işte biz..:kedi:
scsayse kuzuna maşallah canm yaa çok ciddi duruyoo ogluşunnn
işte biz..:kedi:
:) teşekkür ederiz teyzemiz almış elbise niyetine ama meğer bebiş gelinliğiymiş..:)..oyy maşallah çoktatlı senn elbiseni yesinlerrrr opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederiz..tüm anne ve sıpaları gibiyiz..çok sekersınız
aliye uerim ben onu yaaaaaaaaaa
ekimcim napalım bebeğin kendi iri olunca bamya minik kaldı:)
çok teşekkürler kızlarAliye Allah huzurunu ,keyfini kaçırmasın inşallah,tam ısırmalık minnoş olmuş.
arabası da varmış aman da aman.
sağol canım.senin tontis oğluşun da çok tatlı.aliye yeni gördüm senin prensesin resimlerini.
maşallah çok tatlı!!!
hepsi ayrı güzel bunlarınnnn
evet canım esmer. kara kızım benim!bide aliye kızına bayıldm çok tatlı..esmer sanırım değil mi..
benim ki kesinlikle yatıp kendi kendine oynamıyo. napçam ben ya!ay çok hoşsun,...,))))))))yerimseniben
ayy benimki huysuzlaınıyor...... bugunlerde kendi başına oyuna alıştırmaya çalışıyorum yere sü
ngerini koyuyorum yatırıyorumm mümkün olduğunca almıyorum kucağaa işe yarıyor tavsiye ederimmm.... bu sırada sein bebişe kim bakacakkk
gözleri çok güzel maşallah.
bilmiş bilmiş bakan kızım benim!
çok tatlılar ya maşallah.
çok güzel ya maşallah pınara da.işte pın pın dan bi kaç foto.. hepsi aynı gibi ama.....
karpuzdan sonra yeni gözdemiz armut:) bi de gazete keyfimiz var:) bu çocuk obur olcak yaw....
Allahım ya şuna bak daha neler görücez bakalım
canım oğluşun da sen de çok güzel çıkmışsınız. maşallah size.
İşte benim kuzummmm Selin'im...
http://img377.imageshack.us/img377/680/ar20090829014504.jpg
:) teşşekküerler..uzun diyolar ama bence çok değil..48 cm doğmuştu..4 aylıkken 63 cm di..üstteki resim 4.ay aşı ve kontrol gününde çekildi..alttaki ise 2,5 aylıkken çekildi..pinarny maşallah bebiş çok tatlı ve de boyuda uzun galiba
tu tu tu nazar değmesin bebişlerimize..çok tatlı maşallah...ışte benim kuzummmm Selin'im...
http://img377.imageshack.us/img377/680/ar20090829014504.jpg
tugbiş cim büyümüşde küçülmüş gibi bi havası var maşallh..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?