- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
slm bende ocak annesı olcam 29 ocak muhtemelen
ya kızlar bişey sorucam tuvaletten sonra bende akıntı gibi ama sıvı şeklinde vajinamdan bişey geldi çok korktum nedir bu ya bilen varmı?
ya canım korkma normaldir banada oluyor az kaldı gecicek hepsi şunun şurasında üç ayın bitmesine ne kaldı :)) gerci ozmanda bebeğim yemiyor gazı var kakasını yapamıyor diye dertleniriz. :jeyyar:ya kızlar bişey sorucam tuvaletten sonra bende akıntı gibi ama sıvı şeklinde vajinamdan bişey geldi çok korktum nedir bu ya bilen varmı?
ya kızlar bişey sorucam tuvaletten sonra bende akıntı gibi ama sıvı şeklinde vajinamdan bişey geldi çok korktum nedir bu ya bilen varmı?
canım ilk önce korkma,nası sıvı şeklinde ?idrarın devamı olabilir ayrıca akıntılarımızda şekil değiştirio,yoksa su mu?
canım korkma ,hatırlarsanız yazın banada öle olmuştu,idrarımı yaptıktan sonra bacağimdan süzülmuştu,epey sıvıydı,bende suyum gelıo dıe koştum dr a gittim,ama bişey yokmuş,normalmış,akıntılar zaten epey arttıo hamıleleıkte,ben gunde kaç tane ped deiştirıorum,sulu ve rengide bazen sankı yeşilmsi gibi gelıo ya,kendımı allien ( yaratık ) gibi hissedıom
işlerimi hallettim geldim esraaaa siteye giricem diye cocukları ihmal etme...şimdi laptopu neden okula götürdügün anlasıldı:))
sinem umarım bir problem yoktur...
barcli nerelerde yaw...marsg de yok linayda ,waterfullda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?