin inşallaahhh

maşallah Alp Demir e yaaaa yerim onun akıllı kafasını

slm kızlar haklısınız bu aralar pek uğrayamıyorum
yarın m,safirlerim geliyor öğlen keremi babanneye gönderdim
akşama kadar temizlik ve ikramları ahzırladım akşamda babanneye gittim yeni geldik
şirvancım sen aradığında annemlerdeydim 1. kat tel orda çekmiyor
aşk olsun meşgule basarmıyım hiç
bende aradım ama çekmediği için şebeke hatası dedi ondan yani tatlım

yarın baranın doğum günü sanırsam şimdiden kutlu olsun ailesinle nice mutlu sağıklı yıllar geçirsin...

başka ne vardı unuttum

he tuğba ecrinimin annesi :)
ben sana söylüyorduum kk ye gel die şimdi sen bana :))

Selam
dün parka gittik,Miray la kumdan kaleler yapmıştık,o oynarken,2 çocuk farklı zamanda geldi kuleleri bozdu.Miray da bana baktı,neden bozduuu dedi,şaşkın bir şekilde.ama kızgın değil de,merakla yani,çocuk alışkın değil ki böyle hırçın hareketlere.Ben de dedim,sor bakalım ona neden bozmuş,sonra da çocuğa döndü,neden bozdunnn,bidaha bozmaa dedi.

En başta kovalarını herşeyini verdi bir kıza,ama kız hem Mirayın oyuncakalrıyla oynuyor,hem de Mirayı oynatmıyordu.Günün sonunda Miray da artık birşeyini vermemeye kaçırmaya başladı.Kuzucum da oyunu kuralına göre oynamayı öğrendi hihihiihiiii

Ay bide noldu,bir kızın elinde cips vardı,kız ona vermek istedi aslında,ama Miray bunu anlamadan dedi ki kıza,cips alabilir miyimmmm:-))Sonra da uzandı,aldı,ama cipsi beğenmedi,bir daha istemedi:-)

Park baya eğlenceli geçiyor ya,nasıl eğleniyor,çocuklarla kaynaşmaya çalışıyor.yorucu da tabi aynı zamanda,eve gelince de banyo yaptır giydir,zaman geçiyor.
Dün öğlen de öğrencilerimi burger king e götürmeye söz vermiştim,bir sınavın ilk 3 üne girenleri,diğer öğrenciler de geldiler,oraya da gittik geldik,akşam nasıl yattığımı bilemedim.

Çok oldu kusura bakmayın:-)

merhaba uzun süredir yazamıyorum işlerin yoğunluğundan dolayı..
doğum günü gelen ve geçen kuzulara uz<un sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.

dün akşam itibariyle meriçi memeden kesmeeye karar verdim..
gün gece çok ağladı meme diye.. dayanamadım a kalsın verecektim..
insallah cabuck gecer...
Allah kolaylık versin cnm..

Günaydın...
Şirvan gelmiş ne güzel şirvan biz aynı gün mü yaptık ki doğum çarşamba günü demişsin yarın benim oğlişimin doğum günü :-))
Tuğbanında kızı oluyormuş ne güzel hayırlısı olsun,
TuğbaCım ne güzel anlatmışsın annemlerde hep birşeyler diyordu artık demiyorlar ama keşke benim evime yakın birileri olsaydı ne güzel olurdu, umarım uzun seneler devam eder dostluklarımız
inşallah ..

evet tubişim acısı çıktı gerçekten
nerden nereye dedin de aklıma geldi
insanlara bahsediyoruz ya mesela byle böyle arkadaşlıklar kurduk falan filan
ama biraz önyargılı bakıyor çoğusu
sanaldan arkadaş mı olunur vs.
dün benim çocukluk arkadaşımda oradaydı
ama ben sinem ve emeli ailemden gibi daha yakın hissettim
samimiyetimizi çocuklarımızın huylarını bile biliyor olmamız bunu insanlara ispatladı
gelmeleri beni hem çok mutlu etti hem gururlandırdı

annem o kadar sevmiş ki bütün gün bi sinemden bahsettik bi emelden
keşke hepsiyle bir arada olsak diye dile getirdim hep
evet aynen bende anneme adapazarına gidelim dediğimde kızım nasıl güvencez nasıl gitçez bilmediğimiz insanların evine diyor:)
anne diyorum ben tanıyorum kaç senelik arkadaşım herşeyini biliyorum ya olurmu öyle şey nasıl biliyorsun nerden biliyosun falan dedi heheh:)anlamıyorlar gerçekten...
aslında yzın şöyle büyük bir istanbul buluşması olsa ne güzel olurdu
hoşgeldin canım iyi olmanıza sevidnim ..

herşey çok güzel canım geçen senenin acısını çıkarttınız nerden nereye değilmi allah sağlık verdiği sürece herşey oluyor ya..

bizde yemekten sonra komşularla avmye gittik kahve içtik az önce geldık iyi geldi valla:))

oh oh keyf...aradım seni bugün yoktun

eeeee madem geldim sizde olun özlüyorum anacım
bursa tayfası olmadan tadı çıkmıyor :)

yerim sarı şekeri hayatın gerçeklerini öğrenmiş :) ecrinde vermiyor artık beyzaya hiçbişeyini
demiştim ya arkadaşlarını bile beniiimm diyor :)

bende anneeme kayınvalideme falan bursadan arkadaşım gelecek dedim onlarda seni sordular bursalı arkadaşın hangisi diye :)

istanbul buluşması yapalım siz gelirseniz istenmeyen şeylere bile boşverir gelirim anladın sen :34:

Yahu neden hep İstanbul buluşması yapıyoruz,sıra artık Büyük Bursa Buluşmasında değil miiiii:72:

annemin klasik bahanesiyle cevap vereyim elif :D
şimdi siz gelirseniz 3 kişi geleceksiniz hepimizi göreceksiniz biz gelirsek herkes gelemicek gelirse çok kalabalık olacağız hangi ev hangi kafa hangi komşular kaldırır bizim gürültümüzü
ehehe yaşlandıkça annem oluyorum :D

Anneler Günü bu sene 8 Mayıs ta,Mayısın 1 i Pazara gelince 2. pazarı da erken olmuş:-)Birşeyler aldınız mı anneler,n,ze kayınvalidelerinize?Fikir alayımmm?

Bizim Bursa tayfasına Şirvanı da sayın :-)))
Ağva İstanbul da dimi,bu haftasonu oraya gidiyoruz biz eski okulumdan arkadaşlarla.Yollara bakarım artık,kk dan birini görecem mi diye ahahahahaa

geçen akşam konusuyorduk laf arasında terziye gitmem lazım birşeyler diktirmem lazım diyordu
ben annemi terzisine götüreceğim ne isterse diktirsin ben karşılayacağım planım bu.
kayınvalideme hiçbir fikrim yok.
bir de ananneme alıyorum ben başörtüsü etek diktirsin diye kumaş vs. fix hediyelerim.ne alınır başka 75 yaşında tontonuma dimi :)

kızlar ecrin 2 3 haftadır kaka yaptığı zaman anne kakiş yaptım bezzz yapalım bezzzz diyor
sizce bu sabihanın bahsettiği tuvalete yapma sinyali mi?

ona anlatıyorum kendisi bile öğrendi tuvalette ne yapıyoruz dediğim zaman anlatıyor
ottii yapıyoşşş kaka yapıyoşşş düümeye başıyoşş baybay kakaaa diyoşş
diye :)

ama gel oturalım deyince hayııııır diyor ağlamaklı bir şekilde...
ne yapsam acabaa

Back
X