2009 Nisan Anneleri

Günaydın...
Tebrikler Sultan notların da iyiymiş :46:
DeryaCım milföylü olan mı bende hftsonu yapayım diyorum, kafam o kadar dolu ki kimden ne tarifi aldım bilmiyorum :-)
Dün bir alışveriş yaptık ayaklarıma kara sular girdi, üzerime de uygun hiiiç birşey bulamıyorum yarım dünya gibi olmuşum birşey aldım ama o da içime pek sinmedi bakalım giyerim belki pazar günü :-((

Günaydın

Hava hafif yağmurlu burda....ama postalamam gereken bi şeyler var.....mecbur çıkacaz........oğlumla...çıkmışken balıkta alsam mı diye düşünüyorum..............yemek sıkıntısı her gün ne yapacağını düşünmek bazen sinir ediyo beni........

iyi sohbetler

sultan masallah ıyı almıssın notları gozun aydın canım

Son düzenleme:
Aynen DevrimCim bende evde kalınca o stresi çekmeye başlayacam
Annem de herşey hazır ne Alp' e ne yemek yapayım ne de biz ne yiyelim diye düşünüyoruz :-))

selamlarrrr

şu gizemli betül billur beni yine eklemiş...kabul etmedim ama kim olduğunu hala merak ediyorum.

dün önce avm sonra dedesine gittik.hiç üzmedi bizi güzel güzel oynadı boyama kitabı boya kalemleri aldık biz avm de yemek yerken oturdu güzel güzel boyadı.

okyanus koleji çocuklar için oyun alanı yapmış bir kitaplık küçük bir top havuzu ve hani abaküs gibi şekiller olan masalar var ya forum ist da jokerde olan ondan vardı

ecrin masayı görünce girip oynamak istedi ama görevli kız 3 yaşından altını almıyoruz dedi nasıl üzüldü nasıl dudak büküp ağladı içim parçalandı :( babasıda kıza kızdı

kırılıp dökülecek bişeyde yoktu yani.madem ayırım yapacaksınız koymayın oraya kaç çocuğu ağlattılar böyle kim bilir

bu arada ben borsaya girdim..
çok heyecanlı ve stresli yaff..
deniyorum bakalım batacakmıyım çıkacakmıyım:))))

sağol iyiyim minecim..
göğüslerim ağrıyor benim .. meriçte ağlıyor biraz.. süt istiyorum diye ağlıyor göğsüme dayıyor kafasını
biberonla süt verince memeden istiyorum diyor.. alıştı gibi yavaş yavaş ama hem süzüldü hem de mahsunlaştı.. sessizleşti..
kıyamam ben kuzuya..ben melisi çok az emzirebildim...hep içimde uhte kalmıştır o yüzden..ama ben dayanamazdım kesmeye sanırım...emziği bile eşim bıraktırdı kararlılıkla yoksa bana kalsa okula kadar emerdi..
Günaydın...
DeryaCım milföylü olan mı bende hftsonu yapayım diyorum, kafam o kadar dolu ki kimden ne tarifi aldım bilmiyorum :-)
Dün bir alışveriş yaptık ayaklarıma kara sular girdi, üzerime de uygun hiiiç birşey bulamıyorum yarım dünya gibi olmuşum birşey aldım ama o da içime pek sinmedi bakalım giyerim belki pazar günü :-((
evet milföylü olan canım harika oluyor tavsiye ederim...
selamlarrrr

şu gizemli betül billur beni yine eklemiş...kabul etmedim ama kim olduğunu hala merak ediyorum.

dün önce avm sonra dedesine gittik.hiç üzmedi bizi güzel güzel oynadı boyama kitabı boya kalemleri aldık biz avm de yemek yerken oturdu güzel güzel boyadı.

okyanus koleji çocuklar için oyun alanı yapmış bir kitaplık küçük bir top havuzu ve hani abaküs gibi şekiller olan masalar var ya forum ist da jokerde olan ondan vardı

ecrin masayı görünce girip oynamak istedi ama görevli kız 3 yaşından altını almıyoruz dedi nasıl üzüldü nasıl dudak büküp ağladı içim parçalandı :( babasıda kıza kızdı

kırılıp dökülecek bişeyde yoktu yani.madem ayırım yapacaksınız koymayın oraya kaç çocuğu ağlattılar böyle kim bilir
ne güzel ecrin annesini üzmemiş...biz melis le avm ye gittiğinde kaçıyoruz oyun yerlerinden yoksa girmek için katılıyor ağlamaktan ama almıyorlar e çocuk haliyle anlamıyor filan...biz de kaçıyoruz yolu uzatıyoruz filan...
bu arada ben borsaya girdim..
çok heyecanlı ve stresli yaff..
deniyorum bakalım batacakmıyım çıkacakmıyım:))))
aslında danışman birin olmalı..benim eşim de borsada takılır bazen..danışman bir şirket var onlar diyor al sat diye..şimdiye kadar hiç yanılmadılar...ama tabii belli bir yüzde vermen gerekiyor onlara..aslında ben kızıyorum borsa olayına sonuçta kumar gibi bişey..ama eşime bunu anlatmak zor...

