2009 Nisan Kuzularının Resimleri

tuğba çok tatlı kızın,maşallah ona,saçlar da toka takacak kadar olmuş,:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederiz teyzesi Ecrinin saçları orda ıslak yeni banyo yapmıştı saçları aslında dik dik uzadıkça çim adam gibi yukarı gidio yıkayınca güzelce yatık tarıyorum şapka takıyorum yok nafile onlar yer çekimine meydan okumaya devam ediolar kaydirigubbakcemile3

benim kızın da ynen öyle dik dik,her gören bu kız çok inat olacak diyor,zaten Koç bebeği,başka şansımız yok!:dance:

saol cnm teşekkür ederim habire okuyoz

küçük prensesimin maskaralıkları(karnımız tok altımız temiz olunca değmeyin keyfimize:dance:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sapphire çok tatlı kızın maşallahh
hem hiç de zayıf değil cnm neden öyle dedin ki gayet iyi görünüyo

oldumu bakalımmmm

Eklentiler

• $dsc00709.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 58
aa olmuş bu denemdiydi küçüktük o zaman yenileride oluomu bakem

sapphire harika bebeğin,bayıldım vallahi.
maşallah çok sevimli.
allah bağışlasın canım.

oy gamzelerini yerim senin. maşallah.
ya benim de gamzem var ama kızımda yok maalesef

saolun kızlar allah hepimizin meleklerini nazardan saklsın
ruveydax cnm bizde de kimsede gamze yok bizim kızda var işte:asigim::asigim:

sapphire çok tatlı kızın maşallahh
hem hiç de zayıf değil cnm neden öyle dedin ki gayet iyi görünüyo

cnm ne bileyim işte başka bebeklere bakınca bizim kız zayıf görünüyo:kedi: 3750gr doğdu neredeyse 3ay oldu şimdi 6kilo oldu:kedi:

oldumu bakalımmmm

kızın çok tatlı cnm maşallah nazar değmesin

küçük prensesimin maskaralıkları(karnımız tok altımız temiz olunca değmeyin keyfimize:dance:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyyyyyy yerim seni bennn çok tatlııı annesii benim kızımın saçları gibi dik dik saçlar bu nisan prensesleri inatçı mı olacak ne :umursamaz: maşallah nazar değmesin gamzeli pamuk şekere

oyyyyyy yerim seni bennn çok tatlııı annesii benim kızımın saçları gibi dik dik saçlar bu nisan prensesleri inatçı mı olacak ne :umursamaz: maşallah nazar değmesin gamzeli pamuk şekere

saol cnm:kedi: ne yaptıysam indiremiyorum o saçları çok inatçı olcaz çooookkkaydirigubbakcemile3

Bütün bebişler harika

Biz de fotoğraf koyalım dedik.ışte oğlum Doruk.

Eklentiler

• $Fotoğraf41.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…