2009 Nisan Kuzularının Resimleri

ayy canım yaaa çok şeker tosunn annesi ayıp degilmi cıplak poz vermiş zeynep kıskandıı heeeeeeee

masalah cnm ya yatmıs guneslenıyo kucuk bey. bamyayı mı guneslendırıyosunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız çok güldümmmm ((( bamyayı mı guneslendırıyosunuz)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy canım yaaa çok şeker tosunn annesi ayıp degilmi cıplak poz vermiş zeynep kıskandıı heeeeeeee

kıskansın kıskansın kıskanılmak hosuna gıdıomus bızımkının oyle dedı az önce
ama annesı send zeynebı dısarı cıkartmayacakmıssın eren beyın ıstegı
katıl etmesın benı dıo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız çok güldümmmm ((( bamyayı mı guneslendırıyosunuz)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oooo bizim kisi haşin erkek çıktıı sen söle ogluşuna zeynep aşırı sıkıya gelemiyomşşşş kaydirigubbakcemile3

ceren hanımın süslü fotosu

Eklentiler

• $pT1oEWkPYMeZqw1_5w0MhQ.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $gPMRKe65fjVuczm2KEEAJQ.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
ve birkaç tane daha

Eklentiler

• $oOI9h_Fh9qQzSzNLWO6oEA.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $IXzMsvvFyZAT5rnQJDjF2g.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $vIvDqfUBtPjVu60E_e6lsQ.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 56
ve birkaç tane daha

maşallah ceren hanıma pek bı tatlı opuyorumnanaktan

benim güzel kızım vee incileri:))

aboww ne tatlı olmus bu kızz yaa
saclarını mı kestırdınız cnm
ben bayılıodum saclarına ama hala cok tatlı
incileriniz hayırlı olsun cok yakısmıs

oooo bizim kisi haşin erkek çıktıı sen söle ogluşuna zeynep aşırı sıkıya gelemiyomşşşş kaydirigubbakcemile3
bakma sımdı oyle dedıgıne yenı ya ondan kıskanır ılerde gecer kaydirigubbakcemile3

maşallah gelınıme bant ta cok yakısmıs

bu resimdeki kızmn ilk arkadaşı ama benm kızım yannda pek ufak kalmş kendisi 4 kilo dogdu aralarında 1 kilo var hemn hemn
http://img215.imageshack.us/img215/8606/dsc06483.jpg

maşallah ıkısıne akraba falan mı anımsatıyorlar bırbırlerını

benim güzel kızım vee incileri:))

Ayy yavrum ya,ne tatlısın sen öyle,incileriniz de hayırlı olsun,çok yakışmış.saçları kestirdiniz mi,yoksa döküldüler mi?
Bu arada diğer topikte yazmışsın ben de tam düşünüyordum,bayadır foto eklemedi diye,oradan çıktım sen eklemişsin.

Nagihan,senin kız da pek bir süslü olacak,şimdiden bantlar ,fırfırlar falan,çok yakışmış.

nisan annelerinde kız bebek daha çok var sanki.
yaa çok tatlılar allah banada versin sağlıklı bir kız çocuğu.
kız anneleri size bir sorum olacak.
hamileliğinizde bulantılarınız ne zaman başladı,çok istifra ettinizmi.
birde yumurtlama zamanındamı hamiş kaldınız.hani derler yaaa yumurtlama zamanında kalırsan erkek yumurtlama gününden önce kalırsan kız.gerçi bu bana pek mantıklı gelmedi ama.kız çocuklarında daha
çok bulantı olurmuş.daha çok istifra edermiş doğrumudur.hepinizin bebişleri bal kaymak allah bağışlasın onları annelerine.

inşallah dileğin gercek olur canım yumurtlama zamanından sonra hamile kaldım ve hiç bulantı sorunu yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…