2009 Nisan Kuzularının Resimleri

Eklemeyi başardım mı bilemiyorum:)) Bu da benim sıpam..

oyy maşallah yirim onu yerr)

http://i0904.hizliresim.com/2009/4/16/874.jpg
BUDA BENİM MİNİK MELEĞİM DEFNE EYLÜÜMMMMMM:asigim:

allah bağışlasın canım çook tatlı beyazlar içinde melek gibii..

işte benim meleğim "selen nisa"

ay yerim ben onu tombişe bak maşallah ..fırfırlı şapkası da çok güzelmiş)

Ayyy Allah nazarlardan saklasınnnn Hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden tatlı. Rabbim sizlere bağışlasın kuzularınızı inşallah a.s.

kızlar güzel dilekleiniz için çok teşekkürederim hepimiizin bebekleri inşallah sağlıkla büyür allah bebişlerimize hayrlı uzun ömür versin :Saruboceq:

Kızlar hepinizin kuzucuklarına maşallah çok şekerler.Bende temmuz annesi olacağım nasipse bende heyecanlandım bu resimleri görünce

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıklı ömürler versin inşallah.

sorma şirvan hergün farkedilio büyüdükleri bak seninde 3-5 günün kaldı görüceksin bu arada uyumaya çalış son günlerinde:) uykusuz her geceeeeeeeeeee yrgun ölesiyeeeeeeeeee die şarkı söölüoruz biz artık

arkadaşlar herkezlere merhabalar..... bebekler mükemmel allah nazarlardan saklasın hepsini uzun hayırlı ömürlü olurlar inşallah hepsini sev seve doyamadım kızımın resmini eklemek istiyorum ama beceremedim bir türlü bir ara kız kardeşime ekleticem bendezeynep sudemin resimlerini.....

maşallah tüm bebişlerimize Allah nazarlardan esirgesin hepsi çok tatlı, çok güzel

allahım esırgesın bebışlerımızı kızlar,elemtere fış kem gözlere şış,ya bunlar ısırmalık benımkının kıçını başını yıyesım gelıyor oyuncak bebek gıbıler demı,ben anca ekleyecem resım kusura bakmayın anacım,anne evı olunca gelen gıden zannedersın bayram,ben çoktan ayaklandımda karnım kaldı çok bıde üzerıne ıçerde bırını unutmuşlar dıyo her gördüğüm ııce canım sıkılıyor,yarın benım dr.la randevu var bakalım ne dıyecek,ben şımdı foto eklıım kımse gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…