2009 Nisan Kuzularının Resimleri

Bu da benim boncukummm

canım maşallah kızına yaaa o ne güzel uyumak öleee bayıldım uyuyan resmine

bi de ben deneyim.... becerebilirsem devamı gelcek:)

maşallah pınara annesiii

annesinin bammiğiiiiiii

cin bakışlı idilim yaaa bu kız çok canlar yakıcak annesiii

yerim ben seni yyaaa ne kadar güzel bişeysin sen böleee çorabına bende hayran kaldım tuğbacım

İşte benim tatlı oğluşum.

maviş seni yakışıklı melek

maşallah arkadaşlar meleklerimiz büyüor ve hepsi birbirinden güzelller

İşte benim tatlı oğluşum.

maşallah bu yakışıklı meleğe.... maviş maviş.... 41bin kere maşallah....

ceyo senin boncuk şirin ötesi yaaa uyumusı hele....

idil annesiyle çelişiyo... bu bebiş yaramas olamaz ki....

bunlarda son hallerimiz tatil resmi ile karışık büyümüşmü kızım teyzeleriii son fotoda gözleri nasıl kayık çıkmış daha ne zaman düzelcek ya normalde iyi ama fotolarda dikkat ediom hep böle

Eklentiler

• $Resim (265).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $Resim (317).webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 13
  • $Resim (305).webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $Resim (320).webp
    8 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
oooo büyümüş tabi annesi bak genç kız olmuş bikinisini yesinler onun
yanlız biraz yağlanmış göbeği kat kat yağları eritmesi gerek :)):tomato:laelaelaelaelae

yaa göebek değilki o oturduğu için öle çıkmış aynı fotoyu mms olarak kardeşime yolldım oda sasırdı halbuki 1 lokma benim kızım anca 7 kg olmuş aman annesine çekmesin ben istemiom zayıf olsun çok kilo almasın

bunlarda son hallerimiz tatil resmi ile karışık büyümüşmü kızım teyzeleriii son fotoda gözleri nasıl kayık çıkmış daha ne zaman düzelcek ya normalde iyi ama fotolarda dikkat ediom hep böle

bikinini yerim ben senin yaaaa çok tatlı annesi maşallah ...........

bak sen cadıya utanmıyo musun o göbişle bikini giymeyedelikafadulden

bu kız çok tatlı olmuş annesi maşallah ona yerim ben onun kat kat göbişini.opuyorumnanaktan

kızlar nisan bebişleri kocamn olmş yaaaaa valla şurad bi kaç ay sonra adaha da rhat olcaz örümcege falan bindrrnce kendi gezer durr ohh ohhhh

o cadıda kereme bayılıyo kaydirigubbakcemile3 kucağımdayken keremle senin resmine bakıyordum aguu aguu demeye başladı gözlerini kocaman açıp :jeyyar:

hadi yaaa yakışıklıdan anlıyor demekki:)
uzatmayalım bu işi msnde görüştürek başlarını bağlayak :))))))))))))

sağol canım. eee analalrı güzeldi bu nisan bebişlerinin zati. :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…