2009 Nisan Kuzularının Resimleri

bizimde rengı acıldı ama seyrelmedı hatta ben kestırmeyı dusunuyorum havalar sıcak yakar bu saclar enselerını ama babası kestırmıo :bbo:

Bence de kestirmeyin ya,böyle daha bir bebekler,kesince koca adam gibi oluyor,biraz daha durun bence.

Gecenin yarısı ama bizim hanım oyun oynamak istiyor ....

Eklentiler

• $ÇOK KOMİKK.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 31
Böle bakınca ne kadar masum gözüküyorlar dimi ....

Eklentiler

• $uyuyorum.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu elbise benimmiş annem saklamış kızıma giydirdik resimlerini çektik bakayım benimde bu elbiseyle resimlerim var fotoğrafçıda ikisini bir yaptırmaya çalışcam ........

Eklentiler

• $ANNESİNİN KUZUSU.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu elbise benimmiş annem saklamış kızıma giydirdik resimlerini çektik bakayım benimde bu elbiseyle resimlerim var fotoğrafçıda ikisini bir yaptırmaya çalışcam ........

çok tatlı kırmızı başlıklı kız gibi olmuş

benimde varannem saklamış benim bebeklik elbiselerimi ama kereme giydirsem ayıp olur hehehe

çok tatlı ya elbisesi ve şapkasıda çok güzel kızımızada çok yakışmış

Kızın çok tatlı maşallah. Bizim de babamızın yeleği kalmış. Onu giydi biraz oğluşum. Ama babamız prematüre olduğu için ancak ilk birkaç gün giyebildi. Benim de örgü battaniyem duruyor. Kardeşimin bebeğine göndermişti annem Avusturya'ya hamile kalınca ısrarla getirttim. Nisan bebeği olduğu için çok kullanamadı ama olsun.

kızlar buda benım oglum furkan efe, ılk defa fotografını koymak nasıp oldu,çiçek teyzesınden kopya cektımyerimsenibenmasallah deyın teyzelerı ogluma,yaşadıgı amelıyat sıkıntısından snr cekılen ılk fotografı...

Eklentiler

• $Merve0090.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 36
teyzelerı daha kucuk halınıde koyayım bakın,burada 19 gunluk henuz,banyonun ardından,sut ısteyen mızmız halıyle:):)

Eklentiler

• $Görüntü036.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…