2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın bayanlar, umarım herkes iyidir.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. cidy diş ağrın nasıl oldu biraz iyisindir inş, talya benimd em,idem yanıyor arada acaba yediklerimizmi dokunuyor kendimi denedim muz yediğimde oluyor,ama yemem lasım günde birtane,

Hekese hayırlı kandiller diliyorum allahım bütün güzel dileklerinizi dualarını kabul etsin inş. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza nasıp eder inş. şimdiden herkese biyi bayramalr diliyorum. ha bu arada bebişler yok diye kaçamak yapmamyın bayramlaıkalrını alın yinede :)))

smrisk çim evet yediğimiz şeylerde mide yanmasında çok önemli,birde yarım saatten fazla oturur vaziyette kalırsan da başlıyor yanmalar en azından bende öyle olduğunu keşfettim,şimdi arada kalkıyor bi gezinip öyle oturuyorum.

günaydın hanımlar herkese hayırlı kandiller allah dualarınız kabul etsin inş.

mide yanması beni deli ediyo benim zaten mide rahatsızlığım vardı ama şimdi hamilelikten coştu ve benimki yediğimle alakalı deil gaviskon süperdi ama onunda etkisi artık 2 saati geçmiyo yine başlıyo

günaydın hanımlarrr...
kadir geceniz mübarek olsun..Allahım bu mübarek gecede dualarımızı boş çevirmesin
yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için,tüm hamileler için..

smrisk canım gözünaydın korkulacak birşey yokmuş,sende rahat bir nefes alırsın..

waterfull alisha ne güzel çıkmışlar yaramazlar öyle canım yaa..
benim yaramazın ultrason görüntüsünde öyle bir yer yakalamışki doktor
herkesin bebeğinin yüzü var benimki açmış bacaklarını pipisini gösteriyor hihoyyyt
erkek değilmi işte çıkmadan övünmeye başladı kaydirigubbakcemile3

l,inay tşkler valla gecende dediğim gibi allah dermansız dert vermesin eskisi kadar üzülmüyorum sağlık ocağındaki hemşiredede aynısı olmuş doğumdan sonra düzelmiş. dua ediyorum inş benimkide düzelir allah başka caresiz dertler vermesin.

bugece rüyamda 11 kre fatiha süresini okuyordum, okurkende karışdırmamak için parmaklarımla sayıyordum. hayırdır inş.

meraba bayanlar bende ocak annesiyim nasip olursa ümraniye hisar hastanesiyle ilgili bilgi almak istiyorum acab oraya gidip muayene olan varmı yardımcı olursanız sevinirim b doktor ismi istiyorum ordan

ebruusta hayırlı olsun bebişin sağlıklı doğumlar dilerim..
hisar hastanesine yarın ben gideceğim..hastanenin çok güzel konforlu iyi olduğunu
duydum ama çok pahalıymış..ssk muayene 70 ytl normal 110 ytl,prof istersen 130 ytl
muayenede cd ve resim veriyorlar sanırım 4 boyulu ile bakıyorlarmış.
doktor ayşe kara ya gideceğim ben..2 ay önce arkadaşım orda bu doktor da
doğum yaptı çok memnundu..

günaydın arkadaşlar.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....

benimde kontrolüm bugüne denk geldi.hayırlı haberlerle dönerim inşallah.

Evet canım yaaaa, bizimkiler erkek olduklarından herhalde , öle bi açıyorlarki bacaklarını, önce bunu görün dercesine:)))))))

Hayrolsun smrisk, güzel bir rüya.
Kadir gecesi hayırlı olsun kızlar herkese.

Balım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, senden de resimler bekliycez, bak yavaş yavaş resimleri çıkmaya başladı yaramazların.

smrisk rüyanı hayra yor hayır çıksın inşallah bak ne güzel dua görmüşsün.....
balım güzel haberlerle gelirsin inşallah....
linay,waterfull valla doğru kızlar bizimkilerde utangaçlıklarından kapadıkça kapıyorlar allahtan dr.inatçı çıktı azmetti de öğrendik kız olduğunu yoksa doğumda gösterecekti valla....kaydirigubbakcemile3

linay sen git memnun kalırsan bende bir gideyim. sonomedde belirttiğim halde ultrasonu dört boyutlu yapmamışlar .bebişimin doğru düzgün resmi yok .allahtan sağlığı iyiymişde onunla avunuyoruz.eğer cd ve resim veriyorlarsa bende bir hisar yapayım.

amin smrisk amin canım Allahım kimseye çaresiz dert vermesin..
hayırolsun rüyan inşallah..dün gece 3 gibi kızım ağlaya ağlaya yanıma geldi
annecim seninle yatmak istiyorum dedi ama nasıl ağlıyor, ne oldu dedim
çok kötü rüya görmüş ben ölmüşüm rüyasında gerçek gibiymiş çok korkmuş yavrum benim :))
sonra sarıldık yattık beraber öbürüde hisetti herhalde hemen oynamaya başladı :))

balım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım..

smrisk çok güzel bir rüya görmüşsün. allah hayırlara çıkarsın.

balım işallah iyi haberlerle gelirsin. bebişine doya doya bak.

uzunbulutcum arkadaşım her muayene de cd ve resim alıyordu,randevu alırken sordum yine cd veriyormusunuz diye veriyoruz dedi..
medicanaya gidecektim orasıda muayene ücretlerini 5 ytl yapmış o yüzden cd falan vermiyorlarmış..yarın sabahtan şeker testim var saat 1 gibide hisara gideceğim..
bilgi veririm sana..

Balım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, senden de resimler bekliycez, bak yavaş yavaş resimleri çıkmaya başladı yaramazların.

ben ayrıntılı ulrasyona 3 hafta önce girmiştim.doktor cd verdi.cd de çok güzel.ama verdiği resimler sizinki gibi değil.neresi olduğunu çözemedim bir türlü.

inşallah bugün fotoğraf makinemizi yaptırırsak resimlerini eklemeyi düşünüyorum.

linay saol kızın da ömrünü uzatmış senin, desene ufaklıkda ablası geldi diye sevindi :))
bende haufakken annemi öldü görmüşdüm inan uyandığımda ayakalrım yere basmıyordu. okadarki korkmuşdum sanki gercekdi. bigün elbet yaşıycaz ama allahım herkese uzun sağlıklı ömür versin inş

waterfull senin doktorun yaşından dolayı riskli gebelik grubundasın falan diyormu?
benimki geçen gittiğimde de aynısını söyledi bütün kayıtlarım riskili gebelik diye girildi..
ben iyiyim diyorum onlar beni zorla strese sokuyorlar,bütün hareketlerimi kısıtladı
tezcanlısın biraz ağır ol dedi..bitane doğurana kadar dokuz tane doğurtucaklar bize bu stresle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…