slm kızlar dün akşam giremedim

doğum gününe gittik demir ananesinde kaldı hiç üzememiş
uykusu gelmiş ananesine yastığı getirmiş ayaklarını uzat demiş
yastığıda koydurup sallatmış kendini sıpa bu aralar böyle uyumaya başladı
adam 2 senedir sallanmayı bilmez şimdi böyle işstiyo nazlı

sevgi kız ya için durmuyo dimi :)))
bide ilkinde ne yapılacağını pek bilmiyoduk herzmn 2.ler daha şanslı oluyo bence

sultancım notlarına sevindim devamını gelir inş. da yüzünün akıyla çıkarsın

denizcim tarif için tşkler cnm yapıcam p.tesi gününe eşimin doğum günü

bu arada eşim gitti bu sabah iş geldi başbakan çağırıyo dedi :9:
ama yarın sabah geliyo yine inş. uzun bi sürede burda bakalım en azından doğum gününde burda

bu sabah bizim burda yeni bi tans.ş açıldı içerisi nasıl kavun kokuyodu
cnm çekti aldım kelek melek yicem dedim nasıl tatlı çıktı canı isteyenler alsınlar güzelmiş :)

TuğbaCım nasıl üzülmüştür yazık anladı mı ki ?? Alp olsa çığlık çığlığa bağırırdı valla
Betül billur şu eyşanmıydı acaba o da gerçi girmiyor, bende de kayıtlı ama bilemedim
Esen hadi kolay gelsin riski seviyorsan iyi inş.kazançla çıkarsın

sevgi biz dün lcw gittik
çok güzel şeyler var hamişler için
bitek o reyonda da değil diğer reyonlarda da büyük bedenli güzel şeyler var
ben aldım bikaç bişey

bide kızıma pembe ince battaniye aldım
oğluşada çok güzel keten beya gömlek buldum herkes nasiplendi yani

etrafını plastik çitlerle çevirmişler ecrin tam kapıdan girecekken alamayız dedi kapattı çok gücüne gitti
sonra ağlamaya başladı ben onu sakinleştirmeye çalışırken eşimde kızı azarlıyodu ama ecrinin sesinden ne dedi duyamadım :)

MügeCim saol bizim LCW outlet herhalde kalmıyor güzel şeyler,
CA hepten kötüydü birde hamiş kıyafetleri bende güzel durmuyor yaaaa :2:

bende ca da bişey bılamadım geçen gün çok kötü şeyler vardı.
ama battaniyelerini çok severim ecrine hala kullanıyorum

lcw de ne beğenirsen her bedeni olması çok güzel bende deri ceket istiyorum spor tarzda
ecrine babannesi perosdan bir sürü elbise aldı beni çağırdı gittim ben beğendim o aldı :).doğumgünümüzde de hep elbise hediye geldi
bu yaz çok şık olacağız :)

sevgi bnm aldığıma hamile gömleği değil zaten L bedenini alınca oluyo :)

güle güle kullansın tuğbacım cicilerini

hamile kıyafeti yerine büyük beden almak mantıklı......hamile kıyafetleri bi değişik oluyo.....

güzelmiş....Müge ...hepiniz güle güle kullanın.....

dışarda işlerimi hallettim...şimdi oğlum uyuyo ama bi daha çıkmam lazım.....birazdan yeğenim gelecek okuldan....o gelince çıkacam artık..........

şimdi de hava bi ısındı ki serseme çevirtti yani..............

