2009 Nisan Anneleri

uzun bi ardan sonra merhaba kızlar

yeni işimizi açtık 2 ay falan oldu.yoğunluğumuz çok.kereme babaannesi bakıyor.şimdi daha iyi anladım valla çalışan anneleri.çok özlüyorum oğluşumu.

müge ve sevgi gözünüz aydın şimdi gördüm kızlar geliyomuş.

denizcim keremin bisikleti var.çok güzel kullanıyor manevraları falan süper.ama pedalını çevirmiyor.ayaklarıyla kendi götürüyor.taş devrindeki gibi :)) bikaç kere pedalı göstermey çalıştık ama istemiyor

melek ve tuğba bencede yaptırın lazer.daha öncede yazmıştım.ben çok memnun kaldım valla
rahatlık

Günaydın

Sehercim sana da geçmiş olsun....alerji de kötü bi şey ......

Maşallah Demir e ne güzel yemiş.....benim sıpa bi ara 3-4 tane yiyodu şimdilerde yemiyo.......

herkesler gezmiş ne güzel.....................

ben de toparlanmadım ama biraz daha iyiyim..ben uzandıkça oğlum oyun oynuyoruz zannediyo....gelip üstümde zıplıyo : )

hoşgeldin zeynep........

geçmiş olsun devrim..
zeyno bende onu düşünüyordum elanın direksiyonla işi yok pek :D bayan olduğu için sanırım erkek olsa belki direksiyonu ii kullanırdı şu an diyordum içimden ki sen yazmışsın ii oldu yazdığın..yapabilecek yaştalar ama bizimki daha yapamıyo demekki :)

günaydın..
ooh ooh herkes gezmiş eğlenmiş ne güzel..
doğum günleride güzel geçmiş..
bu hafta da çok güzel geçsin hepimizin umarım..
elif seni okurken kendim yazıyomuşum gibi geliyo en çok senle ben takıyoruz bu çocukların uykusunu yaa ne zaman kurtulucaz ya da rahatlıcaz bilmiyom valla..
biz de kuşadasındaydık hava çok güzeldi..ela pembe bisiklet alcaz diye tutturdu arda vardı o biniyo bizimkide istiyo tabi..aradık ama daha fazla model çıkmamış bulmamadık..nasıl alıcaz 3 tekerlekli arkadan kontrollü olanlardan di mi..ama belden kemere ve ayaklığa gerek yok..sanırım onlarsızda satılıyo..pedalı çevirebilse bile bu yaz direksiyonu kontrol edemeyeceği için yine benim yönlendirmem lazım di mi..
Yakışır ela' ya bizimki de direksiyonu çeviriyor ama bizim boyumuz kısa bacaklarımız daha yetişmiyor pek de sevdiği söylenemez ..
Sevgi siz de atlatmışınız ne güzel....sevindim güzel geçtiğine.........
Teşekkür ederim cnm ama çok yorulmuşuz valla uykum çook var...

Günaydın

sevgi oh ne güzellllllll

devrım yandın ozaman halsızlıh-gın üzerıne pek cekılmez ama o şirinlik yapmaları yeterrrrr

ben pazartesi temıızlıgındeyım
ben topluorum ege dagıtıyor üsten yapıyorum ögleden sonra cıkıcaz yetıştıremem şimdi yemeklrıde yapayım hazırlanıp cıkarızzzzz

herkese güzel haftalar olsun

selam
çok şükür girebildim
1 haftadır şirketteki bilgisayarda sorun vardı bazı sitelere giremiyodum
şimdi yine deniyim dedim. uyarılara dikkat ettim. bi ayarlar yaptım oldu valla. çok sevindim. yine burdayım çok şükür.
ne var ne yok 1 haftadır. herşey yolundadır inşallah
ben dün seleni yazlıkta bırakıp geldim. deneme sürecindeyiz. hoşuna giderse orda kalmak kalıcak. sorun olursa çalışmıcam evde kalıcaz kızımla. bakalım. bırakırken yine içim çok kötü oldu ama.
aslında kalmasında sorun çıkmasa bile bırakmıcam sanırım. 14 mayısta tatile gidiyoruz. o zamana kadar buradaki işleri bitiricem tatil dönüşü de büyük ihtima çalışmıcam.

