2009 Nisan Annelerine Soru Sormak İsteyenler

Hiç dişi yokken bile benim kızım çiğneyebiliyordu,sadece kıymayı sevmiyordu,onu tek tek yiyeceğim diye,çok yavaş yiyordu,ben de sadece kıymayı blenderdan geçiriyordum.Kıymada böyle bir problem var sanırım.

selamlar hanımalr bende ocak 2009 annesiyim aynı zamanda da 2011 nşsan annesi olucam kısmet olursa..
benim oğlum gaz sancılarını 7-8 ayına kadar çektik.zinco diye bir damla var bende onda buldum son çareyi ve rezene çayında buldum.. ama bunlar bence geçici çözüm o öyle de böylede bir zamana kadar çekilecek ve bitecek bir sorun bence az daha sabır...

bazı ilaçlar huzursuzluk çok yapıyo içeriğini okuyup öyle verin yan etkisi çoksa dikkatli verin bence...

bence şurubu değiştirin derim. bir de düzenli verin. sab simplex diye bir gaz damlası vardı ben son çareyi onda bulmuştum.
canım şurubu değiştirmen bencede iyi olur gerekiyosa bence dr. na sor ve bitkisel damlalar var çok iyi geliyo onlardan kullanmanı öneririm...

canım biz 3-4 aylıkken başlamıştık ek gıdalara ve pütürlüyede o sıralar alıştırmaya başlamıştık.erçi birazda bebeğin yapısına göre değişiyo benim bebeğim biraz iştahlıydı o sıralar alıştı şükür şimdi sorunu yok. eğer alışamıyosa zorlama miğde sorunu çıkabilir çocukta benim bi komşumun oğlu var 4 yaşında ve hala pütürlü yerse öğürüyo...

canım bencede okadar gerekli değil. bende aldım ama hiç kullanamadım çünkü bebeğim biraz iriydi..3 aylıkken 6-7 aylık giyisisi giyiyodo ve ana kucağı felan kullanamadım çünkü sığmadı içine hehe maşallah yavruma...

kızlar ,tecrübeli anneler yardıma ihtiyacım var ....özelden mesaj atarsanız çok sevinirim lütffen yardım edin...

ipeği memeden nasıl keseceğim yaaaaaaa....:uhm:
yapıştı da yapıştı zilli artık ulu orta kaldırıyor kıyafetlerimi olmadı yukardan sokuyor elini dr .da artık memeden kesmelisin emerek karnının doyduğunu düşünüp yemeği reddeder ve iştahsızlık başlar dedi..
ee doğruda diyor ama nasıl diye sormadım...
bu akşam mememin ucuna koli bandı ile saç yapıştırdım..saçımın ucundan kestim göğüsüme yapıştırdım arada açıp "kızım bak ööğğkkk" diyorum yüzünü buruşturuyor ...buraya kadar güzel oki ya geceeee...
3 de kalkıp gözü kapalı meme istiyor o sırada hemen hazır halde sütü vermem lazım biberonla ama nasıl????bu arada biberon kullanıyor ama genelde memeyi istiyor....of ki ne off deneyenler tecrübelerini yazabilir mi acabaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…