2009 Nisan Kuzularının Resimleri

Teşekkür ederiz teyzesi. Sizinki de çok tatlı maşallah

şuna bak yaaa resmen poz vermiş karizma karizma bakmış kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumuzaa benim kız da çok fotojenik pozlar süper kaydirigubbakcemile3

maşallah kereme bu ne yakışıklılık böyle çok can yakacak gibi görünüyor:smiley-cool:

sağolun teyzeleri:kedi:
tuğba kızının kolları tam ısırmalık olmuş kat kat çok tatlı Allah bağışlasın

sağolun teyzeleri:kedi:
tuğba kızının kolları tam ısırmalık olmuş kat kat çok tatlı Allah bağışlasın

sağol teyzesiii biraz tombişiz 3830 doğdu 3500 hastane çıkışı kilosu 1 ayda 5200 oldu mama takviyesi yapmıyorum sadece anne sütüyle :kedi:

sağol teyzesiii biraz tombişiz 3830 doğdu 3500 hastane çıkışı kilosu 1 ayda 5200 oldu mama takviyesi yapmıyorum sadece anne sütüyle :kedi:

oh oh maşallah maşallah sütün bol olsun hher yerde söleme böle nazar değer falan Allah korusun
benim sütüm doyurmuyor bebişi ya lık lık içiyor ardından 90 cc mama veriyorum yalayıp yutuyor kilosyda 10 gün önce falan 4850 idi
3345 doğdu

allahım yaa hepsini yerim ben bunların yerim
bayanlar ne kadar şanslısınız anne olmuşsunuz ne güzel boyle guzel de bebkleriniz var inanın ben de suan evlenmek cocuk sahibi olmak istedim acayip delikafadulden
ama suan oyle bir adayım yok malaesef :gitme: daha da gencim zaten sositososito ama 5 yıl içinde inşallah olur ya ne kadar güzel bi duygudur eminim çok şanslısınız
sevgiler.:1hug:

kızlar bu yakışıklı oğlanda benim kerem

41 kere maşşallahhh şeker şeyyy seni yandan çarklı senii senii bıcırıkkk senii yerim ben senii sultancım allah bağışlasın tatlım bildiğin nazar dualarını hepsini oku çünkü çok tatlı oğluşuunn :))))

Son düzenleme:
tuğba çok tatlı kızın,maşallah ona,saçlar da toka takacak kadar olmuş,:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…