2009 Nisan Kuzularının Resimleri

teşekkürler kızlar....ellerinizden öper teyzeleri...valla nisan bebelerinin maşallahı var...

benim sıpalarııııııııım

ve devamııııııııııııııı

şenaycım çok tatlı olmuşlar ya ALLAH bağışlasın cnm
zayenep ve zereni ayırt edemedim cnm ama ikili resimlerde solda olan bbebiş bence daha yaramaz olcak sağdaki biraz daha sakin ve duygusal bir bebeğe benxiyor

bana da öyle geldi,ama kafam karıştı hangisi zeren hangisi zeynep,neyse daha çok zamanımız var,öğreniriz.Ama bir fotoda elele tutuşmuş gibiler ya,çok hoştu.Bir de birinin body sine ali takılmış,süperler ya,maşallah!

Maşallah,süslü bir kız olacak bu Ekim.

benim erkek çocuklarına benzetilen pamuğum buda teyzeleri.....kel idil:asigim:
oyyy maşallah,ne şaşkın bir bakış atmış annesi,bana da diyorlar,gerisi erkek bu kızın diye,ben de habire toka takıyorum,saçları da uzun oysa ki.
maşallah tüm bebişlere...Rabbim tüm kötülüklerden kem gözlerden korusun onları ...benim tosbağımın fotosunu da ekliyorum en sonunda ....koyabilirsem tabi

Maşallah İlknur kızınla sonunda tanışabildik,Allah bağışlasın,çok tatlıı!

evet bana çok benzetiyolar..
bende çok benzetiyorumm...
benim erkekimmm

oy maşallah hepsine...allahım hepsi birbirinden tatlı, allah nazarlardan saklasın kuzularınızı..

ben buraya koymayı pek beceremiyorum, facebooka koydum bir sürü, profil resminede koydum ama buraya cıııık beceremedim. neyse akşam kociş gelince sölerim koyar :)))

tşk ederiz teyzelerikonuşurken çektim bunları o yüzden baya heyecanlıydı kendileri:))
poseidon cnm imageshack e yükledim fotoları linkleride arka arkaya yapıştırdım buraya..

sapphire,iyice hareketlenmiş kızın maşallah,hele o minik ellerini yerim ben!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…