2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm arkadaslar neler yazmıssınız neler...
linay bende gelcem hisar a bensiz nereye gidiyosunkaydirigubbakcemile sen git paylaş izlenimlerini bende giderim oraya oglumun hiç fotosu cd si yok:çok üzgünüm:
kızının rüyasında hayırlara vesile olsun bak ömrün uzamıs benden söylemesi sen 3. bile dogurursun da montesori demişti dersinkaydirigubbakcemile3
sensodyn diş macununu bende kullanıyorum hamile oldugum günden beri çok memnunum...
kızlar diyetisyenle seker uzmanına gittim bugun allaha sükür hersey yolundaymıs ama her hafta gitmek canımı sıkıyo hamile oldugumu unuttum kadın dogum doktoruma 2 ayda bir gidiyorum:dilcikar:
diyetisyenim çok seker bir bayan vakti vardı uzun uzun sohbet ettik dogumdan sonra da oraya gidicem kilolarımı vermek için...neler süt yapar diye sordum bana süt yapan tek seyin SU ,balık,balıkyagı ve s.otu oldugunu söyledi...öyle kompostonun ,tahin,pekmez helvanın süt yapma özelliği olmadıgını kompostonun sırf seker içerdiğini bayanların onu içecegine içindeki kuru meyveleri tüketmelerinin daha iyi olacagını söyledi...
hamileliğim boyunca 11 kilo almam konusunda karar kıldık ...simdiye kadar aldıgım 3 kg yuda az buldu:tomato:napiyim yaa sebze yiyerek ne kadar alabilirim ki kilo...
ordan kadıköy pazarına gectim ayy neler var neler ama tuttum kendimi almadım bişiy...
linay smrisk kadıköy de pazara inen sokak degilde bir yan sokagında PEROS diye bir magaz var harika ihrac fazlası ürünler satıyo özellikle erkekler bebekler için neler var neler walla bir gün toplanıp gidelim...

montesori durmurun iyiye gitmesine çok sevindim. semiz otunu ben cok seviyorum bari bol bol tüketeyim balıkla arama fazla yok ama yemeye çalışıyorum verdiğin güzle bilgiler için tşk ederim.ben hamile pantolonu bulamıyorum ya kadıköyde bildiğin biyer varmı . pazar günü gidim kocişimle.

kader sanad cok gecmiş olsun durumun tabiki zor allah kimseye vermesin ama bi anlık zevkinizin cezasını o cocuk cekicek . keşke biraz daha bilinçli davransaydın zamnında. ayrıca ailene bildirmemekler büyük hata yapıyorsun, zararın neresinden dönersen kardir.. ailelerimiz hep affedici olmuşdıur bence en kısa zmanda ailenle görüş ilerde iyce perişan olmak istemiyorsan tabi.

saygılar
kız annesi.

montesoricm tatlım sensiz gitmek aklıma bile gelmedi :)))
önce ben gideyim test edeyim sonrada sen gidersin canım..
ben nereye sen oraya bundan sonra kaydirigubbakcemile
gözünaydın canım bak herşey yolundaymış sonuna kadar da böyle gider inşallah..
diyetiseyene böcekli caminin ordakine mi gidiyosun? doğumdan sonra beraber gideriz )))

canım çok teşk ederim senin bebeğin hayırlı olsun ben normalde medicanaya gidiyorum sadece oraya cd veriyolar bde renkli ultrason diye gitmek stiyorum sen gidince benide tekrar bilgilendirirsen sevinirim normal konturollerine nereye gidiyodun şimdiye kadar

kız annesi canım ben geçen hafta kadıköydeydim boğanın ordaki mc donaldsın yanında ki sokaktan gir
solda ki dükkanların en sonunda bebe hamile giyim var ordan alabilirsin,fiyatlardan uygun sayılır..
geçen hafta gittiğim de bende kot almıştım bir tane,bir dek umaşım vardı yeter ikisi..

ben içerenköyde ki avicenna hastanesine gidiyorum, hisarada cd alabilmek için gideceğim..medicana da hangi doktora gidiyorsun dün arkadaşım oradaydı Ferda Erbaya gidiyor.muayene de 5 lira olmuş..yarın bilgi veririm sizlere..

