marsg sen medikal parkamı gidiyosun bende seçil hanıma gidiyodum ama ayrılınca şimdi türkiye hastanesine gidicem ayın 15 de epiduralli normal doğum istiyorum çünkü orayı çok met ediyolar anestezi uzmanıda nezih berksoy baya isim yapmış biri siz nasıl doğum düşünüyosunuz
ya bende epiduralli istiyorum eger bi aksilik olmassa, ama iyi bir anestesi dktorunun olması gerekiyormuş, türkiye hastanesi nerde, muane ücreti nekadar, ssk dan faydalanabiliyormuyuz, birde episural ne kadar biliyormusun
sağolun kızlar köfte dudakları ısırmak için sabırsızlıkla bekliyorum bende :))
yazdım montoseri koyduk siteye fakslatıyorum şimdi yazıyı. bayagı bir geçridim. hastane kurmakla olmuyo bu işler sadece dedim. bu işi düzgün yapamıyorsun çekileceksen inine dedim kimse sahibi bakmadım ona daha... acayip sinir oldum ama.
fatocum benim dokturumun muayenesi var o yuzden testleri hastanede yaptırıyorum medikal parka testler için gidiyorum. seçil hanıma gitmiştim bir kere çok konuşuyor ya :)))))) ama iyiydi normal doğum için çok ısrarcı. bana 7 kilo al en fazla normal doğurtayım seni demişti :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?