2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba kızlar, herkese iyi haftasonları ve iyi tatiller dilerim..

montesori canım bugün gittim hisara..çok memnun kaldım doktor çok şekerdi..
minnoşumu gördüm ayy nasıl güzeldi nasıl şeker bişeydi :))) tombul tombul yanakları vardı ablası gibi tombiş yanaklı olacak herhalde..bir ara gözünü açtı gülümsedi :)) cinsiyetini teyit edelim dedi ama açmadı bacaklarını aa inatçı bu dedi doktor,birde bana gülümsüyor ohh açmadım dercesine diyor:))

gitmek isteyen arkadaşlar gidin tavsiye ederim dr ayşe kara çok şeker iyi bir doktor
bayağı uzun uzun baktı herşeyi anlattı..dedim benden haber bekleyen arkadaşlarım var onlarda gelecek dedim ,eyvah sınavı geçtimmi dedi o da :)) cd ve resimde aldım..doktor makinadan bakıyor yattığımız yatağın karşısında da lcd var anne de oradan bakıyor..eşimle beraber bol bol seyrettik :))
15 gün sonra kontrole çağırdı..11 ekim de gideceğim kısmetse..

Gözün aydın, çok sevindim Linaycım.Oğluşunu gördün sende, tombiş mi olacak acaba_?Maşallah maşallah.Sonuna kadar böyle gitsin.
Ya kızlar sizi kıskanıyorum, ben burada tek başımayım, çoğu arkadaşlar istanbulda olunca, alışveriş olayı, dr. olayı ne güzel.Sürekli birbirinizle haberleşiyorsunuz, görüşüyorsunuz, beraber alışverişe çıkabiliyorsunuz.Uffffffff uffff.

insan doyamıyor değilmi linaycım.işallah rabbim kucağındada görmeyi nasip eder oğluşunun resmini koysaydında bizde görseydik yakışıklıyı

waterfullcum sağol canım,şimdilik gününde bir bebek birkaç gün büyükmüş hatta,
3 günde 50 gr almış 970 grdı.haklısın canım aynı yerde olunca birbirimizde fikir alabiliyoruz isterdim senin burda olmanı arkadaşım :))

uzunbulutcum cidden doyamadık seyretmeye şimdi cd yi yine seyrettim :))
ablası bu akşam arkadaşlarıyla iftara gitti o götürdü resmi,gösterecekmiş arkadaşlarına o yüzden koyamadım :))

şeker yüklemeside yapıldı, ama sonuçları gösteremedim doktora o yüzden ne olduğunu bilemiyorum..

açlık 83
su içtikten 1 saat sonrası 169 çıktı..

bu onudaki bilirkişimiz montesoricim ne dersin :))

slm arkadaşlar bende katıldım aranıza maalesef iş yoğunluğundan nete fazla giremiyordum. inşallah bende bu haftalardan sonra daha sık gireceğm. bugün bende doktordaydım kartalda umut hastanesine gidiyorum. renkli doblör ve ve şeker testi yaptırdım herşey gayet nomal dedi. şu anda 790 gr 30 cm 26. haftadayım elimde bacaklarımda çok şişmeler oluyor sizde de aynı proble var mı?

kızlar ben dün dr.gittiğimde bi tartıldım 63kg olmuşum:1shok:56 ile hamile kalmıştım dr.iyisin dedi ama 7 kg ay kafayı yicem ya bi arkadaşımla konuştum oda 59 kg ile hamile kaldı 20 haftalık hala 59kg diyo sen ne yaptın dedi :çok üzgünüm:netten baktım 6-8 kg almak normal diyo ama kafam karıştı sizde durum ne

aramıza hoşgeldin canım cinsiyeti bellimi?maşallah bebişine gayet iyihihoyyytbende daha şişlik yok canıma.s.

teşekkür ederim elagülce minik bir kızım olacak inşallah.bende çok kilo aldım bu şişlikler de herhalde onunla alakalı. 55 ile hamile kaldım 65 kiloyoum herkeste değişiyor kilolar benim doktorum da normal diyor ama nedense ben telaşlanmaya başladım dombili bir anne olcam herhalde.

Hoşgeldin aramıza gülden.
Maşallah bebişin sağlıklı, normalmiş, gözün aydın.
Elde ve ayaklarda şişme olması doğal.Özellikle ayaklarda. Ama yine de ayaklarını sürekli dinlendir, tuzlu fazla tüketme.

