2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

mutlaka hepimizin gideceği yer orası ama Allahım sağlıklı uzun ömürler versin hepimize
yaşlanalım çocuklarımızla kocalarımızla torunlarımızı görelim,torunlarımızıda büyütelim dimi ama hihoyyyt

kızlar gecenlerde http://www.doktorsitesi.com sitesine üye oldum her daldan doktor var, şikayetini veya sorunu soruyorsun doktorlar tarfından cvp geliyor ben bebeğim için yazmışdın bakın bu cvp gelmiş.

merhaba doktor bey, 21 haftalık hamileyim bugün ayrıntılı ultr. sonucumda SOL PELVİS RENALİS 7,02 YAZIYOR, YANİ SOL BÖBREĞİNDE GENİŞLEME VAR, riski sizce nedir, 21 haftalık bebekde kaç olması gerekiyor. risk gurubuna giriyormu,ilerde nasıl tedavi uygulanabilir. bilgi verebilirseniz çok sevinirim . saygılar.

Cevap : Geçmiş olsun. 5 mm nin altında olması gerekirdi. Hafif bir genişleme olduğunu gösteriyor. Telaşa gerek yok. Gebelik ve doğum sonrası takip edilmesi gerekiyor.
Prof.Dr.Emin Balkan Uludağ Ün. Tıp Fakültesi, Çocuk Cerrahisi ABD, Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı Başkanı. Görükle. Bursa.

günaydın kızlar herkese iyi tatiller diliyorum , kandiliniz mübarek olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarınız kabul olsun inşallah

smrisk canım sen doktora soru yazmışsın ya saygılardan sonra kız annesi diyecektin bir de bak ozaman kaça tane cevap geliyordu sana :)

amin dediğin gibi hepimizin gideceği yer orası ama allah erken ölüm vermesin.benim babam kistik böbrek hastası diyalize giriyor .annem kalp hastası aklım gidiyor onlara bişeyolacak diye tabi en acısı erkek kardeşim akdeniz anemisi onun yüzünden böbreklerini kaybettiallah razı olsun eşim verdi böbreğini senağlama sabah sabah duygulandım yine.

Canım benim dr.um çok rahattı, bana özellikle, ilk gittiğimde "sana riskli hamilelik grubundasın, bu yaşta himile kalınır mı, zor olur diyenler olacaktır. Hiç kafana takma, 45-50 yaşında doğum yapanlar var, eskiler de ninelerimiz hiç dr. usg olmadığı halde doğal yoldan sağlıklı bebekler doğurmuşlar.Kafana sakın bunları takma, yapılacak testlerimiz var, bunları yapalım, sorun çıkarsa, ona göre davranırız" dedi. İkili testimde sadece yaştan dolayı risk çıktı , diğer değerler normaldi,"çok önemli değil yaptırman a.s yi, istersen yaptır" dedi.
Yani sürekli beni rahatlattı, o yüzden hiç psikolojik olarak bir sorun var mı diye düşünmedim.Strese girmedim.Sizleri gördüğümde bazen, dr. çok mu boş veriyor dedim ama, bi taraftan da strese girmemekte çok daha doğal geliyor bana.
Benim sorunum dr.umun doğuma girmesi için benim doğumumu özel hastanede yapmam gerekiyormuş, devlet hastanesi dr.u olduğu halde, özelde yaparsan ben gelirim dedi.O yüzden yeni araştırmalardayım, geçen kontrole başka bir dr.a gittim.O da çok pimpiriklendi, yaşınızdan dolayı risklisiniz, niye a.s. yaptırmadınız filan dedi.Bir sürü test filan istedi.Sarmadı anlayacağın.Hala araştırıyorumsenağlama

Linaycım, hayrolsun kızının rüyası da, sana ömür vermiş.
Balım, dr. resimleri çekerken bu resim şurası burası demiyor mu_?Bizim ki öyle diyerek verdi, sağolsun.

ay uzun beyaz bulut benide ağlattın allahım ailene sağlık verdin ve eşindende allah razı olsun nediycemi şaşırdım çok güzle bişey yapmış.

merabalar hanımlar:)
ben de bugünü kandil sanıodum meğerse gece kadir gecesi yarın da kandil olarak geçiomuş yani yarın da bol bol dua etmeyi aksatmayın:)güzel tüm dualarınız kabul olsun:)
benim 2 sıkıntım var,biri gece yatarken (sola doğru)anında sırtım uyuşuo mecbur sağa geçiş yapıorum ama vicdanım çok da rahat etmio,ikinci de üst damağımın sol tarafı yok artık o kadar çok acıyo ki,çekildi et kalmadı orada bugün gideceğim doktora ama umarım bi çaresi vardır,doğru düzgün yiyemiorum,içemiorum,dişimi bile fırçalayamıorum.eşim baktı su toplamış gibi olmuş dedi.valla bi tedavi bilen yazsın lütfen şimdi doktor bi ilaç yazacak ama ben saatlerce araştıracağım soona da içim almayacak,içemiyeceğim....

ekinsu canım güldürdün sabah sabah beni doğru dedin valla :)))
smrisk sorunu yinele istersen bu sefer yazarsın kız annesi diye :))))))

uzunbulutcum canım allah yardımcınız olsun hastalıkla uğraşmak çok zor ,çaresiz dert verip
aratmasın allahım..

