2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın arkadaslar hava azda olsa yagıyo ayyy cok kasvetli dısarda işlerim var cıkmaya üseniyorum belki yagmur diner ...cikolata işini halletmem lazım...handecim dikkat et kendine ,bende korkuyorum hasta olcam diye ,sen simdiden balla limonu karıstır azıcık da ılık su koy bir dikişte iç ...umarım faydasını görürsün...

berin gözünaydın ayrıntılın iyi cıkmıs bende bir dünya ilaç içiyorum balık yagım bugun bitti artık kendimi zorlucam balık yicem doguma yakın tekrar baslarım artık balık yagına ...benden sana tavsiye balık yagını sabah kahvaltı sırasında al yoksa mideni mahvediyo ben cok zorlandım içerken nazobülo ögün arasına alırsan problem olmaz dedi gercekten de mideme zarar vermedi ondan sonra aklında bulunsun canım...

Sağol Montesori, zaten en sık kullandığım karışımlardan biridir canım,a.s.
ey kızlar kadıköyde bulduğunuz mağazaya bensizmi gideceksiniz, aşkolsun valla. Küserim çağırmazsanız beni haftanın en az iki günü kadıköydeyim nasıl bulamadım ben o mağazayı yaaa.:roflol:

ayyy sensiz gitmeyiz sende gelirsin harika bebek kıyafetleri var hani boganın ordaki simit sarayından pazara iniliyo ya sen oraya degilde solundaki yerden asagı in sögütlüçesmeye giden yol orda işte magaza senin kızın olcak dimi daha cok erkek bebekler için cesit var ama kızlar içinde cok olmasa da mevcut...bende kadıköye cok giderim daha dün pazardaydım sen nerde oturuyosun hande...

günaydın kızlar hava baya kötü handecim dikkatet hasta olmazsın umarım berin seninde kız demek bu yıl kız senesi valla sağlıklakucağına alırsın inşallah ben artık daha mutlu uyanıyorum bi bakıyorum karnım çıkmış(eskiden belirgin değildi) kızım tekmeliyo acıktığı için çok güzel bi duygu normalde yolda yürürken biri çarpınca çok kızarım sinir olurum kız canımı okuyo ama benim ağzım kulaklarıma varıyo:dance::dance:

elacım yazmışsın fiyatı meğer yeni gördüm, çok para yahu ben dediğim gibi 112 ytl ödedim ssk'lı olduğum için ama sigortasızda çok fark yoktur diye düşünüyorum

ay kuzucim canım benim dr.orada istiyo dr.ismide verdi anlaşıyolarmı ne birbirlerine hastayollayıp anlamadım anlaşmasıda yokmuş emekli sandığıyla :CüvCüv:benim dr.prof olduğu için 2250ytl senin dr.doç.yada uzmansa dahada indirimliymiş canım inşallah 2009 da zam gelmeden doğururuzkaydirigubbakcemile3sen sezaryenmi normal doğummu diye konuştunmuCADIARZUtedaviile olan bebekleri riske atmamak için searyen yapabiliyolarmış bilgin varmı :mymeka:

Gözün aydın maşallah bebişe, aynı dertler bende de var, yer süpürsem belim tutulup kalıyo, reflü var midemde, aynı ilaçları kullanıyorum ama vitamin hariç diğerlerini aksatıyorum çoğu zaman, çünkü hangisini nezaman içeceğimi şaşırdım, mideyi delicez bu seferde

ay yazmayı unuttum bana tüp bebek uygulamam orda olduğu için 4200ytl den 2250ytl düştüler canım kaydirigubbakcemile2

Benim doktor öğretim görevlisi daha, doçent falanda değil Allahtan yoksa battık desene, ama benim tedavim o hastanede olmadığı için bana o indirimi uygulamıycaklar demektir, belki doktor bişeyler yapar,

bende tüp bebelere genelde sezeryan yapıyolar diye biliyorum ama, birgün kontrole gittiğimde doktorum önceki akşam yani 8.8.2008'de bir tüp bebeğin normal doğumla dünyaya geldiğini anlatmıştı, demekki isteğe göre ve bir problem görülmezse yapıyolar, ama ben çok kararsızım hem normal istiyorum hem cesaret edemiyorum.

