Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyy cok güzel yelere benzıyor elif tvde gödügüm kadarıyla iyi gezmelerrrBizim Bursa tayfasına Şirvanı da sayın))
Ağva İstanbul da dimi,bu haftasonu oraya gidiyoruz biz eski okulumdan arkadaşlarla.Yollara bakarım artık,kk dan birini görecem mi diye ahahahahaa
Anneler Günü bu sene 8 Mayıs ta,Mayısın 1 i Pazara gelince 2. pazarı da erken olmuşBirşeyler aldınız mı anneler,n,ze kayınvalidelerinize?Fikir alayımmm?[/QUOTE)bendebilmıyorum elif ne alacagımııııı bu arada o kadar hediye alıcam ki
görümcemın ogluu dogum günü
kuzenımın oglunun dogum günü
persembe günü kayınvalidenın dogum günü
anneler günü gelıyor
oy oy oyyyyy
günaydınnnnnnnn
saa sabah yüzümü yıkayımburaya daldım bugun egeyi babamlara yollayıp yollara düşücez
alsancakta süper tarot bakan varmış oraya gıdecegız ordanda alışverışşş
size iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrr![]()
annemde kayınvalidem de şehir dışındalar... belki çiçek yollarım netten...Anneler Günü bu sene 8 Mayıs ta,Mayısın 1 i Pazara gelince 2. pazarı da erken olmuşBirşeyler aldınız mı anneler,n,ze kayınvalidelerinize?Fikir alayımmm?
ağva çok yakın istanbula..gelmişken bekleriz...Bizim Bursa tayfasına Şirvanı da sayın))
Ağva İstanbul da dimi,bu haftasonu oraya gidiyoruz biz eski okulumdan arkadaşlarla.Yollara bakarım artık,kk dan birini görecem mi diye ahahahahaa
evet ya yaş ilerledikçe alınacak şeyler kısıtlanıyorgeçen akşam konusuyorduk laf arasında terziye gitmem lazım birşeyler diktirmem lazım diyordu
ben annemi terzisine götüreceğim ne isterse diktirsin ben karşılayacağım planım bu.
kayınvalideme hiçbir fikrim yok.
bir de ananneme alıyorum ben başörtüsü etek diktirsin diye kumaş vs. fix hediyelerim.ne alınır başka 75 yaşında tontonuma dimi :)
melis te aynı kaka yaparken bir köşeye siniyor ve kesinlikle bakmamızı istemiyor..bitincede bezini getirip yatıyor ama dediğin gibi tuvalete veya lazımlığa yapmıyor..ben yaza kadar bekleyeceğim..kızlar ecrin 2 3 haftadır kaka yaptığı zaman anne kakiş yaptım bezzz yapalım bezzzz diyor
sizce bu sabihanın bahsettiği tuvalete yapma sinyali mi?
ona anlatıyorum kendisi bile öğrendi tuvalette ne yapıyoruz dediğim zaman anlatıyor
ottii yapıyoşşş kaka yapıyoşşş düümeye başıyoşş baybay kakaaa diyoşş
diye :)
ama gel oturalım deyince hayııııır diyor ağlamaklı bir şekilde...
ne yapsam acabaa
kaç yaşında doğurmuş acaba???yok kız annem tombiş olan :)
kayınvalidem benden 12 yaş büyük şaka gibi ehehe
annem sandığına göre ben mi genç görünüyorum :82: o mu yaşlı görünüyor![]()
benim de en çok korktuğum şey bu..ben de ikisini aynı anda bıraktırmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bakalım...Bence de zorlamamak gerek.Zaten baya baya rahatsız oluyor çıplakken,biraz üstelesem ağlar kaçar yani.
Bide ben bıraktım mı gece gündüz 2sini bıraktırmak istiyorum,o yüzden erken geliyor gece için.
Biraz da korkuyorum nasıl olacak ne olacak diye.
bende kayınvalideme çok güvenirim kendi annem yaşlı artık ama kayınvalidem yıkar yedirir oynar parka götürür hiç gözüm arkada kalmaz yani...dişlerini yaptırıyor neredeyse hepsini çektiler yüzü çöktü biraz.ama takılınca genç gözükecektir eminim.birde şeker hastalığı çok yıprattı onu.
ecrinle çok güzel ilgilenir allahı var çok seviyor.anneme bırakınca gözüm arkada kalıyor açıkcası çünkü ecrinin huylarını tam bilmiyor ama babaannesine bırakınca kalmıyor her istediğini yapar huylarını bilir
müzik açar karşılıklı oynarlarçok neşeli bir kadındır.
