2009 Nisan Kuzularının Resimleri

bu da benim rüüzgarımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İrfan sabah sabah güldürdü yine beni:)

[ur
l=http://urlal.com/bn]
[/url]
hem güler hemde dişerimi kaşırım

BİRAZ SONRA AYNEN BÖLE TARANACAK SAÇLAR.
GÜZELCE GİYİNİLECEK..
ANNESİ YEMEĞE GÖTÜRECEK..NYSA OTELE

böcüğüm otururken:)

yaramaz aşkitom bir anda bu hale gelmiş

tüm bebişlerimize maşallah .. ne zamandır görmemiştim bunları kocaman olmuş bunlar. yaaa..

daha geçen sene fasülye değilmiydi bunlar...

allah tüm yavruları nazarlardan saklasın ...

sultan koltuğun kenarına bir sandalye koy güzelim ..
allah korusun ..

kerem de kocaman adam olmuş.. saçlar, boy pos harika....

Sultan hatta artık sen Kerem'i koltuğa bırakma,oğluş iyice zıpırlaşmış,nolur nolmaz..

hehe geçen sene bu zamanlar pirinç fasulye kadardılar şimdi koca kabak oldular maaşalaaah

sultan koltuğun kenarına bir sandalye koy güzelim ..
allah korusun ..

kerem de kocaman adam olmuş.. saçlar, boy pos harika....

Sultan hatta artık sen Kerem'i koltuğa bırakma,oğluş iyice zıpırlaşmış,nolur nolmaz..

yok bırakmıyorum artık bu fotoyu çektikten son ra

birbiirmizi resimlerden tanısakta valla artık biliyoruz birbirimizi sayfaya aşağıdan yukarı bakarken bebişlerden gördüm yukarıdakini bu kesin denizindir(poseidon) dedim evet onunmuş annesi oğlun aynı sen benim kızımda artık aynı ben son resimleri bunlar teyzesi artık çok büyüdü amaaaaaa aradaki farka bakı 10 günlük ve 6 aylık resimler bunlar allahım nasılda çirkimiş kızım bu :teytey:gerceği şimdi söylüyolar artık:)

Eklentiler

• $DSC00989.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC0196 - Kopya.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
anammm noolmuş bunlar yaaa ne zamandır bakmıyomuşum resimleree...oğluşumada gösteriyim arkadaşlarını ..
rüzgar..irfan..tuna..çağan tuna..miray..keremşanti..duru..süpermen ömer..demir..ay aklıma gelmiyoo başka hepsi birbirinden tatlı şekerlerinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…