elacım yazmışsın fiyatı meğer yeni gördüm, çok para yahu ben dediğim gibi 112 ytl ödedim ssk'lı olduğum için ama sigortasızda çok fark yoktur diye düşünüyorum
günaydın kızlar epeydir yazmadım işler yoğun ay sonu malum bide bayram öncesii ooo sormayın çok yoruluyorum. bu arada ayrıntılımıza girdik geçen hafta allaha şükür herşey normal çıktı kız olduğu tasdiklendi bebişimin adına da karar verdik kızlar DİLA düşünüyoruz sizce nasıll candan gönülden seven miş anlamı .Bide şeker yüklemesini atlatsak çok iyi olucak midem bu arada çok fena kızlar bebek büyüdükçe artıyo yanmalar belim takılıyo bide benim sürekli sizde oluyomu doktor kalsiyum eksikliğinden dedii ayy ben birsürü ilaç içer oldumm kalsiyum,magnezyum,kan hapı,elevit,reflü şurubu içim dışım ilaç oldu balık fazla yemediğim için balık yağınada başlayalım dedi doktor off içim ilaç dışım ilaçç
aaaa iyiymiş ozaman. çok ucuz değil tabi ama o hastaneye verilir bence o para herşeyde içindeyse süper, iyide niye sonomede gönderdiler seni ayrıntılı için onu anlamadım, ordakide aynı şey değilmi ki, hem sonomedde pahalı galiba sordunmu fiyatını, ben yeditepede ssk'lı 112 ytl ödedim, banada cd verdiler 40 dakika falan sürdü, çok güzel bişey ya keşke her istediğimde girebilsem
ay kuzucim canım benim dr.orada istiyo dr.ismide verdi anlaşıyolarmı ne birbirlerine hastayollayıp anlamadım anlaşmasıda yokmuş emekli sandığıyla :CüvCüv:benim dr.prof olduğu için 2250ytl senin dr.doç.yada uzmansa dahada indirimliymiş canım inşallah 2009 da zam gelmeden doğururuzkaydirigubbakcemile3sen sezaryenmi normal doğummu diye konuştunmuCADIARZUtedaviile olan bebekleri riske atmamak için searyen yapabiliyolarmış bilgin varmı :mymeka:
kızlar 3 ay sonraki halini görmek isteyenler LÜTFEN okusun...bir tuhaf oldum yaaaa:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekten-sonra-hayatinizda-neler-degisti-t217472/index.html
kızlar 3 ay sonraki halini görmek isteyenler LÜTFEN okusun...bir tuhaf oldum yaaaa:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekten-sonra-hayatinizda-neler-degisti-t217472/index.html
bence sanada indirim yaparlar yapmasalar bile dr.yüzünden kardasın ben en baba dr.gitmişim valla ben normal istiyorum ama risk varsa spinal anestezi ile sezaryen isticem bakalım kafamçokkarıştıBenim doktor öğretim görevlisi daha, doçent falanda değil Allahtan yoksa battık desene, ama benim tedavim o hastanede olmadığı için bana o indirimi uygulamıycaklar demektir, belki doktor bişeyler yapar,
bende tüp bebelere genelde sezeryan yapıyolar diye biliyorum ama, birgün kontrole gittiğimde doktorum önceki akşam yani 8.8.2008'de bir tüp bebeğin normal doğumla dünyaya geldiğini anlatmıştı, demekki isteğe göre ve bir problem görülmezse yapıyolar, ama ben çok kararsızım hem normal istiyorum hem cesaret edemiyorum.
bence sanada indirim yaparlar yapmasalar bile dr.yüzünden kardasın ben en baba dr.gitmişim valla ben normal istiyorum ama risk varsa spinal anestezi ile sezaryen isticem bakalım kafamçokkarıştı
Ya kızlar herkes doğumu nasıl yapacağını düşünmeye başlamış, ben doktorumla daha bir şey konuşmadım, normal doğum istiyorum, normal doğumu kolaylaştıracak önerileri okuyorum, bakalım ne yapacağız merak ediyorum. Ağrıdan korkmuyorumda, tamamen bayıltmaktan korkuyorum iyimi, norml yapamazsam epidural istiyeceğim herhalde.
kuzi cim belden omura girip iğne yapıyolar belden aşağı uyuşuyo ben bebeğimi görmek için istiyorum canlı canlı kesecekler bi arkadaşım oldu 3 gün baş ağrısından delirecekti yan etkileride var ama ne yapıyım valla arpacı kumrusundan beter oldum kafamçokkarıştıbizim bebekler kıymetli tabi herkesinki kıymetli ama bizim doğal yolla anne olmamız mucize canım handecim o yüzden sezaryen olabiliriz ama benim gönlüm normal doğumdan yana bekleyip görcez.kuzi sana doğum tarihi verdimi benim 20 ocak
kaydirigubbakcemile2
inanna bu ne kadarlık resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?