:17:tünaydınn kızlar
pazar günü bizde kahvaltıya gittik hava süperdi kuzucumun ellerinin üstü ensesi yanakları kızarmış güneşten çok mutlu oldu..bide umutun bi hayalini gerçekleştirdik birlikte kepçeye bindik sonra içinde kitli kaldık şaka gibi yaa Allahtan annem dışardaydıda gitti görevli çağırdı umutun umrunda değildi ağzıyla kepçe efekti yapıyo taş iniyoo diye bağırıyoo inanılmaz mutlu oldu ama akşam tam uyudu dedim annecim diye beni çağırdı heyecanlı heyecanlı anlatıyoo annee biz büüük ketve bindik diyee
tam fıyatı belli degıl yarı kesin ögrenırım
ama özel bölge ve koltuk altı 1100 civarı sanırım
sadece koltuk altı 350 tl demiş arkadaşa bakalım bana ne dıyecekler o 4. senasa gidiyor sonra ta eylülde gıdecek sanırım
bende o giderken gideyımde ögreneyım ddimmmmmmm

tugba hiç iyi yapmuyoruz aslında her istedıklerını yapmakla aglasın diyorum bazen kıyamıyorum ama bundan sonra biraz daha taviz vermeden yapacagım her bereye gıdersek enbasiti bi market yada pazar hemen bişeye saldırıyor tamam dıorum alalım ama iyi yapmıyorumm bundan sonra her istedıgı olmayacakk aglamayı koz olarak kullanıyorlar
bilsin artık her agladıgımda annem bunu yapmıyacak dıyeeeeeeeee
yuhh melek ne pahalıymış orda yaa ben 2 sene önce gen.bölgeyi 250 ye yaptırıyodum şimdi aynı yerdeki dr.lar ortaklıktan ayrılmış müşteri kazanmak için gen. 75 koltuk altı 35 bıyık 10 tl.den yapıyolar hepiniz gelin burda yaptırın hem gezmiş olursunuz:D
Çocuklar felaket zaten, ah aha keşke bizde orada olsaydık evet oranın parkı çok güzel ALpde gitmişti şuna buna bindim diyordu :-)) Seneye bende alırım o T-shirtlerden :)))

Birisi de benim GülşenCimmmmm

Selen'in yeni yaşı kutlu olsun bizde dün kutladık...

Gelelim bizim doğum günümüze Alp' de bütün çocuklarımız gibi pastayı parmakladı, birsürü hediyelerimiz geldi gelenler birde kızımıza da getirmişler, kızımızın da artık herşeyi hazır daha giysi filan almayacam....
Bizim ikizler felaketti Alp biraz huysuzluk yaptı sanki biz deplasmanda gibiyiz diğer çocuklar oynuyo o kucaklarda çok yorulduk annemle ama çok güzeldi herşey,
Elif herkes süslere bayıldı çok teşekkür ederim tekrardan....
evet seninkini biliyodum zaten sevgicim maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
haa bu arada aşısını oldu ela cmrtsi...
olmayanları bilgilendireyim ateş yapmadı..çocuklarda büyüdü daha dirençliler ondan sanırım..
tam 6 ay sonra bi daha olacakmış..
6 aydan bi gün önce gelsen yapamam dedi dr öyleymiş sürenin tam dolması gerekiyomuş
27 tl ye aldık..çok ince zaten şırıngası iğnenin..bacaktan yaptı..fazla ağlamadı ela..bi yatırınca bağırdı bi iğne girerken ama 3 sn sürdü yani..allahtan dr da çok hızlı bizim çocuk ağlamasın rahat olsun diye yapmadığı kalmıyo adamın :))
nasıı yaa bizim niye haberimiz yok 2 yaş kontrolüne gitmedik ondanmı dr.söylemedi acaba..ne aşısı deniz kendimi cahil anneler gibi hissettim:17:

Bence çalışma Aliye, Alp Demir sabah gene anne gitme
sen işe gitme nolur diyor dedim 2 aycık kaldı sonra hep beraber olucaz diyorum :-((
sen nasılsa 2.yi yapacaksın niye seleni mahrum ediyorsun ki ihtiyacın yoksa
hani ikinciyi yapmasan derim çalış ama onda zaten bırakmak zorunda kalacaksın

GülşenCim ne güzel eğlenmişsiniz...
2.yaş aşısı hepatit a sanırım bende ctesi götürücem Alp Demiri kendim de şeker yüklemesi yaptırıcam artık hayırlısı inş.bu sefer şeker çıkmaz bende

