2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar bugün iyi kaynatmışsınız, benim kocişim evde bugün, laptop onda ben o yüzden giremiyorum

smriskcim ben geçen kadıköye gittim o hamile bebe kıyafeti satan mağazaya ama 19 luk 29 luk 39 luk pantalonlardan kalmamıştı yani ya renk yoktu yada beden alamadım ben ama sen bulursun belki sana göre

kramp çeken arkadaşlar geçmiş olsun, diş eti kanaması bende de çok oluyor diş doktorumu aradım tuzlu su ile gargara yap ve her gün mutlaka 2-3 kez fırçala dedi, dediğiniz gibi bende sensodyn diş macunu kullanıyorum bu arada mopaşlarda da satılıyor

uzunbeyazbulut ailen için çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin

montesori canım iyi olmana çok sevindim kilo almaya başla artık bak 8 kg lazım daha

ebruusta canım bayağı çeşit var orada ama normal giydiğimiz abiyeler gibi yoktu sanırım..
sen kaç haftalıksın ?

canım ben 24 haftalık hamileyim aama çok karnım çıktı benim iç karnım mı ne yokmuş normalde neysede özel günlerde ne giycemizi bulamıyoruz ya napcam bilmiorum

bende alcam şu diş macunundan çok merak ettim belki kanamasını keser bu arada sırtı ağrıyan arkadaşlar varmı acaba hemen hemen 1 haftadı sırtım feci ağrıyor doktorum amniyosentez sonucumu söylerken aradığında sordum. sıcak havlu uygula akşam eve gidince birde spor yap dedi ama ne sporu yapabilirm ki anca yürürüm oda iyi gelirmi bilemiyorum gerçi bizim yapa bileceğimiz bazı hareketler var ama genede bir şey olur diye çok korkuyorum

eknsu mehaba bazen bende evde olduğumda eşim bırakırsa girebiliyorum napalım b.sayar olmıyınca merkata ediyorum sohbeti:)))

hanımlar ve melekleri hepinize mutlu günler :))

linaycım ben ilk günden beri hisar hastanesi derim başka hastane demem :)) arkadaşım mayısta orada doğum yaptı. bende gittim ziyarete ve hayran kaldım hastaneye hotel gibi. (yeri sapa hatta biz kaybolduk karşıyı bilmiyoruz hiç) ama süper bir hastane... tuvaletlerde kolzette ısıtma, sıcak su varmış :)) arkadaşım denemiş :))
ayşe karaydı doktoruda bende tanışmıştım şeker bir hanım. ilk gittiği günden itibaren ona cd verdiler.
bu arada güzel kızın sana ömür vermiş canım :))

barcli cim bende de kram çok oluyor 2 gün öne oldu hala topallayarak geziyorum. eşim otomatiğe bağladı gece ben bagrınca fırlıyor ayagıma yapışıyor :)))))))) doğurucağım zamanda yapışırmış ayagıma ben bağırıken :)))))))))
magzenyum verdi doktorum rahatlamıştım ama gene başladı.

bir de kızlar artık kapalı ayakkabı giymeye başladık. ben 3 gün giydim tırnak batması oldu... itihap olmuş ayağım antibiyotiğe başladım aman dikkat edin nolur. sanırım ayakkabılar sıkmaya başladı farkedemedim her zaman giydiğim ayakkabıydı halbuki ama şimdi ayagım feci ... uğraşmayın sonra benim gibi. rahat şeyler giyin.

geçmiş olsun marsgcım senin başınada gelmeyen kalmadı valla nazarmı var üzerinde ne, sen antibiyotik kulllanmak istemedikçe kullandın

Geçmiş olsun marsg, kapalı ayakkabı giyerken çok dikkat etmemiz lazım. Bende şimdi ayakkabı alacağım, 1 numara en az büyük olması lazım.Ayaklarım normal ayakkabılarımı giydiğimde akşam ağrı yapıyor, şimdilik kumaş ayakkabımı giyiyorum rahatlatıyor ama, yağmurda çamurda giyilmez. En iyisi spor ayakkabısı alayım diyorum, yürüyüşte filan rahat olurum.
Ben de bu gün bilg. ı eve taşımayı düşünüyorum, devlet daireleri belediyeler filan kaplı olduğu için bizde mecburiyetten 9 gün tatile gireceğiz. Evde hiç olmazsa bayram da filan girerim.Hergün akşam ben yokken bu hatunlar ne kaynatmış acaba diyerek geliyorum.