linay tşkler pazar günü gider bakarım. yav benim düğmeler acık geziyorum yiğidin malı ortada hesabı :)))

canım orayı bettede görmüştüm sen gittiğine göre bilirsin güzel abiyeler varmı hamileler için önümüzdeki ay nişan var sonra ki ay düğün ne giycemi şaşırdım bu halde giydiğim hiç b,şeyi yakıştıramıyorum :CüvCüv:

kızlar dün misafirim vardı haliyle yoruldum tabi...neyse sahura kalktık yattık sonra kendi bağırışımla ve müthiş bi acıyla uyandım sağ tarafıma dönim derken bacağıma kramp girmiş ama nasıl oldum anlatamam ağlıcaktım az kalsı eşim uyandı tabi korkmuş nasıl ne oldu ne oldu diooo sonra ovdu biraz geçti ama acayip korktum yaa kendi çığlığımla uyandım :))

ben reyhan neslihanoğluna gidiyorum çokta memnunum ilk günümden beri o takip ediyo bütün her şeyle çok çok ilgileniyo

linay tşkler pazar günü gider bakarım. yav benim düğmeler acık geziyorum yiğidin malı ortada hesabı :)))

güzelim iki ay önce tarif etmiştim orayı size, 19 liraya pantalon almıştım iki tane
birinin paçalarını kestirdim kapri yaptım yazın rahat etmiştim :))

ahhh ahhh barçlı geçmiş olsun bi kere bende öyle uyandım geçende de ayağıma girdi ve dün gecede aynen dönerken bacağıma girdi neyseki geçen seferki kadar şiddetli deildi

canım benimde aynısı iki gün önce oldu yorgunluktan oluyo bende işte ykta kalıyorum onda oldu tabi ama ben bu ramazan kimseyi çağarmakeşke sende kendini yormasaydın hala kıramp giren bacağım arıyo benim biraz daha dikkat etmek lazım bence gittikçe kilo aldığımız için çabuk yoruluyoruz heralde

böle kramplar olacakmış ama uykuda olması beni çok korkuttu dikkat etmemiz gerekiyo çok ama olmuyo işte..hala da ağrı var

linay böcekli caminin oraya gidiyorum 30 ytl ücreti ama harika bir yer tüm personel güleryüzlü gideriz dogumdan sonra...ama su hisara hemen gitmek istiyorum yaw...
kızlar o kadar siddetli kramp agrılarım vardı ki anlatamam kaç gece cıglık cıglıga uyandım doktorum ilacımı degiştirdi solgarın ca,mg zinc diye bir hapnın verdi 1 aydır cok rahatım kramp problemi çeken arkadaslar size tavsiyem bu ilacı kullanmanız ...

ebruusta canım bayağı çeşit var orada ama normal giydiğimiz abiyeler gibi yoktu sanırım..
sen kaç haftalıksın ?

montesori sen pazartesi günü için randevu al istersen,ben sana yarın git veya gitme derim
ona göre de iptal edersin..444 5 888 dr.ayşe kara..
arkadaşımın demesine göre duvarda büyük lcd varmış oradan annede seyredebiliyormuş..
ayyy bir göreyim minnoşumu aşkımı ömrümü :))

linay pazartesi eşim çok yogun olacak bayramdan sonraya giderim artık...
sen bir görde kuzunu merak ettim walla...ben noyu yazdım bayramdan sonra randevu alıp giderim...sagol arkadasım...

kramp çeken arkadaşalar,
bende doktorumun verdiği bir kitap var doktorun gece giren kramplarıma karşı ilaç vermişti ama sonra kesti şimdilerde çok şükür iyiyim kramplarım azaldı ben kitabı okudum kitapta şöyle diyor kramp için baldıra giren kramplar için:

ayak bileğinizi yukarı kaldırın parmaklarınızı da yukarı kaldırın gerin ve bırakın bu hareketi 10 kez her bacak için yatmadan tekararlayın ben bayağı bir yararını görüyorum bilgilerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…