mutlaka hepimizin gideceği yer orası ama Allahım sağlıklı uzun ömürler versin hepimize
yaşlanalım çocuklarımızla kocalarımızla torunlarımızı görelim,torunlarımızıda büyütelim dimi ama hihoyyyt
waterfull senin doktorun yaşından dolayı riskli gebelik grubundasın falan diyormu?
benimki geçen gittiğimde de aynısını söyledi bütün kayıtlarım riskili gebelik diye girildi..
ben iyiyim diyorum onlar beni zorla strese sokuyorlar,bütün hareketlerimi kısıtladı
tezcanlısın biraz ağır ol dedi..bitane doğurana kadar dokuz tane doğurtucaklar bize bu stresle..
merabalar hanımlar:)
ben de bugünü kandil sanıodum meğerse gece kadir gecesi yarın da kandil olarak geçiomuş yani yarın da bol bol dua etmeyi aksatmayın:)güzel tüm dualarınız kabul olsun:)
benim 2 sıkıntım var,biri gece yatarken (sola doğru)anında sırtım uyuşuo mecbur sağa geçiş yapıorum ama vicdanım çok da rahat etmio,ikinci de üst damağımın sol tarafı yok artık o kadar çok acıyo ki,çekildi et kalmadı orada bugün gideceğim doktora ama umarım bi çaresi vardır,doğru düzgün yiyemiorum,içemiorum,dişimi bile fırçalayamıorum.eşim baktı su toplamış gibi olmuş dedi.valla bi tedavi bilen yazsın lütfen şimdi doktor bi ilaç yazacak ama ben saatlerce araştıracağım soona da içim almayacak,içemiyeceğim....
waterfull canım ilk doktorun iyiymiş ona devem et sen :))
korkulacak bişey yok şu an ama riski gebeliktesin diyor bana gittiğim iki doktorda..
erken doğumumda olduğu için herhalde..
sanki 45 yaşında doğuruyorum altı üstü daha 36 yaşındayım gencecikim naniknanik
merabalar hanımlar:)
ben de bugünü kandil sanıodum meğerse gece kadir gecesi yarın da kandil olarak geçiomuş yani yarın da bol bol dua etmeyi aksatmayın:)güzel tüm dualarınız kabul olsun:)
benim 2 sıkıntım var,biri gece yatarken (sola doğru)anında sırtım uyuşuo mecbur sağa geçiş yapıorum ama vicdanım çok da rahat etmio,ikinci de üst damağımın sol tarafı yok artık o kadar çok acıyo ki,çekildi et kalmadı orada bugün gideceğim doktora ama umarım bi çaresi vardır,doğru düzgün yiyemiorum,içemiorum,dişimi bile fırçalayamıorum.eşim baktı su toplamış gibi olmuş dedi.valla bi tedavi bilen yazsın lütfen şimdi doktor bi ilaç yazacak ama ben saatlerce araştıracağım soona da içim almayacak,içemiyeceğim....
linay sen 72 li misin bende 72 liyim maşallah kocaman kızın var ben daha yeni siftah yapacağım : ))
doktorum bana hiç yaş riski falan demedi. hatta ben doğumu sezaryanla mı yapacağım dedim öylemi istiyorsun dedi yok dedim normal doğurabilirsin dedi. sen nekadalık evlisin .ben ekimde beş senelik olacağım.
evet canım 72 liyim,mayıs 72..canım ben hayata erken başladım kocamı görünce öyle yakışıklı boylu poslu kaçırmıyım bakarsın sonra evde kalırım dedim kaydirigubbakcemile3
18 sene bitti ağustos ayında,16 yaşında kızım bu da torunum olacak işte :dance:
allahım uzun yıllar birliktelik versin canım eşinle çocuğunla sevdiklerinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?