canım seni korkutmak istemem ama güneş ışığında yüzüne boynuna bacaklarına baksan portakal görünümünde mi ve sarımı?
eğer değilse korkma ama 4 saatte bekleme daha küçük
canım benim kızımda çok uyurdu..emmek için bile uyanmazdı..meme de az kalırdı ya da uyuyakalırdı..ben de eve kilo alımını takip etmek için bebek tartısı almıştım...çok da kusan bir bebekti..2 günde bir kilo alımına bakardım..sonra haftada 1 bakmaya başladım..gelişimi gayet iyiydi..ilk 20 gün beni emmediğinde dayanamadım ben.. biberonla uykudayken sağıp sağıp anne sütü verdim..tabi fazla geliyordu ve kusuyordu..bunu keşfetmem yaklaşık 1 ayımı aldı..:)..doktorum özellikle bebek gece uyuyuyorsa emzirmek için bile uyandırma demişti..benim kızımda 10 günlükdü o zaman..için rahatlayacaksa doktoruna görünmende yine de fayda var bence..
concorde alma da ne alırsan al. kolay açılıp kapansın. tam yatabilmeli. kapandığı zaman bagajınıza rahat girebilsin. kumaşı silinebilir yıkanabilir olsun.[/QUO
Çok teşekkür ederim hemen inceliym ben!
bilmiyorum canı..benim kızım tam 10 günlüktü..doktorumuz uyandırma dediğinde...tabi ben dayanamaz verirdim yine de..doktorumuz demişti ki yenidoanların kan şekeri çabuk düşer bu yüzden BEYıN GELıŞıMı öncelikle yavaşlar dolayısı ile en azından 2 ay çocuğu mümkün olduğu kadar sık emzirmelisin. o doktorların söölediği uyuyosa uyandırma gece lafı yenidoğanlar için geçerli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?