ben de kızımın son hallerini ekliyim bari
kızım ve arkadaşı melek sude
birazdan denize gidicez ama çok ta ciddiyiz
plajda sereserpe bir bızdık
havuz keyfimiz
havuz sonrası daha keyifliyiz sanki
banyo sonrası keyifli bir kuzucuk ta bizden
face de paylaşayım sinemcim beğenirsen msn den mp3 ünü yollarım
ya çok şeker maşalah sanki 5-6 aylık bebek gibiben de kızımın son hallerini ekliyim bari
havuz keyfimiz
Bunlarda bizim son hallerimizden laz kızı olduk ........
2.resimde ayağındaki hal hal ne hale gelmiş tepinip kudurmaktan :))))
ben de kızımın son hallerini ekliyim bari
havuz keyfimiz
canım bizimki de 1 ayda bişey olmamıştı selen tam 4 aylık oldu. bu bikaç gündür böyle. yara gibi etrafı da baya kırmızı. çok huysuz ya bi de acaba ağrı mı yapıyo diye düşünüyorum ben de. bizimki de 1 ay geçtiğinde tutmamış gibiydi yanialiyecim bu arada dikkatimi çekti selenin kolunda ki verem aşısı yara olmuş
bizimki hala olmadı nerdeyse 1 ay olacak
oğluşlara da laf yok. hepsi birbirinden yakışıklı. seninki de çok tatlı çıkmış alttaki fotoda.pamuk prens:)Çok tatlı bu kızlar ya. Birden oğluş annesi olduğumu farkettim. Büyüdüğünde bu kadar güzel kız arasında allah kolaylık versin aşkıma
şşşt çaktırma sultan.:) annemle bana da baya büyük geliyo. nazar değdirmeyelim diye birbirimize bile itiraf edemiyoruz.iri bi kız olacak galibakaydirigubbakcemile3ya çok şeker maşalah sanki 5-6 aylık bebek gibi
sağol canım. bizim de baya dökülüyo bu aralar. kalanlar bunlarkaydirigubbakcemile3ay yerim ben onu yaa çok şeker maşşllhh saçlarına sıpann bizim kızın baya döküldü yaaaa
teşekkür ederiz teyzesi.mayoyu ben de çok beğenerek aldım.yakıştı da kuzucuğaoyyy yerim ben seni minik bızdıkkk havuz keyfide yaparmış mayolu resmine bittim hele çok tatlılar bunlar yaaa
çook güzel yaa maşallah benim kızımada benzettim azıcık seninki daha kumral sanırım benimkide saçsız pek anlaşılmıyo o yüzden renkleri :)))
yok şekerim est. bebişler büyüyene kadar okadar çok şekil değiştiriyolarki. bende çok benzetiyom kızımı başka bebişlereay çok şeker canm yanş anlamssn sengun ün kızına benzettm
amin canım cümlemizinkiniMAŞALLAH CANIM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BU KIZ AYNI BENIMKINE BENZİYOkaydirigubbakcemile3
varya babasıyla kızını yanlız çıkarma bence dışarıya
kızı seviyim derken arada kocişide çalarlar aman dikkat
baksana nasıl çevirmişler etraflarını.
benim koçişte alıp çıkayım ben diyoda izin vermiyorum heheh
ama buda çok tatlı maşallah yanaklar tam yemelik olmuş
bak abisi çirkin olsada bizim bebeğimizi severiz diyodu
şansına küçük bir pamukprenses gelmiş abisine .abisi yiyodur şimdi bunu.opuyorumnanaktan
oyyy maşallah çok güzelmiş annesi bu nisan kuzusu yaaa
sırnaşık şey sultan sizinde mi kapanmıyo badiler cnm bizimkilerinde çoğu küçüldü çıtçıtlar açılıp duruyo :)) kocaman olmuş kerem bey tam küçük adammaşallah saçlarına da ne güzel hiç dökmemiş
Teşekkür ederiz. Ben de öyle seviyorum oğluşumu.oğluşlara da laf yok. hepsi birbirinden yakışıklı. seninki de çok tatlı çıkmış alttaki fotoda.pamuk prens:)
sultancım baya degişmiş yaa yavrum ne tatlı uyyo
Teşekkür ederiz. Ben de öyle seviyorum oğluşumu.
Maşallah Kerem'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?