2009 Nisan Annelerine Soru Sormak İsteyenler

bana pedleri hastane vermişti canım bilmiyorum. açık renk almakla fena etmemişsin tamam kanama oluyo da öyle kan gövdeyi götürmüyo korkma bence sıksık ped deiştirirsen bişey olmas

bana pedleri hastane vermişti canım bilmiyorum. açık renk almakla fena etmemişsin tamam kanama oluyo da öyle kan gövdeyi götürmüyo korkma bence sıksık ped deiştirirsen bişey olmas

Sağol canım, okudukça sanki bayağı bana kan gövdeyi götürecekmiş gibi geldi inanırmısın.eyvahedigeldismile
Koyu renkte ne biliyim pek istemedim. Şöyle toz sevimli renkler varken. bayanssulusmile

ilk 1-2 ay bacak kısmı çıtçılı uzun kollu tulum mu daha çok kullanılır arkadaşlar yoksa alttan çıtçıtlı body ve patikli alt mı giydirelim ne dersiniz?
malum nisan da hava da ne sıcak ne soğuk...
bilmiyorumkismile

valla çıtçıtlı body üzerine uzun tulum giyer ilk 1-2 ay rahat edersiniz nisan hiiç sıcak değil çünkü. ama body altına da patikli alt olur. üzerine 2. bişey giydirirsiniz çünkü yenidoğanlar çok narin üşümesin çırpı kolları falan ayyy ne şeker.

evet tam bahara denk geleceği için kestirmek zor oluyor sıcaklığı
teşekkürler çiçek opuyorumnanaktan

ayyy bende hep kara kara onu düşünüyodum benim aldığım cicilerin nerdeyse hepsi patikli. çünkü topiklerde onlar kullnaışlı oluyo diye okumuştum. sonra düşündüm bu bebek üşürse ne yapcam ayaklara çorap tamam da bacaklarını nasıl sıcak tutacam 2 patikliyi üst üstemi giydirsemkaydirigubbakcemile3

tarhan bende ısıtamıyordum yavrumun ayaklarını hatta bi ara pamukla sarmıştım çorabını öyle giydirmiştim külotlu çorap alın birkaç tane ama geniş ve pamuklu olsun üstüne bir çorapve patikli pijamasını giydir

teşekkürler bursasu bitane alayım gerçi erkek çocuğa külotlu çorap giydirmek istemem ama üşümesini asla hiç istemem kaydirigubbakcemile3

erkek merkek farketmez bak benim sıpa 10 aylık erkek hava soğuksa ben içine külotlu çorap giydiriyorum karizma çizilio azcık ama içinde kalıo kimse görmüo

ılk 2 ay 2 kat giydirmiştik biz,altına giyeceği çıtçıtlı body i kesinlikle uzun kollu alın derim,onun altına da bir kat alt,ve dışa da bir takım giydirmiştik.

2020 yi biz kullanıyoruz.Çok hafif ,çift yönlü olması çok işimize yaradı.Fiyat olarak da ucuz bir araba.
Sepeti çok küçük,kaldırım çıkarken zorlanıyoruz,kumaşı da fazla kaliteli değil,ya da bizde öyle oldu,kumaş pütür pütür tüylendi.
Bu arada şu sıralar en büyük problemimiz,sırtı tam dik olmuyor ve yastıkla beslemek zorunda kalıyoruz.

