tuğba çok tatlı kızın,maşallah ona,saçlar da toka takacak kadar olmuş,:ecrin_bebek:
çok teşekkür ederiz teyzesi Ecrinin saçları orda ıslak yeni banyo yapmıştı saçları aslında dik dik uzadıkça çim adam gibi yukarı gidio yıkayınca güzelce yatık tarıyorum şapka takıyorum yok nafile onlar yer çekimine meydan okumaya devam ediolar kaydirigubbakcemile3
41 kere maşşallahhh şeker şeyyy seni yandan çarklı senii senii bıcırıkkk senii yerim ben senii sultancım allah bağışlasın tatlım bildiğin nazar dualarını hepsini oku çünkü çok tatlı oğluşuunn :))))
sapphire harika bebeğin,bayıldım vallahi.
maşallah çok sevimli.
allah bağışlasın canım.
oy gamzelerini yerim senin. maşallah.
ya benim de gamzem var ama kızımda yok maalesef
sapphire çok tatlı kızın maşallahh
hem hiç de zayıf değil cnm neden öyle dedin ki gayet iyi görünüyo
oldumu bakalımmmm
küçük prensesimin maskaralıkları(karnımız tok altımız temiz olunca değmeyin keyfimize:dance:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyyyyy yerim seni bennn çok tatlııı annesii benim kızımın saçları gibi dik dik saçlar bu nisan prensesleri inatçı mı olacak ne :umursamaz: maşallah nazar değmesin gamzeli pamuk şekere
Bütün bebişler harika
Biz de fotoraf koyalım dedik.İşte oğlum Doruk.
o şapkayı nerden buldunuz çoook şirinnnnnn
erkekim ve babası
oy yavrum tuba çok değişmiş kilo almış cnm maşallah şapkasınada bayıldımBütün bebişler harika
Biz de fotoğraf koyalım dedik.İşte oğlum Doruk.
yumoşa bak çok tatlı çıkmış masumcuk seni keremde bayılıyor böle omuzda dolaşmayaerkekim ve babası
oldumu bakalımmmm
oy yavrum tuba çok değişmiş kilo almış cnm maşallah şapkasınada bayıldım
Bütün bebişler harika
Biz de fotoğraf koyalım dedik.İşte oğlum Doruk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?