slm herkese,
şu an da show tv de derya baykalın konuklarından biri fizyoterapist, gebelıkte sırt ağrısı nasıl önlenır doğru oturma pozısyonlarını anlatıo,bilginize ewde olanlar izleyebılır
smrisk fato teşekkürler
ara ara benimde gece kramplarım oluyor şimdi sağlık ocağından geldim .sonunda tetonoz aşısını yaptırdım kasımın ondördüne ikinci doz için randevu verdiler.
yarında şeker yüklemesine gideceğim bana şans dileyin rasmen tırsıyorum şekerim yüksek çıkacak diye annemdedeşeker en küçük kardeşimizde çıkmıştı yirmi bir senedir şeker hastası annem bendede çıkma riski
yüksekfisfisfis
Selam hanımlar.Sabah açlık tokluk şekerime baktırdım.Açlık 70 tokluk 130 çıktı.Yüksek değil çok şükür.Ama kan değerlerimde düşme varKan hapı da içiyorum napayım daha yükselmesi için.
slm kizlar,marsgcim normal bence degerlerin ama sen yine de dikkat et...gerci tatliyi oek sevmem diyorsun ama yine de belli olmaz...
pembe senin de degerlerin normal gibi ama nedne kanin dusuk acaba?
dr birsey soylemedi mi? sen pekmez ic canim o iyi kan yapiyor...benim dr um oyle soylemisti...ayrica tansiyonu da dengeliyormus...benim tansiyonum dusunce pekmez iciyorum...benim de kanim dusuk ama pekmezi icince dengeliyor...
slm ekinsu ,
ben sana anlatırım üzülme,
masa başında çalışan gebeler için ayaklarının altına muhakkak destek koysun dedı,hanı kuoförlerde olur ya ayaklarının altında basmak için o tür bişey,
ewdekende,sırtının arkasına yastık koyarak ayaklarını uzatacaksın dizlerinin altına yıne yastık koyacaksın,yani dizlerin kalçandan yüksek olacakmış,bunlar sırt agrısını engellıomuş denemek gerek,
slm kızlar doktordan geldik...bizim bebek 1,480 olmus doktorun gözleri yuvalarından cıkcaktı-tatlicadiarzu-bu ne ya 29.hafta kilosu bu sekerine dikkat etmiyosun dimi dedi...dikkat ediyorum dedi ama terslik var bu işte böyle giderse bebegi 36. haftada almak zorunda kalırız dedi günde en az bir kere olmak üzere 40 dk. yürüyüş verdi bir ay sonra gel dedi kilomu da az buldu...bu arada göbegim şişti sadece asagıları da dogal olarak göremiyorum doktora pregnacare catlak kremi kullanıyorum mustela yada lierac alıyım mı catlamadım şimdiye kadar dedim...hııı sen öyle san dedi kafamçokkarıştıcatlamısım eşimde aaaa ewt catlamıssın demez mi doktor yagada yatsan catlarsın pahalı bir krem almana gerek yok 4 kg da bile catlamıssın dedi...öööfff bebegimin neden gr mı fazla kızlar yaaaa moralim kötü mutlu muyum mutsuz muyum bilmiyorum...
eve geldim konustum oglumla bak oglum dedim kızlar narin ,ince erkeklerden hoslanır zayıfla tamam mı ya da cok kg alma dedim anlamısmıdır ki:roflol:
anlamıştır canım merak etme, belki de yapısaldır büyük olması bana dr ya şekerden yada yapısal dedi çünkü senin şekerin kontrol altında olduğuna göre demekki geriye yapısal durum kalıyor, bakalım 1 ay sonra ne diyecek üzülme
tosbiğini yesinler senin, allah başka sağlık sıkıntısı vermesin üzülme en kötüsü erken doğacak gelişimini erken tamamladığı için olsun, büyük olması erken doğuma sebep olurmuş ne kadar doğru bilemem birilerinden duydum