2009 Nisan Kuzularının Resimleri

allahım esırgesın hepsını maşallah bebışlerımıze,güzel teyzelerı allah hepımızın kalbıne göre versın ınşallah,doğurmayan arkadaşlarımızda sağ salım alsın bebışlerı kucaklarına ınşallah

41 buıçuk kere maşallah galetea çok tatlı cnm benim ya fırsat olsa bende koyacam inşllah

41 buıçuk kere maşallah galetea çok tatlı cnm benim ya fırsat olsa bende koyacam inşllah

bursasu gözünüz aydın,doğum yapmışsın,allah anneli babalı büyütsün inşallah.bide hastanede kötü şeyler yaşadım yazmıştın ,yazdın mı acaba onları,neler yaşadın,her zaman giremiyorum da görmmiş olabilirim kusura bakma.

Bütün bebekler çok tatlı,maşallah onlara,Allah güzel yazılar yazsın hepsine inşallah!

Kızlara bu da benim oğluşum 04/04/2009 da doğdu doğum hikayemizi de yazıcaz inşallah :)
[a href=http://urlal.com/fmq]

cnm yazamadımki kısaca anlatayım
bebeğim morardı boğuluyordu ben yattığım yerden gördüm ama yarı baygındım sesim çıkmıyordu nasıl çığlık attım hastane kalktı çünkü annemler görmemişti tek ben gördüm
bütün hemşireler koştu allahtan çok kötüydü sonra bayılmışım falan ooff off

evet kızlar mama verilmnişti doğum yaptığım gün baktım öyle allahtan gördüm zaten yavrunun sesi çıkmıyor boğulacaktı kusmuş nefes alamadı
sonra oksijen vermişler aspire etmişler burnunu falan çok kötüydü allah kimseye yaşatmasın

oyyyyyyyy oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh teyzesinden kerem sıpasınaaaaa sultan çok şeker bu sıpaaa Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…