Bacak kramplarında, kalsiyum ve magnezyum çok önemli kızlar. Ben megadyn kullanıyorum,tüm vitaminler var ama , hergün 2 büyük bardak süt, 1 öğün peynir, 1 öğün yoğurt kesin yiyorum.Kalsiyum, bebek doğduktan sonra büyümeye başladığı dönemde de çok önemli.Ben kızıma süt ve ürünlerini hiç içiremedim, yediremedim.Çok seçiyor hala, peyniri filan süt zaten içmez. Oğluma ise her gün 2 bardak süt verirdim içerdi, yoğurt peynir çok sevdiği şeylerdi.Kızım 19 yaşında 165 cm , oğlum kasımda 16 sını dolduracak 180cm. 20 yaşına kadar da uzayacak.Aynı annenin babanın çocukları güyakaydirigubbakcemile5

ay sorma ekinsucum eşimde öyle diyo... gelmeyen kalamdı diyo aman bunlarada şükür napalım.

aman siz dikkat edin diye yazdım. benim gibi ugraşmayın sonra

waterfull cum boylarınız uzun mu acab ben lise son sınıfa kadar her akşam rahmetli anneciğim süt içirirdi şimdide alıyorum kalsiyum ama ozaman hep içtim ama boyun kısa yani çok diil ama çokta fidan boylu değilim babam kısadır annem uzun yani babam erkeğe göre kısadır

bende yeni ayakkabı aldım bi iki tane hamiş elbiselerime uygun hep bi numara büyük aldım diğerleri ilk giydiğimde iyi ama ayağım işişiyo sonradan rahat edemiyorum

marsgcım geçmiş olsun canım, cidden nazar değiyor sana galiba..
ben haftasonu 39 numara ayakkabı aldım evdekilerin hiçbiri olmuyor ayağıma
sıkıntı çekmektense bir numara büyük aldım..
canım hisar güzel de doğum fiyatları pahalı bayağı ssk anlaşması da yok.ben de özel sigorta yok
doğurana kadar gider arada minnoşumu görürüm :))

bencede sadece süte falan bağlı deil küçükken abimle benim içtiğimiz sütün yediğimiz peynir yoğurdun hadde hesabı yok ama ikizmide orta boylarda insanlarız

yaa neye üzülüyorum biliyormusunuz yep yeni ayakkabılarım var ve olmuyor yazlıklarda ayaklarım şiştiği için olmadı şimdide giyemiyorum mevsimlikleri hadi doğumdan sonra kalabilir diyorlar böyle kalırsa napcam ayakkabılarımı yaa

yaa neye üzülüyorum biliyormusunuz yep yeni ayakkabılarım var ve olmuyor yazlıklarda ayaklarım şiştiği için olmadı şimdide giyemiyorum mevsimlikleri hadi doğumdan sonra kalabilir diyorlar böyle kalırsa napcam ayakkabılarımı yaa

marsgçım geçmiş olsun bende de oldu aynı şey ama geçti şimdi çok acı verici bi durum ayakkabı giyemedim hiç hep terlikle gezdim iltihap topladı spor ayakkabılarım 40 no onlar bile sıkıyo zaten 41 no ayakkabıda yok napçam bakalım :SSS...şöle rahat bişi bulmam lazım yoksa yandm bayramda da terlikle gezilmez kii ayaklarım üşücek...

gamzecim doğru diyorlar ,ben 37 numara giyiyordum ilk doğumdan sonra 38 oldu
şimdide 39 olur herhalde :))
barcli sen ayakkabı yaptır kendine canım :))

bayanlar bebklerinize bişeyler almaya başladınızmı hazırlıklara ne zamn başlıycaksınız 7 aydan sonra ağırlaşırsınız şimdiden halledin diyolar hazırlıklarar ne zamn başlayalım beşiklerini ne zamn alıcaksınız

Evet canım, boylarımız uzun.Ben 170 cm, eşim 190 cm.Oğlumuz babayı geçecek sanırım, ufaklık ne olacak bilmiyorum, görünüş onunda iri olacağı yolunda ama.a.s
Kızım halalarına çekmiş herhalde, onlar kısa boylu.Ya da kalsiyum eksikliğinden , bilemiyorum. Ama onun omur kemiklerinde de sorun var, şimdiden en ufak bir şeyde beli ağrıyor. Babannesinden geliyor o rahatsızlığı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…