evet canım 72 liyim,mayıs 72..canım ben hayata erken başladım kocamı görünce öyle yakışıklı boylu poslu kaçırmıyım bakarsın sonra evde kalırım dedim kaydirigubbakcemile3
18 sene bitti ağustos ayında,16 yaşında kızım bu da torunum olacak işte :dance:
allahım uzun yıllar birliktelik versin canım eşinle çocuğunla sevdiklerinle..
kıslar tam bilemiycem ama birisi vermişti sensodyne diş macunu kullanıyormuş. iyimi yad bu diş macunumu benimde diş etlerim kanıyor napa bilirim bilen varmıdır.
waterfull, uzun beyaz bulut bende alıyım bari markette varmıdır ben hatırlayamadım yoksa eczaneden mi almalıyım birde normal diş macunları afdersiniz midemin buladırıyor acaba ondan mı ki bende alıyım bari teşekkür ederim canlar
geçmiş olsun inanna bende sol tarafıma yatamıyorum allah affetsin çoğunlukla sağ tarafıma yatıyorum. diş eti çekilmesinin benim bildiğim kadarıyla tam bir tedavisi yok .daha önce uzun bir süre diş hekimi yanında çalışmıştım . tabii epey zaman oldu. ılk suya bir çay kaşığı tuz at ve günde iki üç kere gargara yap canım bildiğim tek yöntem bu doktorun muhtemelen gargara verecek sana gargaranın yaptığını tuzlu suda yapıyor
smris linay teşekkürler insan bazı şeylerin değerini başına gelince aynıyor .rabbim erken ölüm vermesin .kimsenin annesini babasını başından eksik etmesin
arkadaşlar çok kötü 3 gün gecirdim erken dogum olabilir dediler 3 gün hastanede yattim şimdi iyiyim ama korkumu atlatamıyom
kıslar tam bilemiycem ama birisi vermişti sensodyne diş macunu kullanıyormuş. iyimi yad bu diş macunumu benimde diş etlerim kanıyor napa bilirim bilen varmıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?