http://i0908.hizliresim.com/2009/8/31/3409.jpg
benim uğur böceğimin yeni hali kızlar
saol teyzesı saçlar bayram sonra gıdecek istemesekte guclensın dıye sıfıra vurdurucaz senağlamasenağlama
peki bir sakıncası yokmu cicekcicek.. bana 6 aydan önce oturması sakıncalı dediler, gerçi çınarı bıraksam oturacak ama ben oturtmuyorum... birde yürütece oturtmuşlar bebişleri o sağlıklı deil dedi doktor bana....
:uhm:
yürüteç sağlıklı deil ama 5. ayda bbekler kısa süreli oturtulabilio bi sakıncası yok yani. hatta kasları gelişmezse 6. aydada oturamaz bence yavaş yavaş oturmaya başlamayı öğrenmeliler
herkese çok teşekkür ederiz (oğluşum adınada) ....masalah cnm ya yatmıs guneslenıyo kucuk bey. bamyayı mı guneslendırıyosunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işte biz..:kedi:
Bilmiyorum becerdim mi ama benim oğluşda bu biraz müstehcen ama uyarı almam inş.)
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/31/3409.jpg
benim uğur böceğimin yeni hali kızlar
saol canım. öyleyse ben de başlıyayım yavaş yavaş oturtmaya... 10 dk başlasam nasıl olur...
maşallah ya cok tatlı
gerçekten uğur böceği olmuş şeker şeyopuyorumnanaktan
maşallah çok tatlı allah nazardan saklasın.... ben bişi sorucam, senin kızın oturmaya başladımı,, daha erken deilmi oturmak için. benim oğluşum ayın 3 ünde 5 aylık olacak ama ben henüz oturtmuyorum, ben de oturtabilirmiyim ki.....:uhm:
özlemmmmmmmmmmm çok güzel olmuş kızın ALlah nazardan saklasın oyyy
Ay maşallah,ne şeker birşey bu böyle,maşallah gözler çakmak çakmak,nazar değmesin!
ben henüz yürüteç almadım 6 ayın sonunda tavsiye ediyorlar şimdi el yardımı ile ayakta tutmaya çalışıyorumHEPSİNE AYRI AYRI MAŞALLAH NAZAR GÖZ DEĞMESİN BEBEKLERİMİZ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL EPEYDİR GİRMEMİŞİM BEN BU TOPİĞE RESİMLER ÇOĞALMIŞ EKRANDA HEPSİNİ SEVE SEVE GEÇTİM VALLA MESAİ ARKADAŞLARIM DELİ GÖZÜYLE BAKIYORLAR HEHEHEHE lülülülülülü
SCSAYSE CANIM BENDE YÜRÜTEÇ ALDIM GÜNDE 10 DK 15 DK OTURTUYORUM ÇOK SAKINCALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM (BEBEĞİ BÜTÜN GÜN ONDA TUTMAMAK KAYDIYLA) HEM ÇOK MUTLU OLUYOR ÖZGÜR OLUYO HEMDE YAN YAN GERİ GERİ GİTMEYE ÇALIŞIYO KASLARININ GÜÇLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BU ŞEKİLDE ....
ya maşallah ya tubiş çok yakışıklı bu çocuk...büyümüş de küçülmüş küçük bey..... walla burda olsa ısırırım ben onu, gel beni ye diyor,,,maşallah ....:Saruboceq:
peki bir sakıncası yokmu cicekcicek.. bana 6 aydan önce oturması sakıncalı dediler, gerçi çınarı bıraksam oturacak ama ben oturtmuyorum... birde yürütece oturtmuşlar bebişleri o sağlıklı deil dedi doktor bana....
:uhm:
tugbis... neden sıfıra vurduracaksın ki o güzelim saçları..ben böyle saç hiç görmedim yazık onlara ama.....:1no2:
Bence de kestirmeyin ya,hem saçları çok güzel,bir de kesince birden büyümüş gibi geliyor bana.
:1shok: buyumus gıbımı nasıl yanı
yine çok şeker maşallah
Yani bebeklik halleri gidiyor,sanki koca adam gibi oluyorlar gibi geliyor bana.
Yani bebeklik halleri gidiyor,sanki koca adam gibi oluyorlar gibi geliyor bana.
Oooooo hem de sıfıra mı vurduracaksınız,amaaan yok ya.Bana da kayınvalidemler diyorlar kızımın saçlarını sıfıra vurduracakmışım,saçları gür olurmuş falan,asla inanmıyorum ben ona.Tabi siz gür olsun diye değil de saçı rahatsız ediyor diye kesitreceksiniz anladığım kadarıyla.Herkesin görüşü farklı ,ben sıfıra hele hiç vurdurmazdım.Ay bu konuyu çok mu uzattım ne,:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?