bu arada bi mail gelmiş bana çin de ki mama faciasıyla beraber bi hazır kahve markası ve nestle'nin 6 adet bebek maması formülü toplatılmaya başlanmış ben konu açmayı bilmiorum ama belki mama kullananlar vardır doğum yapanlar arasında ,ya da tanıdıklarınız da ..isterseniz bilgi amacıyla yazın:)

waterfull canım ilk doktorun iyiymiş ona devem et sen :))
korkulacak bişey yok şu an ama riski gebeliktesin diyor bana gittiğim iki doktorda..
erken doğumumda olduğu için herhalde..
sanki 45 yaşında doğuruyorum altı üstü daha 36 yaşındayım gencecikim naniknanik

inanna hamilelikde diş etş ve diş dorunu cok oluyor benimde damklaım şişmişdi kalsiyum eksikliğinden oluyormuş hergün bi bardak süt muhakkak iç ve bir kase yoğurt yemeyi ihmal etme. hamilelikden önce bende diş eti problemi cokdu genelde tuzlu suyla gargara yapardım iyi gelirdi istersen bi dene gecmil olsun cok

geçmiş olsun inanna bende sol tarafıma yatamıyorum allah affetsin çoğunlukla sağ tarafıma yatıyorum. diş eti çekilmesinin benim bildiğim kadarıyla tam bir tedavisi yok .daha önce uzun bir süre diş hekimi yanında çalışmıştım . tabii epey zaman oldu. ılk suya bir çay kaşığı tuz at ve günde iki üç kere gargara yap canım bildiğim tek yöntem bu doktorun muhtemelen gargara verecek sana gargaranın yaptığını tuzlu suda yapıyor

smris linay teşekkürler insan bazı şeylerin değerini başına gelince aynıyor .rabbim erken ölüm vermesin .kimsenin annesini babasını başından eksik etmesin

Hülyacım, allah ailendeki herkese uzun ömür versin inşallah canım.
Ekinsu , gerçekten çok güzeldi, sabah sabah çok güldüm yaaa, kız annesi demek.
İnanna geçmiş olsun canım sana da, bir an önce dr.a git sen.
Linay, yani biz kendimizi kaç yaşında hissediyorsak o yaştayız canım, boşver sen onları.Her doğum kendine özel.Genceciksin tabii sen,ben de tabii bu arada.:roflol::roflol::roflol:

:içelim:

linay sen 72 li misin bende 72 liyim maşallah kocaman kızın var ben daha yeni siftah yapacağım : ))

doktorum bana hiç yaş riski falan demedi. hatta ben doğumu sezaryanla mı yapacağım dedim öylemi istiyorsun dedi yok dedim normal doğurabilirsin dedi. sen nekadalık evlisin .ben ekimde beş senelik olacağım.

ianna geçmiş olsun canım dr.um bana tuzlu su ile gargara önermişti birde eczaneden sensodyne diş macunu almıştım diş eti çekilmeleri için ara sıra diş eti kanamalarım dışında şimdilik bi şikayetim yok benim sanada önerebilirim.

günaydın güzel anneler,
tam hepsini okuyamadım yazılarınızın maşallah çok konuşulmuş:) Linaycım al benden de okadar insan hissettiği yaştadır. ama bazen malesef doktor yaştan dolayı dediğinde çıldırıyorum :)))

balım, uzun beyaz bult: düşük yapmışsın balım, Allah inşallah bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin sağlıkla kucakalmayı nasip etsin beyaz bult, bende geçen sene ramazanda tüp bebek yatırdım ramazanda transferden yattım. olmadı. Rabbim şimdi kımetimizde varmış nisanda kendiliğimden hamile kaldım önce inanmak gerek bence ve Allahıma sığınmak Allah olmayanlara isteyen herkese naip etsin inşallah

Nazlıcan nivea nın bebe yağını karnımda kullnıyorum şimdilik memnunum aslında şampunı ve pişik kremi ile ilgili bilgi verirsen sevinirim canım hangi sini alsam bilemiyorum bebeğime herkese güsel günler sağlıklı günler diliyorum kandiliniz kutlu olsun

evet canım 72 liyim,mayıs 72..canım ben hayata erken başladım kocamı görünce öyle yakışıklı boylu poslu kaçırmıyım bakarsın sonra evde kalırım dedim kaydirigubbakcemile3
18 sene bitti ağustos ayında,16 yaşında kızım bu da torunum olacak işte :dance:
allahım uzun yıllar birliktelik versin canım eşinle çocuğunla sevdiklerinle..

uzun beyaz bulut şimdi okudum çok duygulandım Allah eşinden razı olsun çok iyi bir insanmış Allah sizi mesut etsin anneciğin ve babacığına da acil şifalr diliyorum benimde babam rahatsız 2 kez kalp ameliyatı oldu annemi 2000 senesinde kaybettim sadece babam kaldı Allahım onu beşımdan ayırmasın bu mubarek günler Rabim sesimizi duysun tüm sevenlerimizi bize bağışlasın herkesin gideceği yer ama genede onalrın yanımızdan ayrılmasını istemiyoruz işte Allah herkese sağlıklı uzun ömür versin inşallah

mart 72 de benim yok sen erken davranmamışsın ben geç kaldım annem nerdeyse turşumu kuracaktı. 31 yaşında evlendim. sen ne güzel kızı büyütmüşsün sana arkadaş gibidir özendim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…