2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

maşallah Linaycım Allah nzardan saklasın ne kadar güsel genç annesin kızınla abla kardeş gibisindir ne hoş. Allah uzun yıllar ailenle sevdiklerinle yaşamayı nasip etsin

kıslar tam bilemiycem ama birisi vermişti sensodyne diş macunu kullanıyormuş. iyimi yad bu diş macunumu benimde diş etlerim kanıyor napa bilirim bilen varmıdır.

Sensodyn diş macunu gerçekten çok güzel, ben hamilelikten önce dişlerimin sigaradan sararmasından dolayı kullanıyordum, dişleri beyazlatıyor, dişetlerini de koruyor.Evdeki diş macunu bitsin tekrar döneceğim. En sağlıklısı, ben çok memnundum.

waterfull, uzun beyaz bulut bende alıyım bari markette varmıdır ben hatırlayamadım yoksa eczaneden mi almalıyım birde normal diş macunları afdersiniz midemin buladırıyor acaba ondan mı ki bende alıyım bari teşekkür ederim canlar

Canım, marketlerde yok, eczanelerde satılıyor.Eczaneden alabilirsin.

yasakkelimeArkadaslar mümkünse sol tarafınıza yatın cünkü sag tarafınızda bebegi besleyen damarlar vs bulundugundan saga yatınca onları eziyormussunuz . Bende normalde hiç soluma yatan biri degilmişim ama mecbur kalınca bebikler içi yatılıyor valla . İlk birkac gün sol omuzbasım agrıdı , defalarca geceleri uyandım ama kısmen alıstım şimdilerde . Sırtüstüde yatmayın dedi dr . bana , cogunlukla sola , cok cok az sola ...

sağolun kızlar allah sizlere de nasip etsin..gerçekten abla kardeş gibiyiz kimse inanmıyor kızım olduğuna..
waterfull seninkilerde kıskanma var mı ,kıskanırlarmı acaba bebişleri :))

kıslar tam bilemiycem ama birisi vermişti sensodyne diş macunu kullanıyormuş. iyimi yad bu diş macunumu benimde diş etlerim kanıyor napa bilirim bilen varmıdır.

ben söylemiştim gamzecim.dr.um diş eti çekilmeleri ve kanamaları için vermişti bana ve eczaneden almıştım sadece orada satılıyor,birde tadı konusunda şüphen olursa küçük boyunu al ilk etapta, beğenirsen büyüğünü alırsın ben büyük boy kullanıyorum 1-2 senedir.

canım sancı tuttu hastaneye gittim duramuyodum bide çalıştıgım için hep ayaktayım dinlenmen gerek dedi 3 gün boyunca hastanede kaldım allaha şükür erken dogum olmadı şimdi iyiyim dinlenmen gerek dedi

kızımın okul toplantısı var ben oraya kaçıyorum kızlar.öğretmenimiz perdenin ve sıra örtülerinin renginden sıkılmış değiştirelim diyormuş,laf aramızda ben ilk alındığındada hiç sevmemiştim,isabet olmuşkaydirigubbakcemile5 sonra görüşürüz.....

inochi doğru söylüyosunda benim kızımda sola yatınca çok rahatsız oluyo sürekli vuruyo güm güm bende rahat edemiyorum sağa dönünce hem ben rahat oluyorum hem oda sakinliyo
kader çok geçmiş olsun bundan sonra çok dikkatli ol neden böle bi risk varmış

ben yanlız yaşıyorum mecbur dogum olana kadar çalışmamgerek benim bebek sizin bebekler kadar şanslı olamayacak sizinkinin başında bir babası olacak ama bende o da yok babasız çocuk dünyaya getirecem bide onların stresi kahrediyo beni 19 uma yeni girdim bende şaşırdım bazen ölmek istiyom ama care degil diyede düşünüyom

ölüm tabiki çare deilde peki bebek doğunca nası geçiniceksin anladığım kadarıyla bebek sevgilinden ve oda sana sahip çıkmadı ya ailen

yok canım babam vefat etti nişanlandım nişanlım tarafından oyuna geldim ve yüzüstü bırakıldım şimdi yanlızım anneme söyleyemedim aramadım da hiç annemi çocugun babası ile görüşmüyom davalıyım benim gencligimi herseyimi aldı

ne denirki geçmiş olsun ama annenle paylaşmalıydın en azından destek olurdu sana yani ayrı evde oturmana bu yaşta nası izin verdilerki

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.....

kaderurfali geçmiş olsun bence ne olursa olsun annene sölemelisin en azından yalnz olmamış olursun tek başına nasıl yapacaksın kim bakacak sana ve bebeğine 1 kişiye mıutlaka ihtiyacın olacak izmirin neresine yaşıyosun ne iş yapıyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…