Elagülce kafayı fazla takma bunlara, sen çok fazla kilo almamışsın.Bazıları hiç almayabiiyor, bazıları daha fazla alabiliyor.Senin kilonda doğal bence.

elagülce takma kafana canım sonuçta doktorun normal demiş .sorun olsaydı doktorun uyarırdı

gülden hoşgeldin benimde ayaklarım şiş ayakkabılarımj olmuyor fırsat buldukça ayaklarını dik tut waterfull dediği gibi tuzu azalt.

linayyy sabahtan beri ara ara nete girip bakıyorum daha gelmedin mi diye...ayy cok sevindim hihoyyythersey iyi güzel cd de var foto da kaydirigubbakcemile2bende bayramdan sonra gidicem kac dk sürdü muayene cd kaç dk yani nasıl net gözüküyo mu offfffffff hemen gitcem işteÇok üzgünüm çoook ...sen niye kontrole de oraya gidiyosun anlamadım sadece cd için gitmemiş miydin avicenna ya gitmiyo muydun?
waterfull arkadasım keske sende istanbul da olsaydın bir basına marmarislerdesin neyse canım saglık olsun bak her gün görüşüyoruz...kaydirigubbakcemile5
gülden arkadasım hosgeldin...
ubb umarım gece rahat uyursun...

linaycım aclıgın normalde toklugunun 130 altı olması gerekir diye biliyorum tabii doktor b-ne dicek o önemli benim toklugum 210 cıktıgı için şu an mukayese edemiyorum canım ...sonucunu ne zaman gösterceksin doktora ,acaba barclinin degeri actı ...dır bir sesleniyim duyar o beni barcliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:

gülden hoşgeldin canım Allah hayırlısı ile kucağına lamayı nasip etsin..
şişmeler bende de fazlasıyla oluyor ,artık normal herhalde şişeceğiz bundan sonra..

montesoricim sabah 9 da çıktım beşte zor geldik eve,nasıl bir trafik vardı anlatamam
havada zaten çok kötü..yarım saat falan içeride kaldım ultrasonla bakması konuşmamız falan..orada muayeneden sonra birde kontrole çağırıyorlar herhalde..hem cinsiyetine birdaha bakmış oluruz dedi ücret alınmıyor dedi ee niye gitmiyim bende seve seve gelirim dedim hihoyyyt valla yüzünü bayağı net gördük bacaklarıda yüzüne doğruydu..
valla doğuma kadar bu doktorada gitmeyi düşünüyorum zaten şurda ne kaldı ki
ama doğum çok pahalı 3508 miş sezaryen..

gülden ,hoşgeldim:)
elagülce kafanı karıştırma bundan soona da ayda 2 kg normalmiş.sadece kontroller arası kiloyu çok aşmamak lazım yoksa beni de azarladı doktor 3kg almışım die normalde daha tam 5 kg bile almadım!!

ne biliyim canım çikolata yiyince bebek tekme atıyo diye sevinerek yiyodum aslında tatlıda sevmem oda yaptı heralde:1shok:şimdi arkadaşım aradı oda 22 haftalık kız diyodu dr.ayrıntılıda bi bakmışlar erkek çok şaşırdım dedim erkek deyip kız çıkanı duydumda kız deyip erkek çıkan ilk kez duydum dedim kafamçokkarıştıbu bebişler çok fene vallakaydirigubbakcemile5

linaycım gözün aydın çok sevindim
gülden hoşgeldin
montesori cnm geç geldim bugün valla giremedim misafirim vardı
benim 151 çıkmıştı,linay dr senden 100 grlık yükleme ister o zaman belli olur benim 50 grlık yüksek çıktığı için dr sadece dikkat et dedi bende öle yapıyrm inş seninde öle olur 200'den fazla olduğu zaman diyet uygulanıyo die biliyorum sende benim gibi dikkat edeceksin az yiyip sık beslenmek gerekio bende beyaz ekmek yemiyrm akşam yemeğinde az makarna ya da pilav yersem ekmek yemiyrm tatlıyıda aynı şekilde çok yemiyrm tadımlık o kadar...geçen gün ölçtüm şekerimi akşam yemeğinden sonra makarna yemiştim tatlıdan da ucundan tatmıştım veeee şekerim 95 çıktı o kadar mutlu oldum ki...böle cnm dikkat et sende inş ii haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…