bizimde rengı acıldı ama seyrelmedı hatta ben kestırmeyı dusunuyorum havalar sıcak yakar bu saclar enselerını ama babası kestırmıo :bbo:
merhaba oğlunuz çok tatlı maşallahhKIZLAR SON HALIMIZ BURSAYA ANNEANNEYE GITMEK ICIN HAZIRLANIYORUZ BANYOMUZU YAPTIK AMA ŞİMDİDE UYKUMUZ GELDİ
kızlar buda benm bıdıgım son haliiii
http://img197.imageshack.us/img197/1709/dsc06160a.jpg
canım ya kıyamam ben ona gözunun üstunude çizmiş ahhhh ahhh nasıl engel olucaz biz bunlara maşallah bebişine allah nazardan korusun :Saruboceq:
teşekkür ederiz teyzesi:)yarim ben seni yaaa maşallah sana kuzum benim saçlara bayıldım ..........
maşallah sarı çiçeğimize:)
Bu elbise benimmiş annem saklamış kızıma giydirdik resimlerini çektik bakayım benimde bu elbiseyle resimlerim var fotoğrafçıda ikisini bir yaptırmaya çalışcam ........
Bu elbise benimmiş annem saklamış kızıma giydirdik resimlerini çektik bakayım benimde bu elbiseyle resimlerim var fotoğrafçıda ikisini bir yaptırmaya çalışcam ........
kızlar buda benım oglum furkan efe, ılk defa fotografını koymak nasıp oldu,çiçek teyzesınden kopya cektımyerimsenibenmasallah deyın teyzelerı ogluma,yaşadıgı amelıyat sıkıntısından snr cekılen ılk fotografı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?