merabalar :)
hepimizde bi telaş bi merak bi hasret..
umarım herşey yolunda gider benim en büyük korkum erken doğum ama 7 aydan önce,dün gece de rüyamda minibüs gibi bi arabanın içinde sancılandım,hastaneye götürdüler,doğumu hatırlamıorum ama doğurmuşum .hatta uyanınca acaba sezeryan mı olacak benim doğum dedim.yanlız sancı ağrılı bişiymiş..
bu arada doktor bana elevit içme artık dedi ama ilaç emzirme döneminde bile yararlı,sizler devam edio musunuz??
Merhababalar hanımlar iyisinizdir inşallah.Artık iyice değişiyor bedenimiz eskisi gibi özgür değil hareketlerimiz.Ben ayakta duramıyorum mesela artık.Bacaklarım dayanılmaz derecede ağrıyor.Varis çorabı giyiyorum artık sabahları kalkar kalkmaz.Bir de akıntım çok yoğunlaştı.Sürekli tuvalete gitmeme rağmen önüne geçemedim.Nihayetinde kaşıntı ve yanma başladı.Doktora göründüm vajinitmiş.Bir sürü krem hatta fitil verdi.Allahım hiç başıma böyle birşey gelmemişti.Ama hamilelerin büyük çoğunluğunda yaşanıyormuş.
Merhababalar hanımlar iyisinizdir inşallah.Artık iyice değişiyor bedenimiz eskisi gibi özgür değil hareketlerimiz.Ben ayakta duramıyorum mesela artık.Bacaklarım dayanılmaz derecede ağrıyor.Varis çorabı giyiyorum artık sabahları kalkar kalkmaz.Bir de akıntım çok yoğunlaştı.Sürekli tuvalete gitmeme rağmen önüne geçemedim.Nihayetinde kaşıntı ve yanma başladı.Doktora göründüm vajinitmiş.Bir sürü krem hatta fitil verdi.Allahım hiç başıma böyle birşey gelmemişti.Ama hamilelerin büyük çoğunluğunda yaşanıyormuş.
geçmiş olsun vajinit olayı gıcık bişi..bana devamlı olurdu ama hamilelikte hep ters tepio,artık benimle dediğim rahatsızlıklar piyasada yokfitil çok işe yarar ,adını hatırlamıorum ama vucutta eriodu bi tanesi hamilelikte zararı yoksa tavsiye edeirm geçmezse eczacı adını bilir..
Çok geçmiş olsun..
benimde bacaklarım ağrıyo, bir süre oturup yada yattıktan sonra ilk kalktığımda yürümekte çok zorlanıyorum, ama sürekli hareket edersem gayet iyiyim, dinlenmeye korkuyorum yani, kalsiyum veya magnezyum kullanıyomusun iyi geliyomuş
benim ptırcık sol tarafıma yatırmıyo beni bende mecburen sağ tarafıma ve sırt üstü yatyrm aşırı tekmeliyo sola yatınca sıkışıyo herhalde ondan sağa yatınca tık yok napim artık tekme atmadığı zaman yatabiliyrm ancak sola
kızlar aynı sorun bende de var soluma yatıyorum ama sabah uyandıgımda allah ne verdiyse:)genelde sag yada sırtüstü uyanmıs oluyorum eşimde huzursuz yatıyo son bir kaç gündür karnıma carpmaktan korkuyo cok sürmez ayırırız yatakları:)vücudu hamlandı bana zarar vermekten korkuyo ayyy kıyamam ben ona yaa:)))
Ben istesemde sağ tarafıma yatamıyorum, sağa yatınca sanki çocuk sol tarafta yukarda asılı kalıyo ve ağrı oluyo karnımda, sola yatınca rahat yatıyorum, sizde böyle bişey olmuyomu, ben yatabilsem ara sıra yatıcam valla sağıma bıktım sola yatmaktan. Sırtüstü yatıncada nefes alamıyorum boğazım tıkanıyo ve horluyorum :)) yani tek yatış şeklim sol tarafa ister istemez
Ben istesemde sağ tarafıma yatamıyorum, sağa yatınca sanki çocuk sol tarafta yukarda asılı kalıyo ve ağrı oluyo karnımda, sola yatınca rahat yatıyorum, sizde böyle bişey olmuyomu, ben yatabilsem ara sıra yatıcam valla sağıma bıktım sola yatmaktan. Sırtüstü yatıncada nefes alamıyorum boğazım tıkanıyo ve horluyorum :)) yani tek yatış şeklim sol tarafa ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?