2009 Nisan Kuzularının Resimleri

nagihancım kızının maşallahı var vallahi keremi döver bu dobidik:)

burcu arda koca adam olmuş seninkide maşallah

Nagihan maşallah Zeynep'e,kocaman olmuş,annesi iyi beslemiş kuzumu.
Arda ne kadar içten gülmüş öyle,gülen yüzün solmasın inşallah.

duru..arda..meriç..zeynep..irfan..maşallah kuzucuklara..çok tatlılar..allahım esirgesin hiçç hasta olmasınlar hep gülsünler inşallahhhhhh..aminnn..

çok ciddi meriç:)))
sarı şeker

teşekkürler teyzesii...

meriç bey değil amaa bayannnnnn.......

meriçin ellere bakın yaaaa tam ısırmalık mantı mantıı
zeynepte çok tatlı maşallah
ardada tam bi soytarı maşallahh çok şeker

heee ama saçlarımı yoluyo o ellerle bide cimciriyoo:) tombik ellii kizim benim

duru..arda..meriç..zeynep..irfan..maşallah kuzucuklara..çok tatlılar..allahım esirgesin hiçç hasta olmasınlar hep gülsünler inşallahhhhhh..aminnn..

Allah herkesin bebişine saglik versin insallah

kerem,duru.arda.meriç,irfan,zeynep hepinizi önce şööle sıkıştırıp sonra kocaman öpüyorum yakın olsak da gerçeğini yapsam keşke maşallah hepinize size güzel bakan güzel annelere de

aysun yerim ben bu egeyi maşallah cnm ööle söleyip de durma uyuyoo uslu falan diye ya yorum yapma ya kötü yönlerini sööle azıcık valla bööle sevsek de maşallah desek de nazar değiyo hem sen üzülüyosun bende burdan üzülüyorum valla ben 1-2 kere uyudu ela kendisi herkese sööledim sonra yok bi daha işte

meriçin ellere bakın yaaaa tam ısırmalık mantı mantıı
zeynepte çok tatlı maşallah
ardada tam bi soytarı maşallahh çok şeker
saol canmm
nagihancım kızının maşallahı var vallahi keremi döver bu dobidik:)
saol canım yaaa öle durduguna bakmaaa kızz çok uysallll dr benm kızımm
burcu arda koca adam olmuş seninkide maşallah

maşallah ardayla zeynep e
saoll tatlımm

aminnnn cümlemizin kuzusunu inşşşş

Allahım yaaa hepsine ayrı ayrı kurban olayım ne kadar güzeller bayıldımmmmm kerem,duru, arda,meriç,zeynep,irfan,ege bin kere maşallah kuzucuklara, hep gülsünler inşallahhhhhh.

tugbişşşşşşş küstük sana bizim resim hakkında yorum yapmamşsnn kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…