2009 Nisan Kuzularının Resimleri

ay yerim ben onu yaa çok şeker maşşllhh saçlarına sıpann bizim kızın baya döküldü yaaaa

ya çok şeker maşalah sanki 5-6 aylık bebek gibi

aliyecim bu arada dikkatimi çekti selenin kolunda ki verem aşısı yara olmuş
bizimki hala olmadı nerdeyse 1 ay olacak

Bunlarda bizim son hallerimizden laz kızı olduk ........
2.resimde ayağındaki hal hal ne hale gelmiş tepinip kudurmaktan :))))

Çok tatlı bu kızlar ya. Birden oğluş annesi olduğumu farkettim. Büyüdüğünde bu kadar güzel kız arasında allah kolaylık versin aşkıma

aliyecim bu arada dikkatimi çekti selenin kolunda ki verem aşısı yara olmuş
bizimki hala olmadı nerdeyse 1 ay olacak
canım bizimki de 1 ayda bişey olmamıştı selen tam 4 aylık oldu. bu bikaç gündür böyle. yara gibi etrafı da baya kırmızı. çok huysuz ya bi de acaba ağrı mı yapıyo diye düşünüyorum ben de. bizimki de 1 ay geçtiğinde tutmamış gibiydi yani
Çok tatlı bu kızlar ya. Birden oğluş annesi olduğumu farkettim. Büyüdüğünde bu kadar güzel kız arasında allah kolaylık versin aşkıma
oğluşlara da laf yok. hepsi birbirinden yakışıklı. seninki de çok tatlı çıkmış alttaki fotoda.pamuk prens:)

ya çok şeker maşalah sanki 5-6 aylık bebek gibi
şşşt çaktırma sultan.:) annemle bana da baya büyük geliyo. nazar değdirmeyelim diye birbirimize bile itiraf edemiyoruz.iri bi kız olacak galibakaydirigubbakcemile3

ay yerim ben onu yaa çok şeker maşşllhh saçlarına sıpann bizim kızın baya döküldü yaaaa
sağol canım. bizim de baya dökülüyo bu aralar. kalanlar bunlarkaydirigubbakcemile3

oyyy yerim ben seni minik bızdıkkk havuz keyfide yaparmış mayolu resmine bittim hele çok tatlılar bunlar yaaa
teşekkür ederiz teyzesi.mayoyu ben de çok beğenerek aldım.yakıştı da kuzucuğa

çook güzel yaa maşallah benim kızımada benzettim azıcık seninki daha kumral sanırım benimkide saçsız pek anlaşılmıyo o yüzden renkleri :)))

teşekkür ederiz teyzeleri. saçlar siyahtı ama pek saç kamadı şimdi. keltoş benim kızım bende zamınında kelmişim zati. gözler şimdilik yeşil dönmez inş.tende beyaz ohooooo daha ne olsunzemuszemus

ay çok şeker canm yanş anlamssn sengun ün kızına benzettm
yok şekerim est. bebişler büyüyene kadar okadar çok şekil değiştiriyolarki. bende çok benzetiyom kızımı başka bebişlere

MAŞALLAH CANIM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BU KIZ AYNI BENIMKINE BENZİYOkaydirigubbakcemile3
amin canım cümlemizinkini

oyyy maşallah çok güzelmiş annesi bu nisan kuzusu yaaa

yemez mi hemde çiğ çiğ

maşşlah kızlar ya hepsi çok tatlı bebişler. kızlar birbirinden güzel ze alımlı. oğlanlar birbirinden yakışıklı. 10 numero nisan bebişleri:hooray:

sırnaşık şey sultan sizinde mi kapanmıyo badiler cnm bizimkilerinde çoğu küçüldü çıtçıtlar açılıp duruyo :)) kocaman olmuş kerem bey tam küçük adam maşallah saçlarına da ne güzel hiç dökmemiş

canım zar zor kanıyoda bacakları sıkıyo yanlardan rahat etsin die ben açtım
saol teyzesi saçlar döküldü kalanlar bunlar

ay çok tatlı kerem maşallah..sultan bişey farkettim keremin saçları kaanın saçlarına çok benziyo..hatta herkes kestirin die tutturdu terletiyo diyolarda biz kıyamıyoruz..allahım nazarlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…