2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

yağmur yağıyor seller akıyor kızzzz annesiiiii camdaaannn bakıyorrrrrrr.:1ninca::teytey:

ebrucum ben ufak tefek başladım bişeyler almaya ama bayramdan sonra
allah nasip ederse gidip herşeyini almak istiyorum..sonrasında kalan olursa
yavaş yavaş alırım..

bayanlar bebklerinize bişeyler almaya başladınızmı hazırlıklara ne zamn başlıycaksınız 7 aydan sonra ağırlaşırsınız şimdiden halledin diyolar hazırlıklarar ne zamn başlayalım beşiklerini ne zamn alıcaksınız

bende ufak ufak bişeyler alıyorum görüp beğendiğim olursa ama bende ekim sonu çarşı alışverişine çıkıcam kasım sonuda mobilyası falan alıcam inş.
işte ekim ortası başlıycam eksiği neyse tamamlıycaz yavaş yavaş

ebrucum ben ufak tefek başladım bişeyler almaya ama bayramdan sonra
allah nasip ederse gidip herşeyini almak istiyorum..sonrasında kalan olursa
yavaş yavaş alırım..

ilk bebğinmiydi bilmiyorum ama benim ilk olcak nasüp olursa kızım olucak ama ne alınır ne alınmaz hiç bilmiyorum

nazzocum senin kızında benimkinle aynı haftada inş sağlıklı bebekler olurlar ismini düşündünmü bebeğinin bide en son ne zaman doktora gittin kaç kiloydu bebeğin

merhaba kızlar bugün kontrolum vardı kızım 482gr olmuş boyuda 32 cm ay çok tatlıydı kaydirigubbakcemile3yavrucum benim 2hafta sonra şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrasona giricem sonomed den randavu aldım 265ytl miş ay arkadaşlarım devlet hastanesinde bedava yaptırıyolar dr.da ordan bi ben servet yatırıyorum valla gerçi kızımın canı sağolsun ama ne beceriksizim ya :1shok:

ilk bebğinmiydi bilmiyorum ama benim ilk olcak nasüp olursa kızım olucak ama ne alınır ne alınmaz hiç bilmiyorum

canım benim ilk değil ama inan sizden farkım yok ne alınır ne yapılır burada öğreniyoruz işte,16 sene geçti aradan unuttum herşeyi..
kış bebeği olacağı için badylerinin çoğunu uzun kollu aldım ben..
hastane çıkışı aldım yedek bir tane daha alacağım..alışverişe gidince gördükçe
alacağız artık..yatak olarakta park yatak almayı düşünüyorum..

oo sen negüzel tecrübelisin ya işin daha kolay ne kadar olursa olsun daha rahat buyutursün bebeğini bu arad sen çalışıyomusun çalışan annelerin bebk buyutmesi bay zor çunkü yardım edicek kimsede yoksa

nazzocum senin kızında benimkinle aynı haftada inş sağlıklı bebekler olurlar ismini düşündünmü bebeğinin bide en son ne zaman doktora gittin kaç kiloydu bebeğin

amin canım inş.
isim defne düşünüyoruz ama net değil ben en son 6eylülde detaylı ultrosona gittim o zaman 520gr.dı bebeğim bi dahaki kontrolüm 4ekimde o zamanda şeker yüklemesi yapılcak

canım çok geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda en önemlisi o

kıslar herkesin kandilini kutluyorum Allah sağlıkla sıhatle nice kandillere çocukalrınızla eriştirsin sevdikelrinizle eriştirsin sizleri inşallah. Bu arada ben yarın ayrıntılı ultrasona gircem oluşum nasılmış görücem kısmetse. Bana dua edin inş. birşey çıkmaz herşey gönlünüzce olsun haytınızda sevgiler

gamzecim senin de kadir gecen mubarek olsun.
icini ferah tut yarin iyi haberlerle geleceksin insallah....
dualarimiz seninle.

kızlar ben gıttıkce cokuşe gectım artık hıc kıpırdayamaz hale geldım bu grıp ve faranjıt bıtırdı benı aman dıkkat edın esımı beklıyorum hast.gıdıcem (

özlemyb,kaderurfali kızlar geçmiş olsun bende bu gün dr.uma sordum grip aşısı yaptırabilirmiyim diye olmaz dedi işyerinde kesin kaparım gribi ne yapcaz bilmiyorum nekadar dikkat etsek de zor valla

kızlar geçmiş olsun tabiki dikkat etmek gerek ama kaptınmıda kapıyorsun işte öyle pis bir hastalık, bir an önce iyileşirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…