ayyyyyyyyy cok güzel yelere benzıyor elif tvde gödügüm kadarıyla iyi gezmelerrr
yanmışsın sen hediye açısından desene... ben hiç baktırmadım tarot korkarım nedense... etkisinde kalırım gibime geliyor..Anneler Günü bu sene 8 Mayıs ta,Mayısın 1 i Pazara gelince 2. pazarı da erken olmuşBirşeyler aldınız mı anneler,n,ze kayınvalidelerinize?Fikir alayımmm?[/QUOTE)bendebilmıyorum elif ne alacagımııııı bu arada o kadar hediye alıcam ki
görümcemın ogluu dogum günü
kuzenımın oglunun dogum günü
persembe günü kayınvalidenın dogum günü
anneler günü gelıyor
oy oy oyyyyy
günaydınnnnnnnn
saa sabah yüzümü yıkayımburaya daldım bugun egeyi babamlara yollayıp yollara düşücez
alsancakta süper tarot bakan varmış oraya gıdecegız ordanda alışverışşş
size iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrr![]()
EGE BEZ istemıyor artık her daim tuvalete gıtmek istıyor ama kakasını altına yaptıktan sonra söylüyor onu nasıl aşıcaz ilmıyorum bizimki bide yer tuvaleti
ufak terlik alıcam şimdi ona
su yaz gelsede alışsalarrr
istanbullular bursaya topluca gelsin şöyle 15 kişi falan melekkkkkk uçarak gelır bursayaaaaaaaa
bursa sayısı az ama istanbul daha çok sayıca... hem burada şimdi heryer çok güzel..laleler filan...süper yani...
nice mutlu yıllar alp' e canım...doğacak olan kuzunla, annesiyle ve babasıyla beraber nice mutlu yıllar görsün alp demir...Günaydınnnnn uzun bir aradan sonra bu kadar çok konuşma güzel olmuş)
Benim canımın içinin doğum günü gece huysuzdu sabah iyiki dondun alp demir dedik ama ananesiyle dedeyede dedik bugün oğlumun günü herşey serbest diye)
Valla yaza bana gelin hepiniz malum ağustosdan sonra evdeyim ben bebiş görmeye gelin hepiniz....
Selin işi taşındı ya ondan giremiyordur yoksa boşlamaz bizi
eee deryaCım boşuna mı yaptık 2.yi nasılsa uyumuyoruz o da aradan çıksın diye
MelekCİm bak bakalım ne çıkacak inş.gittiğinize değer.
Alp de oturmuyor kaka yaparken bazen söylüyor anne ben kaka yapıyorum yap diyorum bende bittimi deyince daha bitmedi azcık kaldı diyor ama wc ye gitmiyor, dünde beni kandırdı kaka yaptım diye meğer çiş yapmış sadece....
1 paket margarin oda ısısında..Denizzzzz gelince bana şu kurabiye tarifini verirmisin yine
kaydettim sanıyordum ama bulamadım .....
hoşgeldinn..herkese uzun bir aradan sonra merhaba;
geçen perşembe evime geldim...
temizlik yaptırdım .
hafta sonuda ev misafir doluydu.. eşim umreden geldi diye..
biz aydında eve kapandık. havalar kötüydü....
olsun değişiklik oldu..
kısacası biz iyiyiz..
umarım sizlerde iyisiznizdir....
aynen bizim de..kafasında şu şekilde oturmuş sanırım anne tuvalete yapar ela beze..farklı bi şekilde düşünmüyo şu an..bu düşünceyi değiştirmek lazım oturtmaya çalışmadan önce bende konuşayım anlatayım diyorum uzun süre..gerçi ecrin öğrenmiş herşeyi..ama zamanı gelmedi sanırım..ela da bez istemyo kaçıyo ama giyinmek de istemiyo hep çıplak durmak istiyo :) zaten şimdi soğuk daha ben halıları falan kaldırıcam yaza o zamanı bekliyorum tabi ela hanım kabul ederse..kızlar ecrin 2 3 haftadır kaka yaptığı zaman anne kakiş yaptım bezzz yapalım bezzzz diyor
sizce bu sabihanın bahsettiği tuvalete yapma sinyali mi?
ona anlatıyorum kendisi bile öğrendi tuvalette ne yapıyoruz dediğim zaman anlatıyor
ottii yapıyoşşş kaka yapıyoşşş düümeye başıyoşş baybay kakaaa diyoşş
diye :)
ama gel oturalım deyince hayııııır diyor ağlamaklı bir şekilde...
ne yapsam acabaa