2009 Nisan Kuzularının Resimleri

bizde ilk traşımızı olduk teyzelerı yavrucumm sıcaktan bunalmıştı iyice uykusu bıle degısıverdı tras olduk ama sadece ense ve yanlardan :) hep kıza benzetıyorlardı şimdi erkek adam olduk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu yandan

bu arkadan

bu bıldıgınız gıbı eskı halımız

saatler olsun cicim böylede çok şeker olmuş yarın zeynep hanımada gösteririm beğenecekmi bakalım a.s.

hayyy maşallaaahhh tam erkek adam olmuş keşke bizimkininde böyle uzasa bizimkide yaşlı adamlara bennziyo bitek ensede kaydirigubbakcemile3

valla dedesi almış yürüteci bizim suçumuz yok.
kendisi arabacı ya..
direksiyonlu vitesli almış:))

Denız maŞallah oĞluna Çok tatlı bıŞey olmuŞ bu yaaa ılk resme bayıldım zaten .... Çapkın Çapkında bakmıŞŞŞ :)))))))))))

çıplakkkkkkkkkkkkkcannnnnnnnnnnnnn

ya valla ne diyim bilmiyorum çok tatlı bu cancan allah iyliğini versin çiçekçim ya nerden aklına gelir böle şeyler bamyada hakkatten minnacık heehehe

aliyecim özellikle tatildeki resimlere bayıldımmm

ama ben bayılıyordum bu kuzucuğun saçlarına ........

"atlayın arkaya nisa fıstıklar gezdireyim sizi"

çapkın çapkında bakarım .......

Allah hepsini nazarlardan saklasın ballı kaymak bunlar ...........

aliye yeni gördüm senin prensesin resimlerini.
maşallah çok tatlı!!!
hepsi ayrı güzel bunlarınnnn

maşallah denzicim ya süper oğluşun..arabasıda öttürüyo valla..içinde rahat oturabiliyo mu..bende almayı düşünüorum 15 -20 gün sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…