Şimdiki aklım olsaydı Chicco Liteway alırdım,ama kullananlara da sormak lazım.Tabi çok daha güzel arabalar var,ama çok daha fazla paraya.

huhu keremin annesi ordamı.selamlar bende nisan 2010 annesi olucam işallah kuzucum süpriz yapmazsa doğumunuzu ne şekilde yaptınız ve nasıldı diye sormak istedim sadece siz onlinesınız şu anda.tüm normal doğum yapanlarada soruyorum.bende normal istiyorum ama ne bilim korku hep var.
birde yataklarınız nasıl kimle konuşmuşsam park yatak al dediler sizce hangisi kullanışlı.
ilginize teşekkürler şekerler...opuyorumnanaktan

slm atala bende 2009 nisan annesiyim ben epudural sezeryan yaptım ve çok memnun kaldım benim son ana kadar hep normal doğumdu ama son kontrole gittiğimde acil ameliyata alındım ve iyiki sezeryan yapmışım
epudural olmasıda ayrı avantaj normal doğum gibi kendini biliyosun bebeğini görüyosun
bana sorarsan ben sezeryan diyorum çünki çevremde normal yapanların çoğu pişman o kadar acıyı çekmek bilmiyorum ya tabi çok memnun kalanlarda var ama kesinkilke sezeryan derim ben

canım haklısın sende ama ne bilim normal olup 5 dakkada doğuranlarda var.benim belim ağrıyordu kızkende şimdi dahada arttı o yüzden epidural olmak istemiyorum bel düzleşmesi var bende belki arttırır diye.genel anestezininde komplikasyonları olabilir diye korkuyorum eğer normal olabilirsem diyorum ama canımda pek kıymetli dediğin gibi normalin acısını çekmekte var ağrısının uzun sürdüğünü düşünürsek çok zor.işallah Allah (c.c.) kolay doğumlardan eylesin bizimkileride ne diyeyim.doğumun her türlüsü zor aslında ya ama sonundaki hediye için değer deyip pozitif düşünmeye çalışıyorum.

slm atala ben başından beri normal doğum dedim allaha şükür ki öylede oldu çok memnun kaldım tavsiye ederim e analarımız bizi nasıl doğurmuş, iyikide normal doğum yapmışım ben epidural normal istiyordum ancak hstye gidene kadar açılmam fazla olduğundan tamamen normal oldu herşeyin hayırlısı bence dr.una bırak genede...

merhaba atala yeni gördüm yazını

benimki epidural sezeryan oldu yüzü ters olarak geldiği için...
sana normal veya sezeryan diyemem ikisininde avantajları ve dezavantajları var sen kendini nasıl hissediyosan öyle yap

sezeryan derim sorun yaşarsın normal derim başka bir şey çıkar hakkında hayırlı olsun herkesin ağrı eşiği çok farklı ben szeryan acısına ağrısına dayandm belkide sen dayanamıcaksın yada normal pıt diye yapıvereceksin

bence en iyisi normal ama bu kararı senin vermen gerek

park yatak bende tavsiye ediyorum her odaya götürebiilyosun özellikle ilk aylarda çok rahat oluyo sallanıyo hafif

çok teşekkür ederim hepinize yine yeni fikirler olursa burayı takip ediyorum.işallah bizlerde sizler gibi minik meleklerimizi hayırlısyla kucaklarımıza alırız.dualarınızı da bekliyoruz.

çok teşekkür ederim hepinize yine yeni fikirler olursa burayı takip ediyorum.işallah bizlerde sizler gibi minik meleklerimizi hayırlısyla kucaklarımıza alırız.dualarınızı da bekliyoruz.
ilklerde normal ikinciye gore zor ama ben ikisinide normal yaptim cokmemnunum dogum zor ama dogumdan sonra hemn ayaklandim isimi ve bebegiminher ihtiyacini ben gordum umarim sende benim kadar rahat bi dogum gecirirsin mecbur kalmadikca sezeryana hayir omur boyu onun yukunu cekemem ben
heee suda varki bebek bazen kendi seciyo aniden kendini masada buluyosun hayati bir durum olmadikca normal dogum

heee bide bencede park yatak ve arabani muhakkak cift yonlu al canim baston falan sakin alma 1yasindan once pek kullanisli degil
sakin karyola alma ona vercegin parayla gardirop al bence sonra 2 yasina gelincede kendi yatagini alirsin ban karyola besiklerden almistim simdi elimden nasil cikarcam diye dusunuyorum kara kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…