Bence çalışma Aliye, Alp Demir sabah gene anne gitme
sen işe gitme nolur diyor dedim 2 aycık kaldı sonra hep beraber olucaz diyorum :-((
sen nasılsa 2.yi yapacaksın niye seleni mahrum ediyorsun ki ihtiyacın yoksa
hani ikinciyi yapmasan derim çalış ama onda zaten bırakmak zorunda kalacaksın

sevgicim duygularıma tercüman oldun. benim çalışmamın 1-2 farklı sebebi vardı ama bana iyi bi deneme oldu bu. kpss ye falan girdim ya çalışmak için artık ona başvurmayı bile düşünmüyorum.
zor oluyo çocukla. bi de 2. yi düşünüyorum zaten en fazla bi sene sonra.
bu kadar ayrı kalmamıza da gerek yok. yani çok şükür öyle bi ihtiyacım yok. büyük ihtimal tatil dönüşü çalışmıcam.
ben de diyorum kendi kendime bi daha selen 2 yaşında olucak mı.ne için bu kadar ayrı kalıyım
çalışanlar beni yanlış anlamasın nolur. selen şu anda 4-5 gün hiç görüşmeden yazlıkta kalmak zorunda olduğu için böyle söylüyorum. ist da olsa daha farklı olurdu tabi

2.yaş aşısı hepatit a sanırım bende ctesi götürücem Alp Demiri kendim de şeker yüklemesi yaptırıcam artık hayırlısı inş.bu sefer şeker çıkmaz bende

saol cnm bende dr.umuzu arıyım en kısa sürede yaptıralm ben çok erteliyorum böyle şeyleri 1.5 yaş aşısındada umut hastaydı daha 3 ay önce yaptırdık onuda

sevgicim duygularıma tercüman oldun. benim çalışmamın 1-2 farklı sebebi vardı ama bana iyi bi deneme oldu bu. kpss ye falan girdim ya çalışmak için artık ona başvurmayı bile düşünmüyorum.
zor oluyo çocukla. bi de 2. yi düşünüyorum zaten en fazla bi sene sonra.
bu kadar ayrı kalmamıza da gerek yok. yani çok şükür öyle bi ihtiyacım yok. büyük ihtimal tatil dönüşü çalışmıcam.
ben de diyorum kendi kendime bi daha selen 2 yaşında olucak mı.ne için bu kadar ayrı kalıyım
çalışanlar beni yanlış anlamasın nolur. selen şu anda 4-5 gün hiç görüşmeden yazlıkta kalmak zorunda olduğu için böyle söylüyorum. ist da olsa daha farklı olurdu tabi

aynen katılıyorum aliyecim..yeni bebekle zaten bölünücek çalışma hayatın daha sonra ikisinide büyütüp başlarsın inş. s.paktunanın bi yazısında 2.5 3 yaş arasının anneye en çok bağlanma dönemi olduğunu okumuştum..umutun her geçengün daha fazla bağlandığını hissediyorum haftada 1-2 gün ayrı kalıyoruz bizde ama çok etkileniyo kuzumm alışmadığı için

uzun bi ardan sonra merhaba kızlar

yeni işimizi açtık 2 ay falan oldu.yoğunluğumuz çok.kereme babaannesi bakıyor.şimdi daha iyi anladım valla çalışan anneleri.çok özlüyorum oğluşumu.

müge ve sevgi gözünüz aydın şimdi gördüm kızlar geliyomuş.

denizcim keremin bisikleti var.çok güzel kullanıyor manevraları falan süper.ama pedalını çevirmiyor.ayaklarıyla kendi götürüyor.taş devrindeki gibi :)) bikaç kere pedalı göstermey çalıştık ama istemiyor
canım öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun ... bol kazançlar...
baranda kendi kullanmıyor... pedallı arabada da öyle.. senin dediğğin gibi taş devrindekiler gibi

Günaydın

Maşallah Demir e ne güzel yemiş.....benim sıpa bi ara 3-4 tane yiyodu şimdilerde yemiyo.......

