2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba arkadaşlar.

bende grip olmuşum.baş ağrısından zor kalktım.herkes iyidir umarım.
nazlıcan sana da çok üzüldüm.benim amcam 92 de şırnakta görev yapmıştı omuzunda hala kurşun izi var.psikolojiside o zamandan bu yana hala düzelmedi.inşallah biran önce tayinin çıkar.

waterfull bugün rüyamda seni gördüm bende.bebeğinin altını değiştiriyordun ama ben hala hamileydim.sana bakıyordum ben nasıl yaparım bu işi beceremem diye seninle sohbet ediyorduk.inşallah birgün tanışma fırsatı buluruz.

kızlar hamilelikte cinselliği bırakmak doğru değil zaten uzmanlarda zorlayıcı olmadığı takdirde sınır koymuyor.evliliği ve karı koca arsındaki ilşkiyi cinsellik besler biliyorsunuz.:roflol: hernekadar bizde eşimin hamileliğime sayg:roflol:ısından bebekten çekinmesinden kardeş gibi olsakda kaydirigubbakcemile5 .hem sizi uyarayım mart ayını hesaplıyosunuz iyi hoş kırkımızda çıkacak ama öle evdeki hesap çarşıya uymuyor söyleyeyim bebek geceleri uyanacak hatta uyumayacak emmek :ecrin_bebek: isteyacek siz o arada yıkanıp yıkanamayacığınız kaygısına düşeceksiniz eşiniz hem işten hem evde size yardım ederken yorgun düşecek.sizde bebekle uğraşamaktan bitap düşeceksiniz.bu arada ne havaya girersiniz bi düşünün

Balim gecmiş olsun canim,
nazlican kesinlikle haklisin, ama kocişler bizden cok çekiniyor galiba, en uzun sevişme süresi 3 dakkaymiş :)) 5 dakkada hallederiz. :)))

ben çıkıyorum arkadaşlar.bu başağrısından durulmayacak.belki uyursam biraz geçer.geceleride uyuyamıyorum ne sağıma ne soluma iğne yataklarım yüzünden hep.kollarım acıyor.

smrisk harikasın ya bak ne komik şeyler olacak daha onlar doğduğunda anlatmayayım yaşayınca gülün
ben kasım annesi olacak komşuma kahve içmeye iniyorum gelince sohbete devam ederiz.hepinizi öptüm

Ok nazlican bence düşünmesi bile komik . Sana afiyet olsun kasim annesinede kiz annesinden sevgiler, allah kurtarsin bi hik da :))))

merabalar:)
bi hoşsunuz valla arkadaşlar:)ama ben de ilişkiyi kesmemek gerektiğine inananlardanım zati benim kocişin abi olmaya niyeti yok sanırım kendini son aya sabitledi o zamana kadar kocam olarak kalacak:))hafta hafta takip edio gebelik sürecini de ordan ne öğrenirse artık:))hem bebek de o sevgiyi anlar belki di mi??

nazlıcan teyzene üzüldüm ,çok geçmiş olsun..
fatocum nice yaşlara canım:)
montesori nevresimleri standart görüorum ben de hep ,gerçi aynı markaya bakıorum belki de ondan??

nazlıcancım biraz karamsar olmuş yazdığın ama sana katılıyorum hemen hemen bu böyle oluyor bebek uyanıp meme ister korkusu,banyoya emen giriyim kaygısı zaten bütün romantizimin içine ediyo ama ben bu sefer pompaya çekip gece biberona koyabilirimlaelaelaelaelae

miniğim,walla gelsen ne güzel olurdu ama bende adanada idim,inşallah başka sefere beklerım canım,dun izmirli hamişlere seslendım buluşalım dıe ama kımseden ses çıkmadı yaww,bu izmirlilerde iş yok,bana ne bende istanbulda yaşıcam,montesorı marsg kim warsa onlarla tanışcam:))))küstüm size
walla arkadaşlar bızde de herkesteki gibi aynı durum war,kocişler bize yada bebeğe zarar gelır düşüncesiyle bizden uzak duruolar,garıplerım tutuolar kendilerini,ama bende nazlıcana katılıorum arayı soğutmamak gerekıo burdada bence bize düşüo iş,

Ezra sen ist gel eniyisi, izmirliler fos çikmiş bak kimseden ses yok, yakind ahaberlere çikariz hamileler bir olup eylem yapdilar diye :))

hoşgeldin badem allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sen nerelerde kaldın şurda 3 ay kaldı doğuma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…