2009 Nisan Kuzularının Resimleri

deniz oğlun çok tatlı çapkın bakışlı tuğbiş o saçlar bende bile yok maşallah supanallah :) benim oğlan kel babası gibi:)

maşallah denzicim ya süper oğluşun..arabasıda öttürüyo valla..içinde rahat oturabiliyo mu..bende almayı düşünüorum 15 -20 gün sonra..

oturuyo valla..tam gaz gidiyo:))
vitesini direksiyonunu tutuyo.geri geri ön yanaşıyo şöför gibi:)))
zararlı dediler ama biz rahat ettik 5 dk kadan fazla durmuyo ama
annem kısa zamanları işleri halledebiliyo..

tuğbiş tam erkek olmuş ya maşallah çok yakışıklı

denizcim yürüteçi nasıl kullanabiliyomu
salayallara bak ya heryer su yaramaz oğlan :)

Sevdim ben bu delikanlıyı,fanatik Fenerli!

"atlayın arkaya nisa fıstıklar gezdireyim sizi"

Valla ben de fotoyu ilk gördüğümde dedim,Deniş napmış etmiş,almış yürüteci,hayırlı olsun!

bunlarda kızımn yeni resimleri teyzeleri tel çok güzel çekmiyo ama idare edin 1.resimde ceren hanım tahtında oturuyo keyife bakın ya

Eklentiler

• $Resim (351).webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $Resim (345).webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $Resim (352).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $Resim (356).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 28
ay canım aaa maşşallh kızına
ne kadar masum duruyo öleee annesii numaramı yoksa kızınn çokşekerrr

tabiki numara sakin durduğu dakikalık anlardan birinde çektim yoksaa ne mümkün

oyuncağın kıyafetide ceren in küçülen bady si ben giyidirdim banada pek akıllı denemez aslında :)

ay çok hoşsun,...,))))))))yerimseniben
ayy benimki huysuzlaınıyor...... bugunlerde kendi başına oyuna alıştırmaya çalışıyorum yere sü
ngerini koyuyorum yatırıyorumm mümkün olduğunca almıyorum kucağaa işe yarıyor tavsiye ederimmm.... bu sırada sein bebişe kim bakacakkk

Son düzenleme:
maşallah bebeişlerimize canım hepsi birbiirnden yaramaz :))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…