Çok güzeller MügeCim güle güle giyinin,
işte bunlar yoktu belki şimdi vardır ama bana zaten uzun olunca kalçam var ya iyice geniş gözüküyor o yüzden güzel olmuyor hamiş kıyafetleri zaten çok kötü senin göğüslerle kalçalar az ya eminim çok güzel duruyordur...

kıyamam ben kuzuya..ben melisi çok az emzirebildim...hep içimde uhte kalmıştır o yüzden..ama ben dayanamazdım kesmeye sanırım...emziği bile eşim bıraktırdı kararlılıkla yoksa bana kalsa okula kadar emerdi..

evet milföylü olan canım harika oluyor tavsiye ederim...

ne güzel ecrin annesini üzmemiş...biz melis le avm ye gittiğinde kaçıyoruz oyun yerlerinden yoksa girmek için katılıyor ağlamaktan ama almıyorlar e çocuk haliyle anlamıyor filan...biz de kaçıyoruz yolu uzatıyoruz filan...

aslında danışman birin olmalı..benim eşim de borsada takılır bazen..danışman bir şirket var onlar diyor al sat diye..şimdiye kadar hiç yanılmadılar...ama tabii belli bir yüzde vermen gerekiyor onlara..aslında ben kızıyorum borsa olayına sonuçta kumar gibi bişey..ama eşime bunu anlatmak zor...
ben de neredeyse tekrar verecektim meme..
bir arkadas var sürekli kzanıyor çok iyi takip ediyor.. neredeyse her ay yatırdığının 2 katı kazanıyor..
ben de çok ilgileneceğimden değil ..
denemek istedim.. bakalım ne edeceğim. danışmanla uğraşamam da.. böle bi bakayım ne olacak.

güle güle giyin cicilerinizi...

müge kareli olan çok güzel cıvıl cıvıl.demirin gömleğide çok şeker güle güle giyin

akşam başsağlığına gideceğiz.eşimin yakın arkadaşı var eşiyle de ben görüşüyorm kadının annesi vefat etti son oturmaya gittiğimde tanışmıştım annesiyle nur yüzlü bir teyze çok da tatlı dilliydi çok üzüldüm :(

bir de bizim adapazarında eski mahallede kapı komşumuz artık akraba gibi olduğumuz amcamızı kaybettik o kadar üzüldüm ki çok değerli asil bir insandı.

ve aynı hastanede ölmüşler bu iki kişi çok garip arkadaşın annesi istanbullu ama recep amcayı adapazarından sevketmişler bu hastaneye.arkadaş annesinin ölümü için doktor hatası diyor...

bu cümleyi söylemeyi hiç sevmem amaaaaa
ben sana demiştim geçeceksin bilgisayardan diye :51::82:
diğer notlarn için de tebrik ederim devamı gelsin inşallah
saol cnm benim m inşallah
tebrik ederim sultan... bu arada dün sen mi sodali börek tarifi vermiştin bilmiyorum ama dün misafirime yaptım süper oldu...artık tek geçerim bu böreği...

herkese günaydın..bugün neden se hava kapalı olmasına rağmen çok mutlu uyandım...acaba cuma diye mi???
afiyet olsun derya evet ben vermiştim saol..

sultan gözün aydın walla masallah...
saol esencim teşekkürler

Günaydın...
saol sevgicim..

sultan masallah ıyı almıssın notları gozun aydın canım
teşekkürler seher saolasın
selamlarrrr

aaaaaaaaaaa çok kızdım şimdi gözümün önnüne geldi ecrinin o hali keremde olsa çok gücenirdi
bizim çocuklarımız kaç 3 yaşa bedel biliyomuymuş onlar :63::84::20::48:

slm kızlar dün akşam giremedim

doğum gününe gittik demir ananesinde kaldı hiç üzememiş
uykusu gelmiş ananesine yastığı getirmiş ayaklarını uzat demiş
yastığıda koydurup sallatmış kendini sıpa bu aralar böyle uyumaya başladı
adam 2 senedir sallanmayı bilmez şimdi böyle işstiyo nazlı

sevgi kız ya için durmuyo dimi :)))
bide ilkinde ne yapılacağını pek bilmiyoduk herzmn 2.ler daha şanslı oluyo bence

sultancım notlarına sevindim devamını gelir inş. da yüzünün akıyla çıkarsın

denizcim tarif için tşkler cnm yapıcam p.tesi gününe eşimin doğum günü

bu arada eşim gitti bu sabah iş geldi başbakan çağırıyo dedi :9:
ama yarın sabah geliyo yine inş. uzun bi sürede burda bakalım en azından doğum gününde burda

bu sabah bizim burda yeni bi tans.ş açıldı içerisi nasıl kavun kokuyodu
cnm çekti aldım kelek melek yicem dedim nasıl tatlı çıktı canı isteyenler alsınlar güzelmiş :)
saol cnm güle güle kullanın cicilerinizi pembeli çok tatlı bişeymiş

ben annemlerdeyim çok yakın bir komuşumuz yoğun bakımdaydı bu sabaha karşı vefat etmiş ikindide cenazesi var
keremi kayınvalideme bıraktım
çok üzüldüm ya inanamıyorum onun öldüğüne :(

Back
X