günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorumsmrisk gecmiş olsun hayatıma.s.bugun bebegimizi görmeye gidicez ayyy cok heyecanlıyım sabah ailece yatak keyfi yaptık bir tekmeler attı sormayın cuma gitcektik kontrole eşim bugun gidelim çok özledim dedigamyoncuiremsusaat 5 te randevu zamanda gecmez şimdi....doktorla da sezeryan tarihini konuscam ocagın 2-3 gibi alsın isiyorum bebegi 37.haftada filan ...az kaldı heyecan dorukta herseyide hazır oglusumun gidip gelip esyalarını seviyorum kaydirigubbakcemile3 keşke karnımızdan küçük bir yer acsak kordonu içerde kalsa sevsek sevsek sonra tekrar yerine koysak ...kus kafesi gibi olmaz mılaelaelaelaelaeben deliyim galiba...eşim zaten diyo iki çocugum var büyüğü kız (yani ben:roflol:)küçügü erkek...
Sheeda tam tarif ettiğin şeyler bende de var karnımın sağında solunda altında topalanıyor sanki bebek çok sertleşiyor, ben bilmiyordum erken doğum habercisi olduğunu sor bakalım doktoruna bana da haber ver ben cumartesi gidicem bende sorarım , bende normal sanıyordum bunu demek değilmiş[/QUOTE
ay şimdi senide panik yapmayım benimki öyle sağda solda olmuyor tüm karnım taş gibi oluyo ve alta doğru baskı oluyo sanki çıkmaya çalışıyo :) doktordan gelince yazarım belkide kuruntu yapıyorumdur
ben de 27 haftalık hamileyim ocağın ilk haftası 40 haftam bitiyo normal doğum tarihi diye verdi doktor bence Montesori seninki aralık sonu veya ortası olur
aralık dogumlu olmaması için elimden geleni yapıcam sene kaybetsin istemiyorum ögretmen oldugum için sınıfımdan da biliyorum ay bile farkediyo inş.ocak dogumlu olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?