bana pedleri hastane vermişti canım bilmiyorum. açık renk almakla fena etmemişsin tamam kanama oluyo da öyle kan gövdeyi götürmüyo korkma bence sıksık ped deiştirirsen bişey olmas
tarhan bende ısıtamıyordum yavrumun ayaklarını hatta bi ara pamukla sarmıştım çorabını öyle giydirmiştim külotlu çorap alın birkaç tane ama geniş ve pamuklu olsun üstüne bir çorapve patikli pijamasını giydir
huhu keremin annesi ordamı.selamlar bende nisan 2010 annesi olucam işallah kuzucum süpriz yapmazsa doğumunuzu ne şekilde yaptınız ve nasıldı diye sormak istedim sadece siz onlinesınız şu anda.tüm normal doğum yapanlarada soruyorum.bende normal istiyorum ama ne bilim korku hep var.
birde yataklarınız nasıl kimle konuşmuşsam park yatak al dediler sizce hangisi kullanışlı.
ilginize teşekkürler şekerler...opuyorumnanaktan
slm atala bende 2009 nisan annesiyim ben epudural sezeryan yaptım ve çok memnun kaldım benim son ana kadar hep normal doğumdu ama son kontrole gittiğimde acil ameliyata alındım ve iyiki sezeryan yapmışım
epudural olmasıda ayrı avantaj normal doğum gibi kendini biliyosun bebeğini görüyosun
bana sorarsan ben sezeryan diyorum çünki çevremde normal yapanların çoğu pişman o kadar acıyı çekmek bilmiyorum ya tabi çok memnun kalanlarda var ama kesinkilke sezeryan derim ben
huhu keremin annesi ordamı.selamlar bende nisan 2010 annesi olucam işallah kuzucum süpriz yapmazsa doğumunuzu ne şekilde yaptınız ve nasıldı diye sormak istedim sadece siz onlinesınız şu anda.tüm normal doğum yapanlarada soruyorum.bende normal istiyorum ama ne bilim korku hep var.
birde yataklarınız nasıl kimle konuşmuşsam park yatak al dediler sizce hangisi kullanışlı.
ilginize teşekkürler şekerler...opuyorumnanaktan
ilklerde normal ikinciye gore zor ama ben ikisinide normal yaptim cokmemnunum dogum zor ama dogumdan sonra hemn ayaklandim isimi ve bebegiminher ihtiyacini ben gordum umarim sende benim kadar rahat bi dogum gecirirsin mecbur kalmadikca sezeryana hayir omur boyu onun yukunu cekemem bençok teşekkür ederim hepinize yine yeni fikirler olursa burayı takip ediyorum.işallah bizlerde sizler gibi minik meleklerimizi hayırlısyla kucaklarımıza alırız.dualarınızı da bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?