2009 Nisan Kuzularının Resimleri

Öncelıkle hepınıze teŞekkÜr ederız teyzelerı .... Çok saolun zaten bÜtÜn nısan bebıŞlerı Çok tatlı :)))))) sÜrmelım maŞallah oĞluna Çok tatlı maŞallah bÜyÜmÜŞ kocaman adam olmuŞ annesı kısa zamanda da ıyce toparlar kı yanaklar tombul tombul maŞallah .... Sekız nısan senın kızınada maŞallah canım kırmızlar Çok yakıŞmıŞ hepsı ayrı gÜzel bu bebıŞlerın yaaa bılgısayarın karŞısında komık oluyorum onları severken (bır gÜn patron yakalayacak gÖrcem o zaman ahhh yavrumm aahh canım benım demeyı ) heeee heee

Allah birdaha böyle şeyler yaşatmasın bu tatlı bebişe
maşallah büyüyünce çok yakışıklı olacak

nehir hanımda abla olmuş ne güzel ciciler giymiş maşallah ona da

çok teşekkür ederiz teyzelerii:)Allah onları yanımızdan hiç ayırmasın hepimiz kendi ellerimizle büyütelim inşallah...çok tatlılar çooooooookkkk

buda benım kel tospam

Maşallah hepsine,ne güzel olmuşlar,elbiseler de pek cici,Allah nazardan saklasın hepsini,yüzleri hep gülsün inşallah!!!!!

ay senin o saç bandını yiyeyim ben yiyiyiiiiiimmmm,bu nasıl bir güzellik maşallah!
diğer resimde de pek bir sarmalamışsın kızı,kuaför koltuğundakileri hatırlattı banadelikafadulden

aay ewet cnm ya o sırada dalga geçiyordum kızımlada sevimli hayalet casper var ya beyaz penye battaniyeye sarıp ona benzetiyordum o sırada gülünce ööle çıktı resimde kaydirigubbakcemile3

teyzeleri cok sagolun oglum yakısıklıdır Allah ıcın sımdı,hepınızın elelrınden oper,suan ıyı hamdolsun,gectı o sıkıntılı gunler,Allah kımseyede yasatmasın..

ay allahım ne guzellık bunlar kızlar ya bnım kızım buyudukce bebek sevesım gelıyo

şenay ne kadar büyümüşler süper bunlar yaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh maşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…