2009 Nisan Kuzularının Resimleri

yürüteç sağlıklı deil ama 5. ayda bbekler kısa süreli oturtulabilio bi sakıncası yok yani. hatta kasları gelişmezse 6. aydada oturamaz bence yavaş yavaş oturmaya başlamayı öğrenmeliler

yürüteç sağlıklı deil ama 5. ayda bbekler kısa süreli oturtulabilio bi sakıncası yok yani. hatta kasları gelişmezse 6. aydada oturamaz bence yavaş yavaş oturmaya başlamayı öğrenmeliler

saol canım. öyleyse ben de başlıyayım yavaş yavaş oturtmaya... 10 dk başlasam nasıl olur...

masalah cnm ya yatmıs guneslenıyo kucuk bey. bamyayı mı guneslendırıyosunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese çok teşekkür ederiz (oğluşum adınada) ....

evet ya bamya da güneşlensin dedik onuda şezlonga yatırdık misler gibi güneş aldı
ovtemizkan bayıldım kızına çoook tatlı allah uzun ömürler versin

bende kucağımda oturtuyorum kafalarını tutamadıkları için sakıncalı oturmaları bele baskı uygulamadan yavaş yavaş oturtulabilir sanırım en azından ben öyle yapıyorum

oturtun kızlar bebişleri hiç bişey olmazzzz.
zaten 6. ayda yanlız oturabilmeleri için şimdi desteklede olsa oturtmak lazım
yeter yattıkları yahu.
kalksın sırtları yerden hadiiiiiiiiiiiiiiii

ömerin yaramzlığa ilk adımları

ben de oluşumun resimlerini ekliyorum....

tektanem uyuyor...

,,,, uyanmaya çalışıyor.......

.... veeeee işte derin bakışlım uyandııı....

küçücüktü..... büyüdüüüüüü.....

işte biz..:kedi:

Bilmiyorum becerdim mi ama benim oğluşda bu biraz müstehcen ama uyarı almam inş.)

kızımın son hali

saol canım. öyleyse ben de başlıyayım yavaş yavaş oturtmaya... 10 dk başlasam nasıl olur...

HEPSİNE AYRI AYRI MAŞALLAH NAZAR GÖZ DEĞMESİN BEBEKLERİMİZ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL EPEYDİR GİRMEMİŞİM BEN BU TOPİĞE RESİMLER ÇOĞALMIŞ EKRANDA HEPSİNİ SEVE SEVE GEÇTİM VALLA MESAİ ARKADAŞLARIM DELİ GÖZÜYLE BAKIYORLAR HEHEHEHE lülülülülülü

SCSAYSE CANIM BENDE YÜRÜTEÇ ALDIM GÜNDE 10 DK 15 DK OTURTUYORUM ÇOK SAKINCALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM (BEBEĞİ BÜTÜN GÜN ONDA TUTMAMAK KAYDIYLA) HEM ÇOK MUTLU OLUYOR ÖZGÜR OLUYO HEMDE YAN YAN GERİ GERİ GİTMEYE ÇALIŞIYO KASLARININ GÜÇLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BU ŞEKİLDE ....

maşallah ya cok tatlı

gerçekten uğur böceği olmuş şeker şeyopuyorumnanaktan

canım benim benim sıpa 4 aylıkken oturmaya başladı yani biraz erken başladı şimdide hep ayakta tut beni diyo ben doktora sormuşdum 15 dk oturabilir şimdi desteksiz oturmaya başladı ayın 9unda tam 5 aylık olacak

özlemmmmmmmmmmm çok güzel olmuş kızın ALlah nazardan saklasın oyyy

Ay maşallah,ne şeker birşey bu böyle,maşallah gözler çakmak çakmak,nazar değmesin!

ben henüz yürüteç almadım 6 ayın sonunda tavsiye ediyorlar şimdi el yardımı ile ayakta tutmaya çalışıyorum
kızlar çok teşekkürler işde benim uğurböceğim allah hepimizin bebeklerni nazarlardan korusun

ya maşallah ya tubiş çok yakışıklı bu çocuk...büyümüş de küçülmüş küçük bey..... walla burda olsa ısırırım ben onu, gel beni ye diyor,,,maşallah ....:Saruboceq:

bende yememek ıcın zor tutuyorum kendımı ısırasım gelıyo gelıo bazen dıslerımı sıkıyorum :dance:

valla bızımkı sureklı ayakta bı vazıyette durmak ıstedıgı ıcın gunde 2-3 kez 5 dk tutuyorum yuretecte buda o kadar zararlı olmaz herhalde eskıden yuretece bınmeyen cocuk yok dıye bılıyorum genelde kullanırmıs buyuklerımız ve kor topal olan gormedım ben benım dusuncem
bız kullanıyoruz

tugbis... neden sıfıra vurduracaksın ki o güzelim saçları..ben böyle saç hiç görmedim yazık onlara ama..... :1no2:

kız ana sacı gıtsın cocugun dıyoruz ama baba hala hyr dıyor.

Bence de kestirmeyin ya,hem saçları çok güzel,bir de kesince birden büyümüş gibi geliyor bana.

yine çok şeker maşallah

bizde kestirdik azcık çirkinleşiyorlar sanki ama mecburuz bi bakıma doğum saçları dökülüyormuş en iyisi kestirmek seninkininde saçları çok güzel

Oooooo hem de sıfıra mı vurduracaksınız,amaaan yok ya.Bana da kayınvalidemler diyorlar kızımın saçlarını sıfıra vurduracakmışım,saçları gür olurmuş falan,asla inanmıyorum ben ona.Tabi siz gür olsun diye değil de saçı rahatsız ediyor diye kesitreceksiniz anladığım kadarıyla.Herkesin görüşü farklı ,ben sıfıra hele hiç vurdurmazdım.Ay bu konuyu çok mu uzattım ne,:bbo:

uzatmadın cnm bende fıkır edınmıs oluyorum bı yerde
ben sıfıra vurdurma taraftarıydım aslında ama fıkır aldıkca vazgecıyorum
babasıda ıstemıyor
evet rahat etsın dıye ıstedım
cocuk kafadan cok terlıo yıkanmıs gıbı ter bosalıo saclarından sacları hep ıslak ıslak hele emerken su ıcınde kalıo kafa uykudan uyanıo terden hasta olucak vallla. hatta ense ve yanları aldırınca cocuk o gun oyle rahat uyudu kı ıyıkı kestırmısız dedık
ama sıfırda cok mu olur kı
cırkınlesır mı kı senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…