kızlar 3 ay sonraki halini görmek isteyenler LÜTFEN okusun...bir tuhaf oldum yaaaa:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekten-sonra-hayatinizda-neler-degisti-t217472/index.html

ay ben şimdiden perişanları oynuyorum doğunca napıcam acaba eşimde işten gelince şimdiden kızım napıyo tekmeledimi ilaçlarını aldınmı öğünlerini atlamadan yedinmi diyo beni şimdiden unuttu valla ev zaten heryer bi yerde benim saçlarım da toplayıp işe gidiyorum ay ben valla ayvayı yemişim bu yazıları okuduktan sonra anladım:1shok::1shok:

ay sağol montesori, ben maltepede oturuyorum canım, annem kadıköye yakın oturuyor, hemde kadıköyde ingilizce kursuna gidiyorum bir taraftan, yani bir ayağım kadıköyde benim.Kadıköye gelince arayın buluşalım kızlar..:dance:.

bence sanada indirim yaparlar yapmasalar bile dr.yüzünden kardasın ben en baba dr.gitmişim valla ben normal istiyorum ama risk varsa spinal anestezi ile sezaryen isticem bakalım kafamçokkarıştı

Ya kızlar herkes doğumu nasıl yapacağını düşünmeye başlamış, ben doktorumla daha bir şey konuşmadım, normal doğum istiyorum, normal doğumu kolaylaştıracak önerileri okuyorum, bakalım ne yapacağız merak ediyorum. Ağrıdan korkmuyorumda, tamamen bayıltmaktan korkuyorum iyimi, norml yapamazsam epidural istiyeceğim herhalde.

bence sanada indirim yaparlar yapmasalar bile dr.yüzünden kardasın ben en baba dr.gitmişim valla ben normal istiyorum ama risk varsa spinal anestezi ile sezaryen isticem bakalım kafamçokkarıştı

ya bende normal istiyorum ama cesaret edemiyorum şimdilik bakalım, spinal aneztesi dediğin epidural mi yani, ay ben onu hayatta yaptırmam sezaryende, canlı canlı karnımı kesecekler mümkün değil duramam ben orda, ama normal doğumda epidural isteyebilirim

En güzeli normal doğum zaten cesaretin varsa ne mutlu sana, elagülceyle benim bebekler tüp bebek olduğu için normal yapmayabilirler diye düşünüyoruz, bayılmaktan hiç korkum yok, tüp tedavisinde birkaç defa yaşadığım için ohhh harika uyuyup uyanıyosun iş bitmiş oluyo ama doğumda bebeği hemen görmek istiyorum bi yandan, diğer yandan çok korkuyorum bakalım ne olacak

kuzi cim belden omura girip iğne yapıyolar belden aşağı uyuşuyo ben bebeğimi görmek için istiyorum canlı canlı kesecekler bi arkadaşım oldu 3 gün baş ağrısından delirecekti yan etkileride var ama ne yapıyım valla arpacı kumrusundan beter oldum kafamçokkarıştıbizim bebekler kıymetli tabi herkesinki kıymetli ama bizim doğal yolla anne olmamız mucize canım handecim o yüzden sezaryen olabiliriz ama benim gönlüm normal doğumdan yana bekleyip görcez.kuzi sana doğum tarihi verdimi benim 20 ocak
kaydirigubbakcemile2

İşte epidural anestezi diye biliyorum ben onu diğer adı da spinal demekki, yok canım ben almiyim sezaryende onu, canım acımasada katlanamam göz göre göre karnımı kestirmeye, ama kuzenim iki normal doğum yaptı epiduralle ve çok memnun kaldı ama Amerikada o, burda birde işinin ehlini bulmak lazım yoksa sakat iş,

doğum tarihi söylemedi daha ama benim hesabım 29 ocak, aynı gün doğurucaz senle bu gidişlekaydirigubbakcemile3, birde yeditepede yaparsak doğumu ikimizde yan yana odalarda tam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…