2009 Nisan Annelerine Soru Sormak İsteyenler

bursasu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
9.481
2
356
Bursa
arkadaşlar sorularımızı yeni konu açarak değil bu başlık altında soralım Paylaşımlarımıza burdan devam edelim...

Son düzenleme:
2009 nisan anneleri öncelikle bolca sağlık diliyorum 0-13 kg anakucağı oto koltuğu kullananlar tavsiyeleriniz düşünceleriniz neler çok pahalı bişi almak istemiyorum yardım lütfen

ben jane racing aldım..0 yaşdan 4 yaşa kadar kullanılıyor..fiyatıda uygun..bi araştır istersen..

2009 Nisan annelerine merhaba,

2010 Nisan anne adayı olarak birkaç soru sormak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ılgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Soru1: ılk kez yıkanacak olan bebek kıyafetlerini elde mi yoksa makinenin hassas ayarında mı yıkanması daha iyi olur?

Soru2: Kendim için hastanede giymek üzere 1 tk gecelik ve 1 takım pijama aldım. Gecelikte bir sorun yok oldukça bol. Fakat pijama takımını şu anda giydiğimde üzerime tam oluyor. Ne çok dar ne de bol. 7 aylık hamileyim. 9. ay sonunda doğum yapacağımı düşünürsem hastanede o pijama takımı bana sürpriz yapıp beni içine kabul etmeme ihtimali varmı? Doğum sonrasında 7 aylık görünümünde olurmu göbişim? Yoksa 1 beden daha mı büyük alsam pijamayı?

CNN meraba
nakineda yikamistim ben
AMA deterjan yerine kaya tuzu
yumusatici terinede sirke kullaniyorumhala
cildleri cok hasas oluyoo

Ben hicpijama giymedim
hepbol gecelik giydim
normal dogum yaptim AMA dikis vardi
pijama giymek zor
tuvalete falan giderkende zor::))))

Kayatuzunu da hiç duymamıştım. Ben de ilk 1 ay toz zeytinyağı sabunu ile yıkadım yumuşatıcı kullanmadım. Sabun tozunu da Kazdağları Adatepe köyünden almıştım

Makinanın hassas ayarında ,extra durulamalı olarak,HacıŞakir Granül sabun ve Yumoş Baby yumuşatıcı kullanıyorum hala.

bende hacışakir granül sabun kullanıorum.....

ben sezeryan oldum 3 pijamlayla gıttım

2 pijamda pislendi kan gecmişti.3. pijamayıda o saba eve gelırken temız giymiştim..

merhaba
bende hacışakir granül sabun tozu kullandıyorum doğuğundan beri

çamaşır çok olursa yumuşatıcı kullanıyorum markası dalin...
ben 2 gecelik giydim pijama zor olur o geceliğnde dar gelir olmaz büyük ihtimal bol alsan daha iyi edersin hatta pijama hiç alma hayırlı doğumlar dilerim

ben ilk çamaşırlarını sadece dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım yumuşatıcıya gerek kalmıyo zaten o zaman..makinada yıkadım hassas da ..bende doğumdan önce gecelik mi pijamamı diye sormuştum herkes gecelik demişti ve çook haklılarmış ..sezeryan olacaksan dikişlerle pijama giymesi gereksiz can yakar..normal doğumsa bi fikrim yok,ama o da genellikle dikişli olduğu için onada aynı şey geçerlidir

Normal doğum yaptım,23:45 de doğum yaptım,ertesi gün 15:00 gibi çıktık hastaneden.
2 takım pijama almıştım yanıma,1 tanesini giydim sadece.

arkadaşlar
ben bebek arabası konusunda yardım istiyorum sizden chicco trio for me kullanan 2009 anneleri varsa yorumlarını yazabilirse çok sevinirim,bunun dışında önerilerinizide bekliyorum
teşekkürler

ben 6 aydan beri normal deterjanla yıkıorum arielle yumuşatıcı da yumoş kullanıorum. ondan önce hacışakirle yıkıodum ama. bende sezeryan oldum ilk gün gecelik giymiştim çok rahat etmiştim 2. gün çok hafif bi pijama giydim rahatsız etmedi. hastaneden çıkarken de hamile pantolonlarımdan birini giymiştim

bende ilk 6 ay omomatik baby kullandım..yumuşatıcı kullanmıyodum
şimdi normal deterjan kullanıyorum birazda yumuşatıcı..yumuşatıcı zararlı ama napıyım onsuz olmuyo

bebek arabası konusunda chicconun o modelini bilmiyorum..ben maxi-cosi cabriofix ana kucağı ve Qunny buzz bebek arabası aldım anakucağı bebek arabasınada takılıyo çok kullanışlı çok memnun kaldım

haa bide bende kesinlikle gecelik diyorum..yumuşacık çok iyi oldu..eve gelincede geceliğim kuruyana kadar aldığım pijamamı giydim ..pijamada şart gecelik herkesin yanında çok rahat olmuyo ama hastane için gecelik çok iyi..

Kızlar, bende araba konusunda yardım istiyorum. Arabaya bir türlü karar veremedik.
Kraft Atlanta- Pierre Cardin 2020 kullananlar var mı? Nasıllar memnunmusunuz?
Birde gecelik ve pijama takımı aldım. Ben ikisinide açık renk aldım kötü mü yaptım acaba? Birde şimdi ben güzel güzel gecelik ve pijama aldım. Hastanede kan lekesi olurda, bir daha çıkmazlarsa o kadar param giderse diye korkmaya başladım.
Birde kızlar, hastaneye hasta bezi ve ped mi götürmemiz gerekiyor? Birde başka bu tip götürmemiz gereken neler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…