merhaba kızlar, herkese iyi haftasonları ve iyi tatiller dilerim..
montesori canım bugün gittim hisara..çok memnun kaldım doktor çok şekerdi..
minnoşumu gördüm ayy nasıl güzeldi nasıl şeker bişeydi :))) tombul tombul yanakları vardı ablası gibi tombiş yanaklı olacak herhalde..bir ara gözünü açtı gülümsedi :)) cinsiyetini teyit edelim dedi ama açmadı bacaklarını aa inatçı bu dedi doktor,birde bana gülümsüyor ohh açmadım dercesine diyor:))
gitmek isteyen arkadaşlar gidin tavsiye ederim dr ayşe kara çok şeker iyi bir doktor
bayağı uzun uzun baktı herşeyi anlattı..dedim benden haber bekleyen arkadaşlarım var onlarda gelecek dedim ,eyvah sınavı geçtimmi dedi o da :)) cd ve resimde aldım..doktor makinadan bakıyor yattığımız yatağın karşısında da lcd var anne de oradan bakıyor..eşimle beraber bol bol seyrettik :))
15 gün sonra kontrole çağırdı..11 ekim de gideceğim kısmetse..
slm arkadaşlar bende katıldım aranıza maalesef iş yoğunluğundan nete fazla giremiyordum. inşallah bende bu haftalardan sonra daha sık gireceğm. bugün bende doktordaydım kartalda umut hastanesine gidiyorum. renkli doblör ve ve şeker testi yaptırdım herşey gayet nomal dedi. şu anda 790 gr 30 cm 26. haftadayım elimde bacaklarımda çok şişmeler oluyor sizde de aynı proble var mı?
slm arkadaşlar bende katıldım aranıza maalesef iş yoğunluğundan nete fazla giremiyordum. inşallah bende bu haftalardan sonra daha sık gireceğm. bugün bende doktordaydım kartalda umut hastanesine gidiyorum. renkli doblör ve ve şeker testi yaptırdım herşey gayet nomal dedi. şu anda 790 gr 30 cm 26. haftadayım elimde bacaklarımda çok şişmeler oluyor sizde de aynı proble var mı?
kızlar ben dün dr.gittiğimde bi tartıldım 63kg olmuşum:1shok:56 ile hamile kalmıştım dr.iyisin dedi ama 7 kg ay kafayı yicem ya bi arkadaşımla konuştum oda 59 kg ile hamile kaldı 20 haftalık hala 59kg diyo sen ne yaptın dedi :çok üzgünüm:netten baktım 6-8 kg almak normal diyo ama kafam karıştı sizde durum ne
şeker yüklemeside yapıldı, ama sonuçları gösteremedim doktora o yüzden ne olduğunu bilemiyorum..
açlık 83
su içtikten 1 saat sonrası 169 çıktı..
bu onudaki bilirkişimiz montesoricim ne dersin :))
linayyy sabahtan beri ara ara nete girip bakıyorum daha gelmedin mi diye...ayy cok sevindim hihoyyythersey iyi güzel cd de var foto da kaydirigubbakcemile2bende bayramdan sonra gidicem kac dk sürdü muayene cd kaç dk yani nasıl net gözüküyo mu offfffffff hemen gitcem işteÇok üzgünüm çoook ...sen niye kontrole de oraya gidiyosun anlamadım sadece cd için gitmemiş miydin avicenna ya gitmiyo muydun?
waterfull arkadasım keske sende istanbul da olsaydın bir basına marmarislerdesin neyse canım saglık olsun bak her gün görüşüyoruz...kaydirigubbakcemile5
gülden arkadasım hosgeldin...
ubb umarım gece rahat uyursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?