2009 Nisan Kuzularının Resimleri

Avatarda gÖzÜken benım mınık zeynep sudem sayfaya nasıl konduĞunu bılemıyorum .....

doğudular doğacaklar derken büyüyolar nisan bebişleride....
bakıyorumda benim oğlumda büyümüş.allah hepsine uzun sağlıklı ömür versin inşallah

Eklentiler

• $12.05.2009 101.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $12.05.2009 138.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 53
bakıyorumda benim oğlumda büyümüş.allah hepsine uzun sağlıklı ömür versin inşallah

nisan bebişlerinin hepsi çok tatlı maşallah.. çizgili takımıda çok yakışmış annesi
ben ellerini hiç açık bırakamıyorum hemen yüzünü çiziyo

maşallah bizim nisan bebişleri çok tatlı yaa..çok canlar yakacak kızlar da oğlanlarda valla..

kızlar bende yakışıklı oğlumun resmini eklemek istiyorum nasıl yapıcam biri ayrıntılı olarak anlatabilirmi..avatarıma bile koyamadım..

bu resmi kızımın kırkında çektim

bizim bu sabahtan yansımalar

buda bizim bu sabahtan kareler kızlar

oy oy oy maşallh güzel kuzucuklamızaaa allah nazarlardan saklasın

resımlerı daha kucuk eklmek ıcın ne yapmam lazım yaa daha önce yapabılmıstım ama sımdı olmuo

kızımızın yazlıkları küçük kalacak valla:))

Eklentiler

• $CIMG0358.webp
    40 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
kizlar allah askina su dunyada bu bebelerden guzeli saf ve temizi var allahim nazarlardan saklasin rehanin fotografinida kymak istiyorum ama nerde ogrenemedim bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…