bayanlar bebklerinize bişeyler almaya başladınızmı hazırlıklara ne zamn başlıycaksınız 7 aydan sonra ağırlaşırsınız şimdiden halledin diyolar hazırlıklarar ne zamn başlayalım beşiklerini ne zamn alıcaksınız
ebrucum ben ufak tefek başladım bişeyler almaya ama bayramdan sonra
allah nasip ederse gidip herşeyini almak istiyorum..sonrasında kalan olursa
yavaş yavaş alırım..
bende ufak ufak bişeyler alıyorum görüp beğendiğim olursa ama bende ekim sonu çarşı alışverişine çıkıcam kasım sonuda mobilyası falan alıcam inş.
işte ekim ortası başlıycam eksiği neyse tamamlıycaz yavaş yavaş
ilk bebğinmiydi bilmiyorum ama benim ilk olcak nasüp olursa kızım olucak ama ne alınır ne alınmaz hiç bilmiyorum
canım benim ilk değil ama inan sizden farkım yok ne alınır ne yapılır burada öğreniyoruz işte,16 sene geçti aradan unuttum herşeyi..
kış bebeği olacağı için badylerinin çoğunu uzun kollu aldım ben..
hastane çıkışı aldım yedek bir tane daha alacağım..alışverişe gidince gördükçe
alacağız artık..yatak olarakta park yatak almayı düşünüyorum..
nazzocum senin kızında benimkinle aynı haftada inş sağlıklı bebekler olurlar ismini düşündünmü bebeğinin bide en son ne zaman doktora gittin kaç kiloydu bebeğin
Evet canım, boylarımız uzun.Ben 170 cm, eşim 190 cm.Oğlumuz babayı geçecek sanırım, ufaklık ne olacak bilmiyorum, görünüş onunda iri olacağı yolunda ama.a.s
Kızım halalarına çekmiş herhalde, onlar kısa boylu.Ya da kalsiyum eksikliğinden , bilemiyorum. Ama onun omur kemiklerinde de sorun var, şimdiden en ufak bir şeyde beli ağrıyor. Babannesinden geliyor o rahatsızlığı da.
gamzecim senin de kadir gecen mubarek olsun.
icini ferah tut yarin iyi haberlerle geleceksin insallah....
dualarimiz seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?