2009 Nisan Kuzularının Resimleri

çok sağolsun teyzeleri ee sizde koyun artık bebeişlerimin fotolarını :=)) bu arada şenaycım sende koysana zeyneple zereni fotoasunu görelim ya yüz görümlülüğümü istiyosunuz neeekaydirigubbakcemile3

Allah nazardan korusun bütün bebişleri

Eklentiler

• $miray 410.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 30
Allah nazardan korusun bütün bebişleri

aman tulumuda pek güzelmiş bi de bööle eller havada rahat rahat yatıyorlar ya bayılıyorum bende ööle yatmak istiyorum ama çok sinirsiz stressiz olmak lazım sanırım ööle yatmak için -tatlicadiarzu- maşallah yavruna allah nazarlardan saklasın çok tatlı

Teşekkür ederim canım,ben de eller öyle uyurken diyordum yorulmuyor mu kolları öyle,meğer sonradan öğrendim ki,huzurlu bebekler öyle uyurmuş.Aman hiçbir bebeğin keyfi huzuru kaçmasın inşallah!:Saruboceq:

işte bu da benim oğluşumun resmi daha 1 haftalıkdı şimdi bakıyorum da ne kadar değişmiş.kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
41 kere maşallah bebeğine ne kadar büyümüş sanki 1 haftada
kaç kilo doğdu abi gibi maşallahhhhhh

yok güzelim 3300 gr doğdu resimden öyle görünüyo.sonra 300 gr gitti sarılık olunca şu anda topladı kendini yine çok şükür.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…