2009 Nisan Kuzularının Resimleri

maşallah bebişlere bende yüklemeye çalışıyorum hala

buda benim tatlı bebişim MAŞALLAH kızımada tüm bebişlerede gözlerimiz koyu yeşil kaldı akça pakça bir kız

Son düzenleme:
valla iyi olmuş becerdiğin çook şeker bi kız gördüm sayende Allah bağışlasın nazarlardan saklasın yavrunu canım

valla iyi olmuş becerdiğin çook şeker bi kız gördüm sayende Allah bağışlasın nazarlardan saklasın yavrunu canım

amin canım çok teşekkür ederiz,Allah senin bebişide esirgesin hertürlü kötülükten nazarlardan korusun:1hug:

sapphircim bu kızı ben oğluma istiyorum yaaaaaaaaaa yerimmmmmmm ALlahım maşallahhhhhhhh

oyy yerim ben bu tosunucokacimcoook maşallah annesi iyi beslemişsin
valla çiçekcim kız evi naz evi=) bi sorayım bakalım bizim kıza opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne oluyo arada bakayım bız ıstedık ılk ssonu kotu bu ısın haaaaaaa bak oglumda huzursuz oldu uyandı yavrum nıyeee korkutuyonuz sevdıgını almaya kalkıyonuz neyse ben tesellı edeyım gıdeyım de

buda benim tatlı bebişim MAŞALLAH kızımada tüm bebişlerede gözlerimiz koyu yeşil kaldı akça pakça bir kız

Maşallah,buradan büyüdüklerine şahit oluyoruz ,ne güzel bir duygu dimi büyüyorlar hergün değişik şeyler öğreniyorlar.Allah nazardan korusun hepsini!

Maşallah,buradan büyüdüklerine şahit oluyoruz ,ne güzel bir duygu dimi büyüyorlar hergün değişik şeyler öğreniyorlar.Allah nazardan korusun hepsini!

amin canım evet çok güzel bir duygu Allah yokluklarını göstermesin

maşallah tuğçeciğimmm ya ne tatlı bebişin reklam bebişlerine benziyor çok can yakar Allah nazarlardan esirgesin,canım aspirine devam ediyormusun iğneyi bıraktın değilmi ben yeni bıraktım sayılır bebişini öp benim için

ben bunu yerim maşallah nazar değmesin tuğçecim yaaa hepsi birbirinden güzel bu nisan bebeklerinin

çooooooooooook teşekkür edriz kızlar opuyorumnanaktansizin bebişlerde çok tatlı Allah hepsini nazarlardan ve tüm kötülüklerden korusun maşallah hepsine,cenım ben 3hafta ancak devam etmişimdir iğneye ama aspirin ömür boyu kullanacağım,:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…