ben de toparlanmadım ama biraz daha iyiyim..ben uzandıkça oğlum oyun oynuyoruz zannediyo....gelip üstümde zıplıyo : )

hoşgeldin zeynep........
devrimcim geçmiş olsun.. bendede bir kırgınlık var ama ayaktayım yatamıyorum...
şimdi ikisi uyududa bende yatmıyım buraya bakım dedim . yatsam yarım saat sonra mutlaka bir mızmızlanıyor ben daha sersm oluyorum.
yemeğiminide akşamdan yaptım.. size takılacam bugün.inş...
selam
çok şükür girebildim
1 haftadır şirketteki bilgisayarda sorun vardı bazı sitelere giremiyodum
şimdi yine deniyim dedim. uyarılara dikkat ettim. bi ayarlar yaptım oldu valla. çok sevindim. yine burdayım çok şükür.
ne var ne yok 1 haftadır. herşey yolundadır inşallah
ben dün seleni yazlıkta bırakıp geldim. deneme sürecindeyiz. hoşuna giderse orda kalmak kalıcak. sorun olursa çalışmıcam evde kalıcaz kızımla. bakalım. bırakırken yine içim çok kötü oldu ama.
aslında kalmasında sorun çıkmasa bile bırakmıcam sanırım. 14 mayısta tatile gidiyoruz. o zamana kadar buradaki işleri bitiricem tatil dönüşü de büyük ihtima çalışmıcam.
allah kavuştursun canım...
bazen diyorum bende bir yerlere bırakım . ama 1 saat fazla uyusa bile niye kalkmadı diye canım sıkılıyor..
allah çoçuklarımızı bizden ayırmasın..
bu arada gene tatil sezonunu erkenden açıyosun bakıyorum...
ben gidebilirmiyim bilmiyorum iki çoçukla.. eşim yazın yoğun oluyor.. adam kışın yatıyor , yazın çalışıyor..
gidersem annem ve kardeşimle giderim herhalde...

inş bişey çıkmaz canım

aynen katılıyorum aliyecim..yeni bebekle zaten bölünücek çalışma hayatın daha sonra ikisinide büyütüp başlarsın inş. s.paktunanın bi yazısında 2.5 3 yaş arasının anneye en çok bağlanma dönemi olduğunu okumuştum..umutun her geçengün daha fazla bağlandığını hissediyorum haftada 1-2 gün ayrı kalıyoruz bizde ama çok etkileniyo kuzumm alışmadığı için

2.5 -3 yaş arasımı.
baran 1 yaşından beri bir sülük .. anne anne diye ağlayan bir tip...
2.5 -3 yaş arasını düşünemiyorum..

sağol şirvancım.aminn :))

aliye bence de çalışma.1 sene sonra 2. yide düşünüyosunuz madem.
bizim işyerimiz çok yakın.keremi sık sık görüyorum babaanesi getiriyor ben de gidiyorum arada .
ama 2 ay çok yoğundu sabah 9 akşam 8 gibi çalıştım.çok zordu ayrılık

2 yaş aşısını geçen hafta oldu kerem.aşıda değilde muayene sırasında çok ağladı.doktorunu görünce başlıyor zaten ağlamya.bebekken hiç ağlamzdı

Günaydın

hoşgeldin zeynep........

hoşbulduk cnm .geçmiş olsun sana da
sıpalara herşey oyun zaten :))

Şirvanım hoşgeldin, inş.gidersin sende tatile biz gidemiyoruz bu sene :2:
Zeyno hayırlısı olsun cnm işiniz atlamışım ben,

sağol şirvancım.aminn :))

aliye bence de çalışma.1 sene sonra 2. yide düşünüyosunuz madem.
bizim işyerimiz çok yakın.keremi sık sık görüyorum babaanesi getiriyor ben de gidiyorum arada .
ama 2 ay çok yoğundu sabah 9 akşam 8 gibi çalıştım.çok zordu ayrılık

2 yaş aşısını geçen hafta oldu kerem.aşıda değilde muayene sırasında çok ağladı.doktorunu görünce başlıyor zaten ağlamya.bebekken hiç ağlamzdı

aynen bizimkide daha dr.un kapısından girmeden başlıyor ağlamaya ne zaman geçicekse bu durum..çıkana kadar ağlıyoruz dr.dan
sevgicim ben atlamışım onu ilk şeker yüklemende çıkmışmıydı şeker ? o yanıltıcı olabiliyor arkadaşımdada çıkmıştı 2.sinde çıkmadı bişey
şirvan umut bana hiç düşkün değildi anneannesini daha çok seviyo diye düşünüyodum hatta ama son 4 aydır falan inanılmaz bağlı Qşenim Qşenim (Q harfiyle ama:)) diye peşimde dolaşıyo sıpaa fazla bunaltmadığı sürece çok hoşuma gidiyo

Back
X